sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Vasuri-Muslimi Uutisia


Tottakai se olisi. Ihan Perus Vasemmistolaista "meininkiä".

( Manittakoon muuten, että yksi "Rikolliselle" tyypillisistä fyysisistä piirteistä / poikkeamista, on ylisuuret ja ulostyöntyvät ns "hörö" korvat.)

* * * * *

http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/Trump_Cruz-44307

Siinä on vähän OIKEAA ja SUORAA puhetta asiasta, ihan PerusMuslimin likaisesta, haisevasta, satanistisesta typerästä simpanssin suusta.

Ja sitten täällä KEHDATAAN suoltaa tällaista....
HAHAH AHAH Aa haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja L O L !

Ei jumalauta voi olla totta. Ei VOI !!
Ja samaan aikaan tuossa taustalla, on Forssassa löytynyt ilmeisesti pri Mussua jotka taasen KUU-LUU (!!!) ...meeeelko vitun ÄÄRIMMÄISEEN ja ääääääri-väkivaltaiseen "ryhmittymään / ryhmään" eli isisisisisiiiiin. JA ovat siis käyneet vähän tappelemassa ja tappamassa, ja joukkoMURHAAMASSA siinä sorakuopan reunalla, siellä omissa "Rauhallisissa™" Mud-Slimimaissaan.,Aijai !....ai-jai. En tiedä, mutta olettaisin, että mahtaa ainakin joitain Monikultturisteja NYT jo vähän sekä a) vituttaa, että ennenmuuta b) HÄVETTÄÄ !!!

HAHA AHAHA AH AHAHA AHAH AHA A AHAvitun idiootit. Älykääpiöt. Kommunistit. Käpyaivot. Kusipäät. Kiusaajat. Limanuljaskat. Öykkärit. Pelkurit. Harhaiset valehtelijat. Paskahousut. Virran mukana ajelehtivat kuolleet kalat. Typerykset. Muulit ja aasit. Kissanpaskat. Vitun käärmeen aivoiset moraalittomat keskinkertaiset liejurotat poseeraajat. Maineen ja mammonan perässä kiitävät kiipijät ja sosiopaatit ja hienostuneet PSYKO -paatit.


Ääliöt saatana.
(Vittu mä vihaan, ja halveksin teitä !)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti