sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Märät Marxistit

Tuossa tuli uutisissa pätkiä tuolta Stadin vetisiltä, märiltä, kaduilta jossa TAAS hipinketkut ja muut tyhmät muulinpaskat "osoittaa mieltään" tai jotain, saatanan typerät muulit ja reppanat.
Ja siellä oli sellainen lakanateksti kuin "Nationalismi on Fasismin juuri" ....... se oli jo NIIN TYHMÄ, että kuten monet monet vähä-älyisten käpyaivojen sanomisista, se sai ihan oikeasti pienen päänsäryn aikaiseksi. Ja täytyi ihan alkaa miettimään, että mitä helvetin vitun hevon helvettiä.

Ensinnäkin Vasurin Magnon vittupää kakarat: sanokaa ja määritelkää MIKÄ ja MITÄ on "Fasismi" ja MIKSI se on PAHAA ja väärin, joka tapauksessa ja aina.

Toisekseen: Nationalismi ja ns Fasismi ei liity toisiinsa sen enempää kuin marjanpoiminta ja metsä ja nappiverkkarit ja pärekorit, mutta kaikkea VOI yhdistellä. Kuten em asiat.

Kolmannekseen vitun taliaivot pässinpäämuulit, mitä te REPPANAT TAAS teette siellä KADULLA ? ulkona, sateessa ?!
Ja MARSSITTE KULKUEEESSA kuin joku vitun Hitler-Juugend !?! Häh ?!
Nähkää imbesillit; KAIKKI ne joita te olette elämänne tähän astisen keston, nimitelleet Rasisteiksi™ (sitäkään MÄÄRITTELEMÄTTÄ tai sitä MIKSI SE ON PAHAA) ja Fasisteiksi™ ja Basisteiksi ja Kauheiksi Nationalistisiksi Natsi-Sika-Fasisteiksi yms humpuukiksi, ovat KOTONA, sisällä, suht turvassa, lämpimässä, ja katselevat RAUHASSA telkasta tuota teidän ja poliitikoiden ja Sikojen KESKINÄISTÄ ähinää ja painia ja mesoamista ja "juhlintaa" ym.

JOS teillä olisi edes yhden vitun kvarkin verran AIVOJA ja sikäli kykyä KÄSITTÄÄ joskus jostain jotakin, tuon pitäisi jo soittaa joitain kelloja, mutta...... eiköhän tässä taas lähinnä sirkat siritä......tuolta ^^  Vasurin ja suuren osan naisista yms, päässä kai kuullostaa koko elämän.

Sellaista on olla tyhmä. Tyhmä kuin kasa paskaa, lantaa, sontaa tai skeidaa, miten sen nyt määriteleekin.

Vitun känkkäränkät tyhmät lapset !! Saatanan satiaiset ja ääliöt.

Vittu tuollainen rähinä-reppana-kovis-pehmis jengi pitäisi POLTTAA !! Ei kattella hetkeäkään kuinka ne tuolla MARSSIVAT ja TUHOAVAT ja uhoavat vitun seinähullut sekopäät, KUVITTEELISILLE VIHOLLISILLE no less !!! Ja repivät alas kaikkea sitä mikä EI OLE niiden. Mutta mitenkä muutenkaan KOMMARI voisi maailman käsittää ja nähdä !?
Kuin, että kaikki KUULUU automaattisesti hänelle ja on hänen revittävissään ??!


Mm Japanissa tuollaista häpeäisi koko vitun "Kansa", eikä siellä siksi OLEkaan tuollaista tyhmää lapsellista paskaa.
NEEKERIT taasen.... no NE tekee tuollaista ihan koko ajan ja kaikkialla.... .. . . ... se pistää totisesti miettimään, että ehkä tässä cro-magnon, sapiens, thaali kuviossa todellakin ON jotain perää. Ja nuo idiootit LAKANOINEEN, EI TOD(!!!) kuulu geneettisesti kovin onnekkaiden joukkoon.

Eikö niillä IKINÄ välähdä mielessään SE, että JOS KATSOTAAN HEITÄ ja heidän TEKOJAAN ja KUUNNELLAA HEIDÄN ihan OMIA sanojaan, kautta aikain, ovat HE IHAN ITSE SE pääpiru tässä elämässä, jota luulevat tai ainakin VÄITTÄVÄT, etsivänsä KAIKKIALTA itsensä ulkopuolelta, ja muualta KUIN peilistä.


Minä esim EN ole tuolla ulkona, sateessa, kuin joku vitun eläin, aukomassa päätäni ilman mitään SANOTTAVAA, toistaen kuin typerä papukaija jotain vitun 1900-luvun (!!!!!!) alun(!!!!) hevonpaska maailmankuvia ja ajastaan JO SILLOIN jääneitä käsityksiä ja sekalaisia mielisairaita valheita ja mitä muuta paskaa JUUTALAISET onkaan puhuneet jonka valkoiset on sitten ottaneet vittu "Taokseen", elämän ohjeekseen ja tavakseen... hahahahhAHAA ei vittu, että te olette muuten idiootteja !!
Käsityskykyäni hämärtäviä ja haastavia paskamuuljea imbesillejä. VITTU miten typerää perkeleen sakkia saatana !!

* * * * *

Voin myös melko tarkasti päätellä noiden rehvelien kotiolot ja vanhempien ylimalkaisen olemuksen ja sisällön. Ja koska lapsi on sitä mitä vanhemmat .....ei omena ole pudonnut puusta kauaskaan, hädin tuskin edes ihan siihen juurelle.
Sama paska, eri(laisehko) säkki.
Siinä kaikki.Tympeitä vittupäitä.
Haistakaa paska.


Siellähän kiukuttelette vitun idiootit, aliapinat, SATEESSA ja loskassa ja paskassa ! HAHAHAHA HAHahahahaha vittu mä NAURAN TEILLE !!!! HAHah ahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Vitun tyhmät kovikset.


Dam faks !
P.s Vasemmisto; TE ITSE OLETTE niitä ns FASISTEJA. Eikö tämä TODELLA ole ihan itsestään ja päivän, selvää ?!?
Miten pahuus ei voi YMMÄRTÄÄ ITSE, olevansa PAHUUTTA ?!?!?! Olen AINA tätä jaksanut ällistellä, mutta niin se vain on, vampyyri ei kertakaikkiaan NÄE omaa typerää kuvottavaa rumaa PAHAA lärväänsä peilistä.
Se johtuu mm siit, ettei vampyyri KATSELE alunperinkään ULOS itsestään, todellisuuteen. Vaan PÄÄNSÄ SISÄISIÄ harhakuvia ja siellä pyörivää sekopäistä "narratiivia" ja kertomusta ja kuvajaisia.

Te ITSE olette se "äärioikeisto" ja ne "Rasistit" ja Fasistit ja Basistit yms. Ja me MUUT.... me olemme melko vitun täynnä ja kyllästyneitä teihin.
Jos jokin seuraava suuri sota syttyisi joka muistuttaisi edellistä (mitä ei juuri koskaan tapahdu) tulisi se järjestää juurikin "Vasemmiston" eli Kommunistien ja Marxistien ja muiden avohoitopotilaiden ongelmajätesekopäiden tuhoamis-suunnitelman ympärille. "Vasurit uuniin ja hiileksi" voisi olla hyvä "slougani",  ja siitä saisi myös kai ihan kelvollista hiiltä johonkin voimalaan, joten saisitte saatanan paskat maksaa sillätavoin edes VÄHÄN takaisin sitä LOISTOA ja VALOA ja lämpöä ja kaikkea hyvinvointia yms, mitä olette IHMISILTÄ, saatanan Morlokit, onnistuneet anastamaan ja poistamaan ja estämään ja tuhoamaan ja varastamaan ja sabotoimaan.


Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti