torstai 24. joulukuuta 2015

Lyhyt Valitus Kännyköistä Jouluaattona

Tervehdys taas mulkkuni....

Niin, eli: tuon nyt esiin jotakin, mitä suomalaiset ei ymmärrä eikä halua koskaan tavata, kritiikkiä.

Käytyäni useasti, useassa kännykkäpuodissa, joudun toteamaan taas, että Suomi on edelleenkin!! Vittu vuonna 2015 tai pikemminkin voisi jo sanoa, että edelleenkin vielä 2016 !! Sangen takapajuinen verrattuna johonkin.... esim Amerikkaan tai Saksaan tai johonkin vastaavaan.

Nimittäin; MISTÄ saat täältä, suomesta, kännyköihin (muihin kuin Apple!!) minkäänlaisia "skinejä" eli "nahkoja" - niitä vaihtopäällisiä !? Thät´s rait, et mistään.

Miksei täällä ole jumalauta edes kaikkia vitun värejä niistä eri kännyköistä näytillä siinä vitun kaupassa LIVENÄ fyysisesti !!?!?!

En kai minä nyt saatana halua sen enempää TILATA kuin ostaakkaan mitään vitun sikaa säkissä !

Helvetti sentään vitun mulkut perkele !!

Ja ne myyjät on aika usein sellaisia, kuten olen todennut, että ikäänkuin ne ei saattaisi käsittää miten joku VOI olla niin vitun tyhmä, että oikeasti MENEE SINNE KÄNNYKKÄKAUPPAAN "livenä" !!! Eikä vaan tsiigaa netistä !

Eikä missään ole vieläkään näkynyt niitä kaikkia pieniä hienoja kekseliäitä esineitä mitä juutuubvideoissa niillä kännyköiden kanssa pläräilevillä aina on pöydällään, kuten esim niitä Android-hahmoja tai edes sitä sellaista yksinkertastakin yksinkertaisempaa kännykän telinettä mikä on vain sellainen.. "klipsi". Missä kännykkä saa rauhassa maata kallellaan.

Kun ei, nin ei !
YouTube "Android Authority"
Tuollaisia hahmoja !

2 kommenttia: