sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Järkyttäviä Uutisia !!

Joita en tosin voi kertoa, koska se olisi ns "spoileri".

Mutta katsoin tuon Sons Of Anarchyn kuudennen (6) tuotantokauden nyt loppuun asti ja ...JUMALAUTA !! Järkytyin ja PETYIN ihan VITUSTI !!!

MITÄ VITTUA !!!!

En nyt sano MITÄ siinä tapahtui ......mutta vittu ! Voin vakuuttaa, ettei mitään hyvää ja järkevää ja kunnioitettavaa !! SEN verran "spoilaan" eli "pilaan" asiaa, että; nyt meni KAIKKI suopeus ja laupeus ja hyvä usko ja mitä kaikkea, sitä vitun luunaamaista rumaa ja kamalaa kaaoksen airutta, Juutalaisämmää kohtaan ja sitä vitun puolineekeri-puolimehikaani "Juice"a !! Vittu minkä teitte !!
PERKELE !!

M I T Ä   V I T T U A   Juice !!!!!!?!?!

Ei voi olla vittu totta !!!  ...Ja tämä tarkoittaa sitä, että nyt minun on myös PAKKO vaivautua katsomaan se finaalikausikin, eli periaatteessa se täytysi OSTAA !! Mutta onneksi se on alessa koko paska, joten kai se on sitten ostettava, koska..."deeeemn" !! Mikä "klifhängeri" loppu !


JUUUUURI kun kaikki oli niin täydellisesti ratkeamassa ja menossa oikeaan suuntaan ja kohdalleen ja niin edes päin !! Juuri silloin, piti niiden vitun IDIOOTTIEN TAAAAAAAAAS mennä ja pilata KAIKKI.       IHAN.       KAIKKI.


* * * * *

Sons Of Anarchy. Season 6. Finale.

Juice / Peggy !!  W  T  F  !!?!?!

How could ya !! Ffs !! O  M   F  G  !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti