tiistai 29. joulukuuta 2015

Rasistiset Öyhöt™

( Jaa niin juu, jäi tämä tällainen teksti, ensin kesken, ja sitten julkaisematta muutenkin. Joten laadin tämän nyt loppuun ja julkaisen !)


HAHaaa...

http://tanjahuurtela.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208942-rasistiset-oyhottajat-ovat-epaonnistuvia-reppanoita

Kattokaapa tota !

Fak jeah. NYT meille hirviöille tänne kellariin, saaranaa tuollainen pallinaamainen muija suoraan jostain ....no.... jostain kalliolta kai? Missä simpanssit yleensä istuskelee.
Starbucksihan on yks ! Muttei tuo ole kai siellä.

Ensinnäkin; tuo on koomisen näköinen örvelö, tuo "blogailija" - kuin jokin lapiolla nenänvarteen lyöty / seinän alle jäänyt, simpanssi.
Ja toisekseen.... tuo koko jankutus on melko typerää ja ärsyttävää ja kuvottavaa paskaa.
Kuten tuo rasittava ja tyhmä opiskelijatyttö "Taru Elkama" joka TAAS käy aukoon päätään kommenteissa kaikille kenen naama tai mielipide ja sanoma, ei miellytä.
Tuossa yhdessä kohdassa tuo vitun nirppanokka käyttää tuota Vasurien tyypillistä ukaasia "kommentoi omalla nimellä ja naamallasi" - jota olenkin jo käsitellyt itse jossain vaiheessa tässä lähimenneisyydessä.

SE on ansa se. Älkää langetko siihen !

Typerillehän ei PITÄISI alentua edes vastaamaan tai heitä kommentoimaan, koska he vain käyttävät sitäkin hyväkseen, he ovat paatuneita ja absoluuttisen parantumattomia "pelureita". Oikeita vitun Cro-Magnon paskanaamoja par excellancé.
Mutta vastaan nyt kuitenkin.

Taru; etkö ymmärrä, että TUO vaatimus itsessään on jo ns "kiusaamista" ???!?!?!
Sinä olet myöskin itse TYTTÖ / ämmä, joten SINÄ et tiedä vittuakaan siitä pelosta ja väkivallan uhasta ja de facto VÄKIVALLASTA ja SEN SEURAUKSISTA, mitä poika / mies joutuu lähes poikkeuksetta / vääjäämättä elämässään käsittelemään ja kohtaamaan. Ja meillä miehillä ON ihan OIKEITAKIN vihollisia, ei vain toisia typeriä nalkuttavia kanoja jotka ehkä pahimmillaan julkaisevat jonkin typerän ja tuohtuneen Feisbuukpäivityksen ollessaan vihaisia.
Joten on ensinnäkin hyvin katuviisasta / realistista, sanoa tietyt asiat täältä pimeästä, huudella puskista kuten minä.

Toisekseen, kaikilla ei ole mitään profiilia noilla sivuilla millä kommentoida, eivätkä haluaisi sitä sinne ladatakkaan muutoinkaan.
Ja ...mikä vitun vaatimus tuo ylipätään muutenkaan on !?!? MIKSI vitussa haluat muiden kommentoivan omalla nimellään ja lärvällään ?!?! Vitun typerä, ylimielinen aivoton nirppanokkabimbo.

MUUTTAISIKO SE, jotenkin, sitä ITSE viestiä tai sanomaa !? Tai kenties sen totuusarvoa tai jotain !?

Sinä et vain taida muutakaan epätoivoissasi keksiä, vitun idiootti-muuli, joten yrität HALLITA keskustelua ja sen suuntaan jankuttelemalla tuollaista typerää ilmavaa paskaa.

Todella todella ymmärtämätöntä ja huomioonottokyvytöntä ja ajattelematonta. Mutta hei; sellaisiahan naaraat hyvin pitkälti OVAT.  Varsinkin nuorina ja extra-typerinä.


Mutta tuo tyyppi on sellainen vitun kyttäävä kommenttiketjujen haukka ja vahti, ettei siihen kannata tämän enempää keskittyä. Vaan sen sijaan tuohon blogin ...."emäntään"? tai ..... tai mikä lie. Siihen itse yltiödorkannäköiseen simpanssittareen.

Kuten siellä onkin kai kommentoitu, se käyttää nyt tätä modernia noitajahtia näppäränä keppihevosena, jolla ratsastaa ja "olla kuin muut" vaikka näyttää pallinaamaiselta muulilta. Ihan VITUN tyhmältä ja dorkalta. Naurettavalta !
HAHaa.
Mutta niin siis; siellä on nyt lähes kaikki mahdolliset klisheet käytetty meitä Reppanoita™ vastaan.

Mutta !! Eikö tuokaan vitun tampio käsitä kuin yksisilmäisen kaksinaimoralistista ja tekopyhää yms tuo on !?!?
Eli ollaan sietävinään nekruja yms, mutta SAMALLA ollaan todella todella tuohduksissa omille vastaaville nuorille miehille yms.
Kun kumarrat jollekkin, pyllistät jollekkin toiselle. Ja TUO ei näy menevän jakeluun.
...

----- + -----
Ja SE mitä tuollaisella "te ootte vaan reppanoita" julistelulla, muuten, tuodaan julki -joskaan sitä ei kai sitten tajuta itsekkään- on se, että sen sanoja osoittaa melkoista vitun tunnekylmyyttä ja jäätävää laskelmointia siitä, kenelle kuuluu empatia tai symppis-pisteet "Yhteiskunnassa".
Eikö jumalauta "reppana"a kuuluisi SÄÄLIÄ eikä sylkeä ja lyödä ? Jos joku ON reppana niin hän on silloin sympaattinen ja elämänkolhima, rakastettava, hahmo (mitä tulee mm sanojen merkitykseen, semantiikkaan yms). Tuollainen sanojen ja käsitteiden käyttö osoittaa joko tyhmyyttä tai julmuutta tai molempia. Veikkaan; molempia.
Se tarkoittaa myös, että naaras, jopa joku vitun mongoloidi(!!), arvottaa omanrodun reppanamiehen alhaiseksi sylkykupiksi ja heittopussiksi, ja neekerirodun kollin taasen joksikin vitun lautas-silmäiseksi pyhimykseksi.
Alhaista ! Kovin alhaista.
----- + -----


...
Ja se itse SYY siellä kaiken takana, mitä KUKAAN ei kehtaa edes ajatella saati sitten sanoa, siihen miksi neekeri ja murjaani yms, on erillisiä kategorioita, on tietenkin SE, että kaikki kyllä tietää ja tiedostaa vallan mainiosti heidän olevan primitiivisempi ja yksinkertaisempi ja surkeampi rotu, joten heihin sovelletaan eri standardeja. Tiedostaen tai alitajuisesti, mutta niin tehdään, yhtä kaikki.

Mutten nyt jaksa uhrata tälle asialle ja tuolle tekstille tämän enempää. Ajattelin vain, että siihen pitäisi edes JOTAIN jonkun sanoa, älähtää, vastaan.

Joten... tässä se oli.

Olkaa hyvät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti