torstai 10. joulukuuta 2015

Salaiset TV-päättäjät

http://www.cracked.com/article_23394_6-people-youve-never-heard-who-secretly-rule-world.html

Tsiigatkaa tuosta, numero nelonen / 4.

Siinä on taas yksi esimerkki tyhmien ja keskinkertaisten tuhoavasta jälkeenjääneisyydestä, kuten täälläpäin esim Alvarin palvonta ja se, ettei MITÄÄN saisi tehdä itse, ilman kymmentä eri lupaa ja lupa-anomusta ja lupa-anomuksen esimuodon suunniteltua kaavailukaavaketta ja harkinta kokousta paikallisten "päättäjien" Neuvoston kanssa.

Tsiisus vittu !!!


Ei jukolauta VITTU te olette N A U R E T T A V I A !!! Ja myöskin; haistakaa vittu !
Eli TUON paskanko takia peruttiin minunkin diggaamani Tähtiportit esim ? Ja mitä vielä muuta, oikeasti edes marginaalisen hyvää ??! Ja sitten kuitenkin TV:ssä pyörii perkle ad vitun nauseam ja miltei infiniittum, kaikkea sitä Despret Hauswaif paskaa ja jotain uuuh-niin-vitun-hauskoja-tiuskivia-ja-sarkastisia-nörttejä-asunnossa muotoisa "komedioita".
Ja tarvitseeko edes mainita sitä kuristusotetta mikä sekalaisilla "kaunareilla" ja niillä VITUN, saatanan(!!!!!) "salkkareilla" on TV:n tarjonnasta ?

Menisivät nyt perkele jo vittuun sieltä ja maksaisivat minulle jotain korvausta. YLEkin kun on velkaa KOKO VITUN MAALLE JA "Kansalle" PAKOTETUSTA VEROSTAAN !!
Ja tuo asia on sekä TOSI, että Jumala olisi MINUN puolellani ja YLEä VASTAAN tässä kiistassa ja te kaikki TIEDÄTTE sen.
Mutta "Jumalan" ja TODELLISEN JÄRJESTYKSEN eli ns"anarkian" yms VASTUSTAMINENHAN on se juurikin se teidän "juttu". Te olette alusta asti olleet viallinen tuote ja sekopäisiä ja paholaistapalvovia vitun kilipäisiä perkeleen villejä apinoita.No..... siellähän sitten, mittailevat, saatanan typerät muulit "katsojalukujaan" ja pähkäilevät sitten "mikä olisi kannattavaa". IKINÄ kuitenkaan TEKEMÄTTÄ SITÄ mikä OLISI kannattavaa !!
Eli jotain oikeasti HYVÄÄ ja tasokasta, laadukasta toisinsanoen. Jotain missä EI OLE viittäsataa neekeriä minuutissa ja missä EI syljetä valkoista ja kohoteta viidakosta Anglojen löytämää primitiiviolentoa eli "neekeriä" joksikin vitun tois-ulottuvuudelliseksi Pyhäksi Jumalan Lahjaksi ja neroksi. Vittu olentoa joka ei viihdy edes VAATTEISSA sen enempää kuin kissakaan, ja joka pitää (ollen kyllä iroonisesti ihan oikeassa!) ELÄIMIÄ itseään kehittyneempinä ja ylempinä olentoina, joita tulee pelätä ja palvoa. Kuten aurinkoakin.
Saatanan villi raakalais apina joka naulitsee kissoja ristiin ja luultavasti NUSSIIKIN niitä, sikäli kun ehtii ....kaikelta siltä koirien ja apinoiden (gorillojen eritoten) ja muiden Afrikan olentojen, köyrinnältään. Ja sekalaiselta alkeelliselta hulluudeltaan ja murhiltaan yms Neekeri Paskalta™.Ei kai tässä juuri nyt muuta.
Kiitos ja suksikaa vaikkapa vittuun !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti