perjantai 11. joulukuuta 2015

Kytät, katupartiot ja "Laki"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015121020811633_uu.shtml

Loputtomassa listassani "Miksi vihaan suomalaisia" olisi mm tämä tai tuo ^^  asia.

Eli teidän Slaavi-Samojedi-Luontaissyntyinen kusipäinen kommarirotanpaska-ääliöiden taipumus dramaattiseen, absoluuttiseen, ja kankeaan "auktoriteettiuskoon" ja Poliisin ja Juutalaisen "Lain" yms primitiivisen ja de facto SATANISTISEN, kuvottavan, YLIMIELISEN ja epä-eläimellisen, paskan palvontaan ja sietämiseen ja tukeen.

Oksettavaa paskaa.

"Äärioikeistolainen Suomen Vastarintaliike (SVL) kertoo verkkosivuillaan järjestäneensä perjantaina 4.12. katupartiointia viidessä eri kaupungissa. SVL on avoimen kansallissosialistinen liike, joka perustaa ajattelunsa rotukeskeiseen ihmiskuvaan."

Eli kyse on jälleen kerran, TAASKIN, ääriVASEMMISTOSTA, EI mistään vitun KUVITTEELLISESTA "ääriOIKEISTOSTA". Ja MIKÄ tarkalleenottaen ylipäätään edes ON, ääriOIKEISTO !??!

Hei ?!... minisielu, sinähän siinä luulet valaisevasi jopa MINUA, joten ole toki hyvä ja selitä; mikä on äärimmäinen-OIKEISTO !?!?!?! MIKÄ. SE. ON.

Ja mistä sen voi löytää, ja mitä sellainen "ajaa takaa" jne !?!? Muuta kuin, luultavasti, omaa häntäänsä.

"Lounais-Suomen poliisilaitoksen apulaispoliisipäällikkö Timo Vuola sanoo Iltalehdelle, että poliisi ei hyväksy katupartiointia millään tasolla.

- Järjestyksenpidon ottaminen omiin käsiin ei ole mahdollista, Vuola sanoo.

- Partiointia ei voi hyväksyä. Yleinen järjestys ja turvallisuus on yksiselitteisesti poliisitehtävä."

Tottakai "partioinnin voi hyväksyä" ja se PITÄÄKIN hyväksyä, mutta tämä VAIN älykkäiden ja täyspäisten maailmassa, johon suurin osa teistä Hyvät Kanssa"ihmiseni" ette kuulu. Te olette todella vaarallisen tyhmiä aivottomia zombie-kommari-idiootteja, ja sikäli AINA haitaksi kaikelle aidolle ja oikealle elämälle, vapaudelle, luovuudelle ja kaikelle ja MYÖS ihan oikealle versiolle tuosta mitä kaikki nämä aivokuolleet typerät hysteeriset vitun mielisairaat sianpaskat jankuttelee eli "järjestykselle".

Eikä OLE OLEMASSAKAAN mitään "Yleistä Järjestystä ja Turvallisuutta" vitun käsittämättömän TYPERÄ sianPASKA !!!
Tsiisus vittu, että minä sitten IIINNNNHOAN elää tällä apinaplaneetalla !!!
Tulkaa nyt VITTU jo hakemaan minut pois täältä saatanan mulkosilmät tai ne "arjalaiset" / pohjoismaiset (eli luultavasti oikeat "esi-isäni").

Beam me up Scotty.

Ja sensijaan, että SANELET siinä kuin jokin vitun absoluuttisen jäykkyyden saavuttanut sekopäinen Terminaattor-Robotti niin .....junou ?...et viittis selittää tuota mailmankuvaasi (ja se on ainoa mitä se ON, yksi MAAILMANKUVA !! EI totuus), että tuo ns "järjestys" on YKSISELITTEISESTI Sikojen "tehtävä" !?!?!

MINÄ en ole KOSKAAN antanut YHDELLEKKÄÄN Sialle LUPAA enkä suostumusta tai MITÄÄN niihin verrattavaakaan, "ylläpitää" jotain kuvitteellista "järjestystä" saati sitten ollut niin vitun tyhjäkalloinen, että olisin uskonut Sikojen "ylläpitävän" jotain muuta kuin KAUHUN eräänlaista "tasapainoa" ....tai lähinnä sitä niin; eli kauhua.
Kauhua Kansalaisille, SE tulisi lukea Kyttäauton kyljessä !


...O.K.


Minä yritän nyt jotain, mihin en mielellään ryhdy (enää), koska olen huomannut sen elämässäni täysin, siis TÄYSIN(!!), turhaksi ja ajan haaskaukseksi ja myös siksi ettei minulla ole enää hermoja ja kärsivällisyyttä "yleisöni" absoluuttisen kammottavalle, abominaaliselle, typeryydelle. On kuin yrittäisi puhua kissalle "järkeä".
Siinä menee vain aikaa ja hermot, MITÄÄN et saavuta. M I T Ä Ä N.

Mutta yritetään nyt kuitenkin pieni pätkä; minä TIEDÄN, tiedän todella todella hyvin, että teidät on käytännössä KAIKKI, saatu niinsanotusti "aivopestyä" eli pikemminkin aivoSAASTUTETTUA ja manipuloitua ja väännettyä kieroon (SEhän on juuri SE, herran tähden, mitä Paholainen TEKEE !!! Ffs, vääntelee ja mutkistaa asioita!) ja että USKOTTE siihen ja tähän ja vähän tuohonkin, ja mm siihen, että "ilman Kyttiä, kaikki romahtaisi" joksikin KUVITTEELLISEKSI, olkiukkomaiseksi "Anarkiaksi" ja kaaokseksi yms humpuukiksi neuroottiseksi KUVITELMAKSI ja hemmetin IIIISOKSI    OLETTAMUKSEKSI.
Ja tähän väliin: mikä onkaan "kaikkien munausten äiti" !?!?!?!

(Vastaus: olettamus)

Ja jotta voisitte mitenkään tai sitenkään, saada tästä opetuksestani MITÄÄN irti, on teidän kyettävä vähän AJATTELEMAAN, ja tiedän että se on joillekkin ehkä ihan eka kerta elämässä, ja jos jotain ei tarpeeksi pitkään aikaan KÄYTÄ, se surkastuu. Ja suurimmalle osalle ns "ihmiskuntaa" se jokin on "järki" tai "tietoisuus" tai kyky havainnoida TODELLISUUTTA ja myös fantasiaa ja OPPIA siitä !! Tarkkailla ja oppia, siinä kaikki.
Muistaakseni jokin aasialainen viisaus sanoikin asian niin, että: "kun vain tarkkailee, oppii kaiken".
Ja tuo on "totta kuin kirkon rotta".

Joten YRITTÄKÄÄ edes, välttää USKOMASTA siihen ja NOJAUTUMASTA / TUKEUTUMASTA siihen, mitä teille nousee ensi-sijassa sanomastani mieleen tai jopa enemmänkin TUNTEISIIN. Olkaa tälläkertaa "tietämättä" asia jo etukäteen, ja kuunnelkaa saatanan älykääpiöt idiootit kerrankin elämässänne kun joku antaa teille ilmaiseksi OIKEAA VIISAUTTA ja OIKEAA TIETOA. Joka vapauttaa btw, ja TUON sanoi saatana ITSE JUMALA !!

TIEDÄN tasan ja totaalisen tarkkaan, että kun sanon tämän sanottavani, on heti ENSIMMÄINEN "ajatus" (joka EI OLE SINUN OMASI !!) joka typerään pieneen mieleesi nousee "toi on vaan LAPSELLISTA!" tai tuosta jokin toinen versio ja muoto. Mutta siihen sanon heti alkuun, että "taivas on lastenkaltainen" toisin kuin kaikki vitun TOSIKOT kusipäät jäärät ilmeisesti oikeastikkin luulee ja sanoo tai sitten vain sanoo, koska saavat siten TEIDÄT mukaan OMAAN AJATUSMAAILMAANSA ja MAAILMANKUVAANSA. Eli MIELENTILAANSA.

Se johtuu siitä, että HE ITSE   OVAT(!!!)   ABSOLUUTTISEN TOSIKKOJA ja vailla sielua. Kuten kaikki....wweeeiiiit foooor iiit !...... E L Ä I M E T  !!   Tadaaaaaa !!
Ne on de facto; elukoita. Ja NE neuvoo sinua.
Se on sama kuin jos krokotiili SANELISI sinulle, että "höh! no totta-vitun-KAI ..sinunkin täytyy lillua mutavedessä ja kytätä sieltä silmät lammen pinnassa, ohimeneviä kauriita!! hei !?!...tsiisus vittu.... tottakai!!"  NOIN eläin "ajattelee" - koska SE ITSE on jonkinlainen, se LUULEE ja OLETTAA (kuten ns rikollinenkin), että KAIKKI MUUTKIN ovat samoja ja identtisiä sen kanssa. Kyvyiltään, haluiltaan, maailmankuvaltaan, pykimyksiltään, motiiveiltaan, tunteiltaan tai niiden puutteilta, visioiltaan, unelmiltaan ja suunniltemien osalta....ad nauseam.

Mutta eniwei; jos nyt käytät IHAN OMAA päätäsi hetken ? O.K ?!

Suvaitse hetki TOTUUTTA. Ole Taon puolella, älä sitä vastaan. Taivu kun tuuli puhaltaa. Jne.

Tästä lähtee (ja TÄMÄ, typerykseni, on YKSINKERTAISTA ! [eli pitäisi käydä jopa Vasemmistoreppanalle]): JOS tämä taho, tämä "Poliisi" (jollaista ei IKINÄ ole käsketty "ihmiskunnan" muodostaa, se on heidän ihan OMA "ajatuksensa" - jonka PITÄISI jo soittaa räikeän äänekkäitä hälyytyskelloja samantien !), on jotenkin "Kansan" ja SINUN ja minkä lie, PUOLELLA, ja ns rikollisia ja Anarkiaa (älkää sotkeko sitä tähän) VASTAAN, niin selitä minulle lapsellisesti TAI aikuismaisen "kypsästi", että MIKÄ tarkalleenottaen on se SYY siihen, että Kyttää HAITTAA esim tuollainen "katupartionti" ?!?!?!?

Anna plaa !! Selitä !!  (Ihan siis oikeasti, jos joku teistä kahdesta lukijasta omaa jonkin selityksen niin luen sen mielelläni).

Elikkä toistetaan asia numero 1: MIKÄ on se ONGELMA Sialle, siinä että ne "Kansalaiset" joita hän VÄITTÄÄ (ehkä jopa itselleen) SUOJELEVANSA, ottavat ainakin osan tuosta "suojelemisesta" ihan ikiomiin kätösiinsä !!!!?? MIKÄ. ON. SE. ONGELMA. ASIASSA ?!?!?! Meneekö TÄMÄ ensinnäkin jakeluun !?!?

WTF is the problem !?!?  Eikö sen pitäisi jumalauta olla aivan ihanaa, hunajata, Sialle, että "huh ! nyt ne vihdoin aikuistuvat ja ottavat vastuun sinne mihin se KUULUU, YKSISELITTEISESTI, eli omiin käsiinsä!" luojan kiitos !

Mutta koska Sikojen "juttu"  EI  OLE  sinun vitun idiootin "turvallisuus" yms KUVITTEELLINEN LAPSELLINEN paska, ne eivät "ajattele" asiasta noin !
Not, one, bit !

Päin-vitun-vastoin !! Kyttä IIINNNNHOAA tuota !! Koska, kuten lempiblogaajani sanoi (ja hänellä lie myös jokseenkin PALJON kokemusta kytistä ihan "katutasolla" koska hän on eräänsortin "moottoripyöräjengiläinen" hahmo, ja vitun vanha äijä, jotain 70 tai jotain...ylikin, ja TAKUULLA Amerikan sekä ÄLYKKÄIN, että HAUSKIN tyyppi !!) "Kytät on periaatteessa huonolaatuisia vihollis kombatantteja". Olen itse AINA ymmärtänyt asian melko kristallinkirkkaasti juuri noin, mutta ehkä snadisti eri SANOIN. Mutta itse asiasisältö on aina ollut minulle selvää kuin "pläkki": Sika on VIHOLLINEN numero uno. Ja HENGENVAARALLINEN !!
Make no mistake about THAT !!

Tyhmä ja paniikissa olemassaolonsa viettävä YLIMIELINEN ja kärsivällisyydestä TÄYSIN VAPAA, olento, on AINA, ihan absoluuttisen hengenvaarallinen. Kuin virtahepo tai leijona tai koobra tjns.

Kyttä on siis lähinnä paskahousuinen kusipää ja kiusaaja ja SADISTI (ja tällä  ON  eroa, kun MINÄ sanon sen, siihen kun sen sanoo joku VITUN, perkeleen, helvetin IDIOOTTI älykääpiö luunaama Vasuri "ituhippi" elämäntapa kusiainen kakara!), joka käyttää muiden lauhkeutta ja rauhanomaisuutta häikäilemättä hyväkseen, käydäkseen OMAA privaattia SOTAANSA niinsanottua "Kansalaista" vastaan. Ja TÄMÄ, on heidän koko vitun (kurja) "elämänsä" !!

Muiden Ihmisten Kiusa. SE on kytän "juttu".   M-I-K.

Ja kuten tuo bloggailijakin sanoi; JOS kyttä olisi oikeasti sitä mitä he kai luulevat ja heidän usein väitetään, olevan, eli ROHKEA ja sikäli myös kykenevä siihen mihin ne EI OLE kykeneviä; ne lähtisi ihan OIKEAAN sotaan johonkin ulkomaille, missä ihan OIKEASTI ammutaan jengiä seulaksi. Ihan oikeilla aseilla, ihan oikeilla luodeilla.
Mutta ne ei tee niin, koska kyttä on eräänlainen "hyvän sään kippari" - kuten teistä muuleista SUURIN osa.
SITTEN   KUN, eikä "jos",  asiat menevät päin persettä, SITTEN yht´äkkiä, kelpaa jo minunkin neuvoni. (Ehkä Neanderthaalin survivalismi neuvot..? huu nous.)


Niin nin eniwei; miksi jollakin sellaisella joka väittää suojelevansa sinua, on ONGELMA sen suhteen, että myös SINÄ ITSE osallistut ITSESI SUOJELUUN ?!?!
Älkääkä nyt uskoko siihen mitä päässänne pyörii, se pyörii siellä, koska ainakin valkoisilla "lastenkasvatus" tarkoittaa heidän tahtonsa murskaamista ja oman Itsen tuhoamista ja oman käsityskyvyn ja älykkyyden ja havainnointikyvyn totaalista poiskitkemistä ja alistumista "Laille" (juutalainen Saatanallinen ASE meitä vastaan) ja Kytille ja "ValtioVALLALLE" ja myös sinun tajuntasi VÄÄRISTELYÄ ja vääntelyä, niin kauan ettet enää tajua mikä on ylös ja mikä alas.
Ja TUO on se "mieli" mikä teistä suurimmalla osalla ON, vääristynyt ja imbesillimäinen mieli. TÄYNNÄ valheita ja hevonpaskaa ja "puolitotuuksia" ja sekopäistä ryönää joka HYÖDYTTÄÄ joitain muita olentoja.

Muistakaa AINA, että JOS emme ole edes keskenään SAMAA ROTUA, on tämä lukemani mukaan Juutalainen sanonta, melko kammottava "implikaatioiltaan" : "jos haluat TUHOTA vihollisesi, KASVATA HÄNEN LAPSENSA".

Eli; jos SINÄ pysyt tyhmänä ja EPÄREALISTISENA; HE pysyvät leivänsyrjässä kiinni, ns. Sama strategia kuin monella monella elukalla, mm muistaakseni ...tikalla tai jollain mulkkulinnulla. Se munii toisten pesiin (kuten Tex Arcanen mukaan Cro-Magnon) ja TUHOAA sillätavoin vihollisensa SISÄLTÄKÄSIN. Ja vihollinen kasvattaakin VIHOLLISENSA lapsia, omiensa KUOLEMAKSI ja siten rotunsa / lajinsa / sukunsa jne jne.

( Ikävää muuten kannaltanne, että jopa WIKIPEDIAN!! mukaan: Suomalainen on suurimmaksi osaksi moderni Cro-Magnonin ihminen !! )

* * * * *

Toinen "pointti" Kytistä tällä kertaa, on se, että kuten taaskin kyseinen bloggari sanoi; he suojelevat lähinnä ja ensi-sijassa TOISIAAN. Eritoten toisia kyttiä siis, ja se side on vahvempi kuin edes Mafian vastaava !
Mutta eipä tuo toki yllätäkkään, onhan se ihan päivän selvää. Ja tuo on siis KOROSTETUSTI NOIN juuri Amerikassa. Kyttä vahtii KYTÄN, EI "kansalaisen", selkää !!
Ja miksi vitussa vahtisi !?!?! Vitun naiivi tollo !!
Ei se KUULU kytälle sen enempää kuin krokotiilille se, että elääkö jossain jokin "vähempi panda" vai kuoleeko se tippuessaan puusta. Se vain ei kertakaikkiaan LIITY siihen TOISEEN mitenkään eikä sitenkään.

Vain KOMMUNISTIKSI KASVATETUN tynkäsielun "mielestä" asia on NOIN. "No önnön nönnön nönnönönööö...no niiiin...mutku...kyllä se nyt vaa hei liittyy..." ja blääblääblääblää ad infitum.

Toki; minä uskon, että PÄÄSSÄSI näin ON ja että siellä ON tuommoinen käsitys ja ajatus ja tuollaiset SANAT, mutta sillä välin TODELLISUUDESSA....

Kyttä on kuitenkin; vain sadistinen ja legendaarisen TYHMÄ, tiukkapiponen imbesilli tai idiootti älykääpiö paskapää, joka MENEE JA ITSE TEKEE ongelmia siellä ja sinne, missä niitä ei muutoin olisi. Kyttä on useimmiten ITSE se "instanssi" joka "instigoi" eli alkuunsaattaa sekalaisia ongelmia ja selkkauksia ja kahnauksia ja kärsimystä ja sen sellaista ja sitten se saa SYYN "pidättää" jengiä ja tehdä ....mitä sitten haluaakin.

Kyttä on myös Valtion Sotilas "Kansaa" vastaan. Ja TUOSSAKAAN ei teidän tyhmässä päässänne, esiinny / ole, minkäänlaista RISTIRIITAA ?!?!?!

Kuten se tyhmä Matruunakin aina kiekuu "mä oon hallintoalamainen". Jaa.... no, mutta MÄ EN !!

Jos tuollaisen ROOLIN ja AJATUKSEN ja MAAILMANKUVAN yms HYVÄKSYY omakseen, kohtelee KAIKKI sinua SEN MUKAAN. ERITOTEN kyttä ja muu de facto Valtio.


MINÄ SYNNYIN VAPAAKSI.


Enkä ole "valtuuttanut" KETÄÄN enkä mitään, itseni ylle, joksikin vitun Toteemipaalu ratkaisuksi existentiaaliseen ahdistukseen yms. Jollaista koen aina joskus, OHIMENEVINÄ pätkinä ja kausina.


Jos te aina USKOTTE sen mitä MUUT (kuin minä) teille SANOO, te olette heidän SANOJENSA ja sikäli; MIELENSÄ ja MAAILMANKUVANSA VANKEJA.
Orjakin on hyvä sana.


Faarao EI OLE Jumala !


Vitun pakanat !


* * * * *


MINÄ olen mm siitä harvinainen YKSILÖ (ja monesta muusta syystä), että MINÄ EN TARVITSE ns "siirtymäobjekteja". Ja JOS havaitsen itsessäni näitä typeriä APINAN ja muiden eläinten, piirteitä, toisin kuin TE vitun känniläiset imbesillit, MINÄ TEEN asialle jotain tai ainakin YRITÄN !!
Minä olen kykenevä ns "itsekuriin". (Hankamäki on jankuttanut tuosta muuten suunnattoman mielenkiintoisia asioita, mm siitä mitä eroa on homon ja heteron itsekurilla yms. Se on yhtä totta kuin ihan mahtavaa luettavaakin ! Ainakin kirjassaan "Enkelirakkaus" jota suosittelen lämpimästi.)

Ja yksin SE on lopunkaiken SE mikä erottaa "ihmisen " ja "eläimen" : kyky VALITA. Tai "tahto".
Mutta suurin osa teistä kaikista haaskaa sen TÄYSIN, koska...?.... no koska niin nyt vaan on ! Ni ! önnön nönnön nönnön nönnön nöö....
Ja me TARVITAAN  Poliisia (koska asummehan me, per definitionem, Poliksessa, täällä Härmän, Suomen, metsissä....) ja Lakia ja "järjestystä" ....jota siis ei voi olla olemassakaan ILMAN Poliisia ja Lakia yms...... koska.... eihän "ihmiskunta" edes olisi enää OLEMASSA herran tähden, jos meillä ei olisi AINA ollut Lakia ja Kyttiä ja Valt.........hetk.... tai..siis ei m...emmä..... äääsh! tai siis ei mtn !...AHAHHAHAHAhaha .... .me pois !
Valkeneeko teille muuten YHTÄÄN, että MIKÄ on tai oli tai minkä tulisi olla "Amerikka" !?!? Ja MIKSI se luotiin !? Ainakin OSA niistä hulluista ja neroistakin, jotka sen menivät ja piru vie onnistuivatkin luomaan.
Jotkuthan niistä oli toki VAIN uskonnollisia idiootteja tai sitäkin alempia, vitun huohottavia kiihkoilijoita ja ali-imbesillejä jäykkäniskaisia jästipäisiä muuleja. Eli hyvin pitkälti samaa sakkia kuin "Suomalaisetkin" !


* * * * *

"Laki" EI TULE Luojasta vaan Juutalaisista ja Saatanasta. Ja LUOJA on ainakin jo KERRAN ihan sanonut tai useastikkin, että "Lakia ei enää ole !! te olette vapaita ! menkää !". Mutta koska te seuraatte mieluummin Jutkua kuin jumalauta itse Jumalaa, te .....no, seuraatte Jutkua mieluummin kuin Vapautta ja Jumalaa.
Siinä se kai on sitten.

Siitä lähteekin sitten jo KAIKKI ongelmat liikkeelle.

En jaksa tällä kertaa jankata tämän enempää, enkä usko tästäkään vähästä olevan käytännössä juuri MITÄÄN HYÖTYÄ joten i bid ya farewell.
Mutta sanon vielä Pee Ässänä, että: yrittäkään YMMÄRTÄÄ ja sitten HYVÄKSYÄ, että JOS olisimme SAMAA ROTUA, ei olisi tätäkään mikroskooppista vähää "tarvetta" MILLEKKÄÄN "Valtiolle" tai Viralliselle "järjestyksele" tai Juutalaisille "Laeille" saati sitten niille kiilusilmäisille vitun sadistisille imbesilleille, ähseville varjojavastaan painiville kilipäille, eli Kytille.

"Kansa" joka LUOTTAA toinen toisiinsa, ei TARVITSE mitään välilleen, MITÄÄN tuosta paskasta !! MITÄÄN !!

Mutta tässä vaiheessa päädyn yleensä aina toteamaan päässäni, että "kyllä se perkeleen Tex Arcane taisi osua oikeaan...se SELITTÄÄ kaiken tiettyyn extenttiin niin TOTAALISESTI ja HYVIN, ettei siihen ÄKKIÄ keksi mitään vastalausetta..."

Eli summa summaarum; Cro-Apinan ja Amud-Thaalin, konflikti EI OLE OHI !!! Tässähän tämä, on ja jatkuu edelleen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti