keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Kuuletko Juudith? täällä Kapteeni

Tervehdys taas, kaikki mulkut !


" Hail to the bitches "

Tässä Kapteeninne, komentosillalta, hei !

- Halusin vain ilmoittaa, jostain syystä, että mitä tulee ihmis / Neanderthaali naaraisiin, olen taas, pitkästä aikaa, tykästynyt yhteen sellaiseen !
Kun tässä verestelin vaaaaaanhoja, yhdeksänkymmentäluvun (1990), muistoja ja katsoin Maan musiikkiyhtye "Mr Presidentin" videon "Coco Jambo" - näin taas, ilokseni, tuon kauniin ja kiehtovan naaraan, tuon mystisen Saksattaren. Josta otin sitten selvää, ja se...paitsi paljastui Saksalaiseksi niin selvitin myös hänen nimensä, ja täten myös laadin seuraavanlaisen julisteen hänen kunniakseen ja silmien iloksi, kautta aikain ja galaksin.

Hier wi gouu....

Nimekseen varmistui muuan "Judith Hildebrandt"  ja rodukseen Maan-ihminen (mahdollinen Thaali), Saksalainen, Valkoinen, Eurooppalainen.


Kas siinä on naaras Kapithäänin mieleen !! Jo vain pojat !
Hip hei, ja rommia pulloon !!....tai Romulaanien olutta ...jos..sitä ..on, eisitävarmaaneesoo..?...vai...?...Myönnettäköön Juudithista, että kyllä ! JOISSAIN kuvissa hän kieltämättä näyttää hieman...mmm..apinalta, ei sitä muutoinkaan VOI sanoa, ja hampaansa kuin simpanssin hampailta, sama kuin Japanilaisella rodulla. Mutta muutoin hän vaikuttaa melko ihastutavalta.

Saatan poiketa hänen kortteerissaan saapuessani maahan, tältä reissulta jossa nyt olemme.... josta raporttini kertoo tarkemmin, hieman myöhemmin...


Kapteeni kiittää & kuittaa.

Over´n ´out.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti