keskiviikko 23. joulukuuta 2015

"Lisää Valtaa kiitos"
Alleviivasin tuosta sen varsinaisen ASIASISÄLLÖN. Eli "lisää ´valtuuksia´" puuttua muiden olemassaoloon. Vähän kuin jos ihmiset vaatisivat, että lehmien tulee laitumella märehtiessään, olla myöskin vielä kahleissa ! Koska.... eihän sitä koskaan tiedä... ehkä jokin niistä ymmärtääkin KARATA !! Ja sitten ..?!...sitten ne perkele KAAAAIKKI karkaa !
Ja ....ja..!?..jajajajajajajaaa.......ja sitten !...niin ! ja sitten, tänne änkee jo Marssilaisetkin ja kaikki nauriit varastetaan !! Eikä naapurissa ole edes lapsilla kenkiä...jajajaj *hyperventilaatiota* ...jaj ajaj j...ähähähähä.. .. ..rauhoittukaas nyt !...jajajaj sitten ..saattaa...VOI, sitten VOI tai SAATTAA ....Venäjäkin hyööökätä !
ÄÄÄäääääääääähhhkkk.. JAjaJ...jjajajajaj ..aaaaaaaaaaaaaaaaahhahaha.....ja sitten kaikki väittää, että "se vaa pukeutuu naisten alusvaatteisiin" ja kaikkee !?.... .ja ...ei niin..o...eijeijeijei niin o !!Hei !?.... ei !...


Ja mitä tulee hevonkukkuun, että "potentiaaliset Terroristit voi jäädä huomaamatta" niin; ei voi, ne on kaikki Muslimeita.
Ne on HYVIN helppo tunnistaa ja erotella ja aistia ja huomata ja älytä ja hoksata ja nähdä ja tajuta ja käsittää ja ymmärtää ja tiedostaa jne.
HYVIN, helppoa.


P.s MITÄ VITTUJA on nämä ns "valtuudet" ?!?! Ja MISTÄ niitä SAA ?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti