sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Ilmasto-Kommunismia tai Marxismia tai "realismia" tai "hömppää"Tottakai se on !!

Ihan Perus Vasemmistolaista "meininkiä" !

Viedään muiden rahat ja vapaudet ja pilataan elämä muutenkin, milloin minkäkin tekosyyn varjolla.
Tälläkertaa se on tämä "ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos" hömppä.

Aatelkaa, että nämä vitun kilipäät luulee kai ihan OIKEASTI lämmittävänsä kokonaista PLANEETTAA !! HAHahahaaaa. Aaiii luaja.

Mutta tuonkin kokouksen todellinen sisältö on lähinnä, "miten saisimme höynäytettyä vielä moderneilta internetin katuviisastuttamiltakin kansalaisilta kaikki loputkin vapaudet ja rahat pois!?"

He aikovat kai taikoa ja löyhytellä pilviä pois ja tiehensä, ja rukoilla niitä ja pyytää apua erilaisilta Valkoista Pyhemmiltä Miehiltä kuten näiltä...
...tynnyrissälilluvilta ...luultavasti jonkinlaisilta "Moniosaajilta™" neroilta. Ns "tynnyribuddhilta".

Jos ei jumalauta TUOLLA asia parane ....niin MILLÄ sitten !?!? Silläkö vai, hra blogaajanero, että me vaa niinq MALTETAAN ja venataan ja ollaan niinku KÄRSIVÄLLISIÄ ja kauaskatseisia ja kärvistellään tää mille "ei ninq voi ees mitään" ja näin? Ja tsiigataan sitten tulevaisuudes et ninq miten se meni ...ja näi !?
Ai NÄIN vai !?

Ai...aiaiai..hei, ai onx tää ningu muka niivvai et uuu et....tässä niinku Maa-Planeetta on vain sellases asemas kosmoksessa ja suhteessa niinq kalaktiseen keskukseen yms shittiin, et tää tällänen astrolooginen"huone" ja VAIHE on vaan siedettävä eikä sille ninku VOI mitään !? Vai !? Jaa...ai onx tää ninq NIIN vai !?...

....?.........!?!?!. .  .. ........................

......*kkkrrhhmmm* .. . ..niin.... .. .. ..no..... jäin vähän sanattomaksi.
Mutta niin kai sen voisi sanoa. En lisää enkä poista mitään, mitä tuohon ^^  tulee.


Harasoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti