maanantai 14. joulukuuta 2015

Aamun Avaus 14.12.2015

Olen tässä viimepäivinä KYLLÄSTYNYT ihan vitun totaalisen lopullisesti, ainakin toistaiseksi, kaikkiin muihin ihmisrotuihin kuin omaani.
Katsellessani jopa Japanilais-pornoa halusin lähinnä vain lyödä sen vastenmielisen ruman sammakon/vuohen naaman lyttyyn !

Ja tuolla ulkona, kadulla, haluaisin potkaista poskeen niitä vitun Romaanian haitarisaastoja "kerjäläisiä" vitun haisevia, tunkkaisia varkaita - jotka KEHTAAVAT saatanan pökäleet asettua mm alikulkutunnelin suulle "soittamaan" jotain riitasointuisia ja kakofoonisia "nuotteja" ja "sointuja" ja tervehtiä ohikulkijoita "pirteällä Moilla tai Terveellä" saadakseen ihmisten sympatia ensin ja RAHAT sitten.

Minulla on yksi sellainen tällähetkellä "vihollisena" tuossa. Ja se on jo ymmärtänyt kun lähestyn, ettei minulle kannata edes sanoa mitään, saati sitten toivoa rahaa. Minä kuljen vain kiusaantuneena ja snadisti ärsyyntyneenä ohi, ja kiroa sitä Romanialaispaskaa hiljaa mielessäni, loitotessani hänestä.

Tuleen se tulisi tuikata, koko äijä !!  "Harmonikkoineen". Joka on luultavasti jotain isoisän peruja, ja varastettu alunperinkin, 1970-luvulta. Niinkuin niiden vaatteetkin kai.

Summa Summaarum; ehkä minusta on tulossa melko sydämmetön...?!.... mutta teidän vitun apinoiden seassa eläminen TEKEE sellaiseksi !

TE - teette - sellaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti