maanantai 28. joulukuuta 2015

Epäonnenpäivä
En tiedä MIKSI tarkalleenottaen tätä teille jaan, mutta ...kokeillaan josko tästä on jotain apua tai jotain. Ja ihan vain, koska en muutakaan keksi.

Eli: olette luultavasti itsekkin kokeneet niitä päiviä jolloin ei vain kertakaikkiaan kannattaisi edes nousta sängystä tai ojasta tai pahvilaaatikoiden seasta tai niiltä sanomalehtipapereilta joiden päällä nukut. Sillä sinä päivänä KAAAAIIKKI tulee menemään NIIIN päin vitun persettä ja pieleen, kuin on lainkaan edes ikinä mahdollista !

Ja TÄNÄÄN !! Kapteenille on käynyt TÄSMÄLLEEN näin !

JOOOOOKA vitun asia, mikä ikinä vain VOI mennä pieleen, MENI pieleen. Jokainen !!

Vittu... .m...?...!..MITÄ VITTUA ?!?!? MV ?!?!

Minä.... en taida ymmärtää. Miten tällaista VOI tapahtua ja olla olemassa ?!?! .....MITEN !?!?

Vittu !!

Joka saatanan asia mikä VOI mennä perseelleen, MENI. Eli Mööfin Laki (Murphys Law) toteutui lähes täydellisesti. Epätäydellisesti vain siltä osin, että vain sen ensimmäinen ja kuuluisampi osuus toteutui, eli "jos jokin VOI mennä pieleen, se MENEE pieleen".

Ja koska olin jo havainnut asianlaidan, tiesin että jaha, lisää on tulossa, ja odotin vain, että mitä exäktli. Ja esim ....kaadoin roskiin tarkoitetut makaroonit roskalaatikon viereen (en siis tahallani) ja pestessäni erästä esinettä suihkussa.... joka oli ehkä kyseenalainen idea alunalkaenkin, se tietenkin juuri kun sen olin jo pessyt, luiskahti kädestä ja pyörittyään ensin kuin oikein piruuttaan, oikein PIIIEEEHTAROITUAAN, pitkin KOOOKO vitun lattiaa, niin nin se asettui sitten, pyörittyään paskassa, suoraan siihen viemerinritilälle. Vitun paskamöykky ! PERKELE !

Haistakoon vitun saatanan ..paska.


MITÄ nämä tällaiset saatanan (Saatanan ?) päivät oikein ON ?!?!? Mitä ne VOI, olla !??

W  T  F  !?!?!?
"..kiitti. "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti