tiistai 15. joulukuuta 2015

Neljäs Valtakunta !! Sieg Heil !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015121520839049_ul.shtml

Ei tuollaista voisi enää edes keksiä.

Joudun varastamaan Tex Arcanen aina jankuttaman lauseen ja suomentamaan sen omaan käyttööni; minä en keksi mitään näistä, minä vain "linkkaan" niihin.

Kysyn taas, sinulta internetin tyhjiö: MIKÄ tai MITÄ on ns "vihapuhe" ?!?! Muuta kuin maailmanhistorian typerin ja kuvottavin ja nynnyin pehmototalitäristinen käsite ja nimi.

Ja sanokaa samalla MIKSI se tulisi poistaa ?!? vitun kusipäät idiootit, ajatuskyvyttömät papukaijat suoraan Helvetistä.
Sensijaan, että poistaisitte esim NE ONGELMAT joita ihmiset ihan syystäkin ja itsestäänselvästi ja luonnollisesti ja oikeutetusti jne, kommentoivat, ja jota te ylimieliset Hybrismulkut kutsutte "vihapuheeksi" ...käytte te idiootit uhrien kimppuun yhä vain päättäväisemmin !!? ...AHahaa.. ei vittu mitä idiootteja, imbesillejä, kananaivoja kusipäitä !
Demoneita suoraan Beelsebuubin perseestä.

Sen sijaan, että käytte uhrien päälle, niin miten olisi ?....vitun paskahousut valehtelijat kommariMarxistimyyrät; mitä jos poistaisitte MUSLIMIT !?!?! Junou ...ne ongelmien lähteet !?!? Sen tilalta, että käytte niiden kimppuun ja ahdistelette niitä, jotka TUOVAT ESIIN ne ongelmat jotka juontuvat sekä TEISTÄ ja teidän aivan käsittämättömästä ylimielisyydestä ja harhaisesta maailmankuvasta, ETTÄ muslimeista.

*

Tässä on tosin MYÖS sellainen dynamiikka kaiken takana ja alla, että kyse on toden totta; Saksasta.Eli "Natsien maasta". Ja Sakut luultavasti yrittävät EDELLEEN pestä, epätoivon vimmalla, pois historiaansa ja muiden käsitystä itsestään jonain Hirviöinä maan päällä. Ja he siksi venyvät toinen toistaan naurettavimpiin ja mitä absurdeimpiin typeryyksiin yrittäessään kiillottaa sädekehäänsä.

Mutta mikä iroonisinta; he tekevät SENKIN vähän, käyttäen SAMOJA saatanan metodeja kuin mitä Natsit ja muut äärivasemmistolaiset hullut AINA käyttävät !! eli tekevät saman, ollakseen tekemättä samoin.

Sitä on TYHMYYS. Sitähän se kai ON !! Pähkinänkuoressa.

Mainitsen vielä, että: paitsi että tuollainen on Jumalaa VASTAAN, EI sen puolesta niin... minä en ole ikinä ymmärtänyt näiden minisielujen taipumusta "siivota" toisten ulosantia ja mielipiteitä ja itseilmaisua ja julkilausumia, milloin mistäkin asiayhteydestä. Luuletteko te vitun järjenköyhät kusipäät primitiivipaskat, että jos te "noidutte" jonkin mielipiteen tai jopa vain jonkin sanan SISÄLLÖN, pois, katoaa TODELLISUUDESTA tuo kyseinen asia, esine, olento, piirre !??!
Ette kai te VOI olla ihan NIIN tyhmiä !?!?

Se tarkoittaa mm sitä, että te olette sama asia kuin Vasemmisto; eli sakki joka ei voi sietää todellisuutta sellaisena kuin se ON !!! Vaan VAIN ja ainoastaan, exklusiivisesti, sellaisena kuin he sen mielessään näkevät ja mitä sen tulisi olla heidän mielestään.
Ja SE jengi, on AINA, KAIKKIEN sotien ja epäluonnollisten kuolemien, ja konfliktien ja muun räyhän, takana. AINA.
Ihan aina.

En minä, mutta ne.

Ja SE..... näyttäisi olevan juutalaisilta omaksuttu tai kopioitu tai jotenkin muuten (tartuntana?) saatu maailmankuva.

*

On toki YKSI tyyppi, jonka "bännäämisen" ymmärrän ja se on titenkin ns "trolli". Eli joku joka ei muuta teekkään kuin pyrkii VAIN ärsyttämään ja häiritsemään ja kiusaamaan, sen kun vain ikinä kykenee.
SELLAISEN ymmärrän, jos haluat heittää niska-perse-otteella sianpaskaan. Niin haluan minäkin !
Mutta se ulosluettuna... minä en pyri ikinä rajaamaan muiden luontaissyntyistä oikeutta (joka EI TULE miltään vitun "Valtiolta" tai mistään ...mistä ikinä luulettekin sen tulevan, vaan se tulee niinsanotusti "Jumalalta") sanoa mitä haluavat ja mitä he TUNTEVAT, että on vain sanottava.

Toisen "mielipiteen" kiistäminen on myös sen TOISEN KIISTÄMISTÄ, per se ja an sich. Kyse on silloin lähinnä apinalauman valtapelistä ja kontrollinhalusta, EI mistään sen kummemmasta ja "pyhemmästä" ja ylevämmästä.
Ihan Perus Apinakamaa.
Facebook - Google - Twitter
Sieg HeilDas Vierte Reich

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti