torstai 17. joulukuuta 2015

Hesburgerin Jätesäkkiralli

No sanotaan sitten jotain mikä liittyy lounaaseen, ja jonka jakamisessa täällä, rakkaat Tähtilaivaston muut kommandantit ja Kapteenit, on jotain vitun järkeä !

Olen, paitsi kyttäillyt perseitä(!!), aika kyllästynyt siihen, että mm Hesessä -jossa välillä kieltämättä tulee piipahdettua!- joudun aaaaaina !! Vittu ihan aaaaiiiina !! Jooooooooooooooooooooka saatanan, vitun, kerta istumaan ja mahdollisesti syömään, siinä sen VITUN ROSKIKSEN vieressä, mihin TULEE!!! Ja se ON varma !! Joku vitun kloppi repiin sitä saatanan jätesäkkiä ja kolaamaan sen kanssa ja lehauttaan sitä vitun jäteilmaa suuntaani... tai jopa suoraan saatana SUUHUNI !!
Vittu !!

Eikö sitä VITUN paskapussia voisi miiiitenkään korjata sieltä pois SILLOIN(!!) ahaa (!!) kun siinä EI istu ketään, siinä sen roskapöntön edessä tai päällä tai suuaukolla !?
Viittittexte !?!?


Ja EDELLEENKIN, VITUN Hesburger(!!!): MIKSI hevon helvetissä GRILLIMAUSTEENNE tulee vittu VIROSTA ?!?!?!?!! W   T   F  !!!!!!?!
Mitä  HEEEEEEEELVETTIÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ !?!?!?!?!?!?

Ja miksei niitä Kebab-Hesejä ole juuri MISSÄÄN ?!?!?
Ai miin...WTF !??!!? Vittu minä olisin siellä luultavasti joka-vitun-päivä !! perkele. Jos niitä vain olisi jossain muuallakin kuin siinä Stadissa, siinä Mannerheimintien pielessä.

Perkele !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti