maanantai 14. joulukuuta 2015

Kulttuurin Tila, puheeni

1 vika mikä nykyään on läsnä KAIKKIALLA, suomessa erityisesti siis, on se että kaikkia niitä asemia missä KUULUISI olla ihan OIKEA TAITEILIJA tjns, asuttaa nyt joku luunaamainen koviskloppi.
Eli; sekalaiset kiusaajat ja tunteettomat ja kovanaamaiset, öykkärit, on paitsi työntäneet uhrinsa elämän sivuraiteelle, ottaneet niiden PAIKAN eli kohtalon eli aseman elämässä sinänsä. Ja yrittävät ottaa myös heidän OLEMUKSENSA, ja teeskennellä "taiteilijaa" tai "taiteilijasielua" tjns, mutta se ei ole edes MAHDOLLISTA.

Joten: meille jää käteen tilanne jossa taiteeellisuuden sijaan, on vain kasa kusipäisiä vitun veekereitä ja ihan myös, de facto, neekereitä ja muuta typerää primitiivistä vouhotusta ja kohkaamista ja potaskaa. Pelkkiä kovanaamoja, luunaamoja, kloppeja ja armeijankäyneitä sieluttomia urheilullisia vitun tylsiä kusiaisia / kapiaisia, jotka näyttelee näyttelijää, laulajaa, taiteilijaa, kuvaajaa, kulttuurituottajaa tai ylimalkaista "kulttuurihahmoa" tjns, vaikkeivät ole MITÄÄN tuosta vaan niiden täsmällinen VASTAKOHTA !

Taiteen sijaan on siis vallalla keskinkertaisten ja typerien tyrannia. IHAN yhtä pahana kuin se on AINA ollut. MIKÄÄN ei ole muuttunut YHTÄÄN.
Jos mitään; on tilanne jopa pahentunut !


Haistakaa kaikki vittu !


Ja nyt samalla kun mieleeni tuli, niin sanon tämänkin, että: katsokaa !! KATSOKAA näitä nykynuoria.... ne näyttää ihan KAIKKI, ihan samalta.
Ne on vittu KAIKKI jotain helvetin "isaak elliot" klooneja !! Jopa pojat.... Ne ei HÄPEÄ sitä lain. Ja nykysällit näyttää kaikki sellaiselta traditionaaliselta, perinteiseltä, pojankoltiaiselta ja klopilta ja juipilta ja tyylitajuttomalta vitun MÄNTILTÄ joilla on KAIKILLA ne samat saatanan VITUN tylsät tennarit ja "siistit" (äitin mielestä) farkut ja "siisti" takki (iskän JA äitin mielestä) ja sama tylsä siilitukka ja kaulaliina ja KAIKKI !!
Ne KAIKKI näyttää sellaiselta 1950-luvun tylsältä TAVALLISELTA spedeltä.
Missään ei juuri ole enää yhtäkään mitään räikeää, radikaalia ja repäisevää ja persoonallista ...mitään. Ei ole punkkaria tai mitään erikoisuutta, on vain se sama saatanan "nuori perheenisä" "luuk".

Vittu.... mitä VITTUA !!!!!??

Taas tulee mieleeni Ester Vilarin kirja "Hyvinkasvatettu Aviomies / The Manipulated Man" ja siitä se lausahduksensa, että: "jos nyt avaruuden muukalaiset laskeutuisivat ja katselisivat ympärilleen, he luultavasti saapuisivat siihen johtopäätökseen, että Maan kaikki miespuoliset pyrkivät näyttämään kaikki keskenään mahdollisimman samanlaisilta".

Ei voisi paremmin enää sanoa !!

(Kirjoitin tuon ulkomuistista, suomentaen sen samalla kun kirjoitin, joten se ei ole välttämättä ihan sanatarkka, verbatim.)

Ja vielä SE, että kuten silloin joskus kesällä raportoin, minä kuulin tai jouduin kuulemaan, yhden vitun kusipään klopin julkista Kristinuskosaarnaa eräässä ravintolassa, eli ne on jumalauta alkaneet ainakit jotkut, "elvyttää" myös sitä käpyaivoista paskaa mikä "Kristinusko" suurimmaksi osaksi on. Ja eritoten sen idiootit "seuraajat". Jotka naulitsisivat Kiesuksen ristiin SAMANTIEN!! ja HETI, jos se ikinä OIKEASTI palaisi takaisin ja alkaisi taas saarnata.
Te IIINNNHOASITTE sitäKIN, kuten monet ovat inhonneet MINUA, sydämmenne pohjasta.
Mikään ei ole Jeesukselle ja "sanomalleen" suurempi vihollinen KUIN Kirkko ja sen jäsenet, ja ns "Kristityt" vitun idiootit käpyaivot tiukkapipot vittupäät.

On 2 eri asiaa seurata JEESUSTA ja hänen "viestiään" TAI SITTEN seurata KIRKKOA ja sen jäseniä !! HUOM !!! HUOM !!! HUOM !!!

Mutta lähden taas jo ajelehtimaan aiheestani. Eli tästä surkuteltavasta tilasta missä "kulttuuri" nykyään velloo.
Mitä tästäkin taas tulee .....?!.......huoh...

Nuoret pukeutuu kuin jokin vitun puustaveistetty "konservatiivinen" typerä puuveistos, ja puhuvat Kristinuskosta ja velvollisuuksista ja mistä lie apinanpaskasta... vitun kommarit !!

Järkyttävää ! Aivan vitun totaalisen JÄRKYTTÄVÄÄ !!
Ja ikäänkuin TUO itsessään ei vielä riittäisi; on kaikkialla yhä enenevissä määrin NEEKEREITÄ !!! Ja ähläm-murjaaneita ja muita vitun ali-elukoita !! Jumalauta ajatelkaa nyt hetki perkele ihan OIKEASTI !!! NEEKEREITÄ !!!!
S U O M E S S A !!! Vittu suomessa jumalauta, SUOMESSA !!! NEEEEEEEEKEREITÄ !!!

NEEEEEEEEKEREITÄ SUOMESSA !!!  HAH AHAH AHAH A HAHAHAA a aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabsurdiaaaaa.

Ostakaa mieluummin, OMALLA HYNÄLLÄNNE(!!), sukellusvehkeet tai yksipyöräinen tai jönglööreeraus"kitti" tai kosketinsoitin tai jokin muu vastaava, helpommin varastoitava vehe, KUIN neekeri !!
Sitä hetken mielijohdetta ja muotiasustetta ja hilavitkutinta kun ei saa niin näppärästi siivottua komeroon sitten KUN siihen lopulta kyllästyt ja huomaat, ettei SEKÄÄN tuonut sittenkään, täyttymystä.

Vitun kusipäinen tyhmä imbesilli.

Haista apina vittu !

Go fuck yourself !

Mutta niin, se itse aihe....
No pakko laittaa se PeeÄssänä. Eli....
...P.s Mitkään vitun Duudsonit EI OLE kulttuuria tai KUULU ns "kulttuurinelämän sfääriin" eikä yksikään niistä ole mikään vitun TAITEILIJA !! Eikä isaak elliot ...kuka vittu sitten onkin, ole mikään vitun taiteilija tai laulaja tms, vaan joku luultavasti Stadilainen, suomenruotsalainen vitun itseääntäynnäoleva kloppi tylsässä tukassa, jonka faijalla on TAKUULLA(!!) iiiiso iso vene, laiturissa ...jossain päin joko Stadia tai Kotkaa.

Eikä YKSIKÄÄN vitun NEEKERI tai sellaisen "derivaatta" kuten se tsiikin kanssa paininut vitun Kaaprielin kurjenpaska tai joku tyhmä saatanan mölyäjä ...joku vitun ..."räppäri" tai joku muu heiluva hölmö, ei ne ole mitään vitun TAITEILIJOITA !! Tai edes "lahjakkaita" !! MINÄ olen lahjakas !! Vitun muulit !!
M I N Ä !!

Mutta MINÄ en ole kuuluisa....    huoh... . ....... kaikkea paskaa se maa päällään kantaa. Ja se Kristinuskon "Herra" sallii kaiken, ja sietää ja Suvaitsee™ kaiken !! KAAAAIKEN !! Ihan kaiken. Ei ole mitään mitä se EI suvaitsisi !
Se sietää jumalauta jopa JUUTALAISIA !! Ja niiden absoluuttisen LOPUTONTA panettelua ja ärsytystä ja vittuilua... ihan sitä ITSE JUMALHAHMOAAN(KIN) kohtaan !!

* * * * *

Suomessa kävi niin ikävästi, että kulttuurin nappasi omiin apinankouriinsa NE jotka on "traditionaalisesti" pidetty, ja hyvällä syyllä!!, siitä mahdollisimman kaukana. Tyypit joissa ei ole MITÄÄN persoonallista eikä MITÄÄN herkkyyttä, ei MITÄÄN tunteita tai MITÄÄN vitun hienovaraisuutta tai ymmärrystä ja huomioonottokykyä tai mitään. Periaatteessa ne ovat kuin neekereitä. Joten miksi EI, kaveerata nekrun kanssa !? Koska ... apinat viihtyvät apinoiden parissa.

Sodassa KUOLI ehkä, luultavasti, ne kaikki oikeasti HYVÄT ihmiset ...kuten aina! ja tavallista, ja jäljelle jäi lähinnä VAIN nämä sekalaiset ja sekopäiset vitun muulit ja Morlokit ...ja MINÄ.
Vittu kiitti vitusti ! Thänx a lot !

Vittu tyypit joiden PITÄISI!! HUOM!! Pitäisi(!!) lapioida paskaa / luoda lantaa, ovat nyt Stadissa ja olevinaan jotain VITUN "näyttelijöitä" ja "taiteilijoita" ja mikä absoluuttisesti pahinta, "koomikoita" !! Ei kiesus vittu sentään !! KATTOKAA NYT PERKELE NIITÄ !!
K A T T O K A A !!!! Näettekö te KETÄÄÄÄN, yhtään ketään, yhtäkään niistä, joka olisi jollain, edes kaaaaaaukaisella tavalla edes VÄHÄNKÄÄN / vähänKIN, hauska !?!?!?

Minä en.

Sami VITUN Heedberg ?! SE vitun läski !? Tai "läskipaska" jos tarkkoja ollaan. Tuo "Suomen Ständapin Syöpä" kuten häntä on mm nimitetty. HÄNkö ?! on se "hauska" tyyppi !?
I don´t fucking think so.

Heedberg on hauska kuin jokin ....ärsyttävä läski siellä baarin nurkassa joka ei pidä läskiä turpaansa kiinni, on hauska. Sam osaa, ja eritoten OMASTA MIELESTÄÄN, "matkii niinq kaikenlaisii äänii ja näi" mutteihän se osaa. Se osaa kuulostaa vain vähän tyhmemmältä kuin omalla äänellään, ja / tai naiselta. Siinä kaikki. Mutta onko se KOSKAAN sanonut MITÄÄN hauskaa !!?
Vai onko yhtä vitun tylsän puiseva, myötähävettävä typerä nyhjäke, kuin se vitun Suomen Roustin vakkari se jokin...JiiPee tai PuuCee tai PerSee tai mikä vittu se ylä-astelaiselta näyttävä tylsä paska sitten olikin nimeltään.
Kumpikaan EI vain yksinkertaisesti OLE HAUSKA !! Thät´s it !!
Ja he on myös sitä pahinta sorttia näistä tyypeistä sinänsä, että he kuuluvat siihen härkäpäiseen kategoriaan jotka LUULEVAT (BIIIG mistake!!), että hauskuus on jotain "kvalifioitavaa" ja jotain mitä voi OPPIA !! Aatelkaa !!

Ei vittu mit...... E I !!!!  Ei !! Eijeijeijeijeijeijei !! ei !
Ei saatana............. jostain syystä jotkin vähämieliset LUULEE tottavie, aina, että hauskuutta voi oppia tai lisätä jotenkin, itseeensä. Muttei sitä nääs voi. Se on piirre, olemus, kohtalo, luonteenlaatu, persoonallisuus, versio persoonallisuuksien kirjosta, arkkityyppi, traaginen kohtalo jne jne jne. Sitä EI VOI oppia, se EI ole mikään opittava asia vitun idiootit !!

Ja vaikka TIETTYJÄ nyansseja sieltä täältä VOI vähän petrata ja oppia, niin se itse originaali LAHJA ei kertakaikkiaan ole saatavissa enää syntymän / hedelmöittymisen jälkeen.
Olisitte miettineet sitä jo silloin !


Eniwei, missään ei enää ole sitä uutta "Sitä Jotakin". Sitä tyyppiä / bändiä / elokuvaa tai elokuvantekijää tai ...juuri mitään muutakaan. On vain hölmisteleviä, tuijottavia teennäisiä Stadilaisia "neekerinrakastajia" jotka LUULEE, että jokainen joka ei ylistä ja paijaa neekeriä, on jotenkin paha ja väärässä ja vinksahtanut ja kaoottinen päänsä sisältä jne, eli kaikkea sitä samaa mitä he itse.

Eli; jos vähänkään olet erilainen, olet sekopäinen kaheli ja paholainen. Edelleen, vuonna 2015 tätä ajanlaskun sykliä.


Ja tämä JOHTUU hyvin hyvin pitkälti vain siitä yksinkertaisesta seikasta, että: naisilla on AIVAN LIIIIIIKAAA valtaa. Ja naiset EI tykkää sen enempää kuin Vasuritkaan; valinnan vapaudesta tai muustakaan vapaudesta (naisten tapauksessa siis silloin kun kyse on MIESTEN vapaudesta), eikä mistään mikä on "liian" khuulia ja repäisevää kuten vaikkapa ihan OIKEASTI hauska huumori.

Kaikki tyhmät vitun kotkottavat kanat hyökkää nykyään HETI, kimppuun, jos ja kun joku jumalauta edes SANOO(!!!) ...hahahaha, aatelkaa; vittu vain SANOO, jotakin !! Ja tekee SIITÄ ihan hiiiiirveän numeron ja kauhistelee sitä Virallisesti ja epävirallisesti, ja mahdollisesti vetää jopa jonkun juutalaiskäräjillekkin.

Juuri niin on aina tapettu huumori, ja KAIKKI hauska, eli periaatteessa ...junou...syyt elää.

Sitten sitä ollaan jossain vitun tunkkaisessa Virallisessa Neuvostoliitto-NatsiSaksa tyylisessä kilometrien pituisessa Virastobunkkerissa, kirjoittamassa koneella jotakin vitun "ediktiä" EU:lta ja IHMETELLÄÄN kuinka ja MIKSI elämä on niin vitun kurjaa ja ankeaa.
Vitun älykääpiöt idiootit; TE TEETTE SEN ITSE !!!!!!Tsiisus vitun saatana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti