sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Anna saa ...RAUDAN(kin)!! nousemaan

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015122020860821_vi.shtml
Kuulosta ehkä sangen ....limaiseltako se on? vai ..iljettävältä ? ...taaaiii.... naisten kielenkäytöllä "pervolta" ?... mutta sanon kuitenkin, että; TUO "haba" saisi kyllä luultavasti tatin sylkäisemään... ainakin ennenpitkää !

Ja joudun myös toteamaan, että..... minulla on sellainen olo, että jos näkisin Annan jossain viidakossa, ja yht´ äkkiä  ja eritoten jos olisi kivikausi, saataisin yht´äkkiä kokea itsekkin sen millaista se sitten ihan oikeasti ja todella ON mistä ählämitkin aina puhuu, kun kyrpä vain kertakaikiaan yht´äkkiä lipsahtaa ihan muina miehinä ITSE(!!) perkeleen muuli, johonkin muijaan, kysymättä KENENKÄÄN lupaa.
Eli siis; Annan sitä saattaisi "astua" ihan vain ohimennen.

" Mikä vitun..menninkä..m...ooooooooohhHhh!! AAaaahh... uuhuuuuuuuuuuuuuhhaaaaaaaaaahhh !! ...jeaaaaaahhh ! "" ...vedetään pyllyyn..BANDANA..wakaka...mmmmmhh..niinku.... fak it !...aaaaaAHH "

" ...is this the end of love ? ..."P.s jos tämä "postaus" oli liian likainen, liian ..."tahmainen".... niin huudelkaa hyvät ihmisapinat silmänne vaikka ..tällä :  https://www.youtube.com/watch?v=oNJ4l1JoVxw


Hyvä biisikin tuo on. Tykkään noista tuollaisista Japanilaisista, luultavasti jonkinsortin "kansanbiisien", melodiankuluista yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti