torstai 10. joulukuuta 2015

Monki Baan murahtaa !

Huonoja huonoja, huonoja, uutisia.


Nyt kun TUO vitun YK:n Kommari killisilmä, tuo huonostinimetyltä Star Wars hahmolta kuullostava vitun oranki, on käynyt latelemassa madon lukuja SUOMEN JUNTEILLE(!!!) ei tilanne VOI olla hyvä eikä siksi edes NÄYTÄ siltä.

Kun NOIN "arvovaltainen" vieras, eli Suuressa Maailmassa jokseenkin KUULUISA, aasialainen tihrusilmäinen, vanha oranki, sanoo jotakin tai vain hengähtää, heittäytyy suomlantilainen typerä muuli jossain automaattisesti jo lattialle, kuin manattu idiootti, joka ei edes ole se sama joka on LÄSNÄ tuon muumion puhetilaisuudessaja KUULEE henk.kohtaisesti lausumansa Kommunistiset Taikasanat.

Tuollaisen puheen vaikutus suomalaisiin ei eroa oleellisesti AngloAmerikkalaisten TV-evankelistojen kaoottisesta ja kuvottavasta, mielisairaasta, sekopäisyydestä ja siitä, kuinka ne vitun "herännäiset" idiootit yms vitun paska-aivoiset "Kristityt" vitun höynät pyörtyilee ja kaatuilee ja menettää senkin vähän tajuntansa mitä niillä alunperinkään on, kun joku niistä vitun huohottavasti, vaahtoavista käpyaivoisista imbesilleistä huitoo ilmaan ja työntää kuin Jedi, niiden suuntaan ...kaiketi jotain "taikavoimaa" tjns.

Valkoiset.... ne on ninq NIIIIIIIIIIIIIIIn ylivertaisen kehittyneitä, KAIKKI, ettei O TOSIKA.


*

Orpokin näytti yhdessä fotossa siltä kuin joku pikkupoika jonka isä on juuri luvannut hänelle, ettei tänään viuhukkaan ruoska/piiska vaan poika saa uuden kauko-ohjattavan lentsikan ! Orpo oli ninq NIIIIIN vitun otettu ja täynnä jotain.... sekä itseään, että PASKAA, ainakin, että näytti pirteältä ilmapallolta. VAIN siksi, että tuo tuollainen vitun kuiva vanha aasialainen käpy kulki hänen takanaan (symboliikkaako kenties ?! ei muuta kuin foliolätsä päähän ja miettimään!) ja kävi sanomassa suomelle, että; "teijän täytyy nyt ANTAA ENEMMÄN OMIA RAHOJANNE muille maille, ulkomaille, toisille Kansoille, kaikille köyhille ja kurjille vitun nekruille ja muille ali-ameeboille muinaisille hyödyttömille varasteleville demonirotanpaskoille."


Vitun idiootit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti