perjantai 25. joulukuuta 2015

Kimin Avaruus-Odysseija osa.22

Kapteenin Blogi.  Tähtiaika 25.12.2015 06.25


Tässä uusin raporttini Kimi "Jäämies" Räikkösen omituisen ja melko tapahtumarikkaan kohtalon käänteistä.





Viimeraportissani ...kuten sanoin, tiedotin teitä siitä, että olemme saaneet vihdoin Kimin talteen ja melko ehjänä (vaikkakin vielä Zombiuden tilassa) ja että olemme tulossa takaisin Maahan ja kuljetamme Kimiä mukanamme.... muuutta.... niin nöyryyttävää ja kurjaa ja häpeällistä, kuin tätä onkin myöntää... olemme TAAS menettäneet Kimin !!

Hänen onnistui nimittäin jo muutamia päiviä sitten kaapata yksi pienistä luotainsukkuloistamme tai jokin vastaava pienehkö purkki, ja suhahtaa sillä tiehensä..

Raportoin tämän vastan NYT, koska en halunnut myöntää tapahtunutta teille sen enempää kuin itsellenikään.

Onhan asia lopunkaiken niin, että.... olemme taas palanneet miltei lähtöruutuun ! Tai ainakin monta kierrosta taakseppäin.

/\/\/\/\/\

Olemme nyt jahdanneet häntä jo siis... sanotaan nyt, että Virallisesti; noin päivän, pari. Ja vaikka olemmekin tehneet jotain tulostakin...Data mm.... teki mielenkiintoisen löydön...




...nimittäin Leeninin !!  ...niin, siis vaikka olemmekin jonkin verran edistyneet, emme saavuttaneet Kimiä vielä. Mutta HYVÄÄ on se, että tiedämme melko hyvin mihin hän sujahti, ja myös sen että hän LUULEE olevansa (kyseisessä kvadrantissa) turvassa. Hah !

(  Ja niille jotka eivät tiedä, tai ole lukeneet Tähtilaivaston raportteja ja kuvauksia, on "Leenini" muinaisten ja ongelmallisten "Marxilaisten" yksi entisistä Komentajista ja Kapteeneista ja Päämiehistä. He vaikuttivat jokseenkin laajalti sekä Maassa, että kyseisessä kvadrantissa ja tuhosivat silmittömän paljon ja tappoivat vielä enemmän, ja vaikka heistä on edelleenkin valitettavasti, ja häpeäksemme, jäljellä totaalisen haitallinen joskin laimeampi nykyversio, oikea kusilläntti [jos sallitte moisen kielenkäytön!?] niin voin taata, että he tulevat kyllä vuosisadan loppuun mennessä katoamaan lopullisesti. Ja ainakin niiltä osin on Maa vähän rauhallisempi. )

Olen myös HYVIN varma, että saavutamme samalla, ei vain Kimin, mutta myös itse Arriva-Diablon !! Ferraarin pomon ja johtajan. Jota olemme jo muutaman kuun tässä jahdanneet, täällä avaruuden mielettömässä ja järjettömässäkin, tyhjiössä.


Ja mitä tulee Kimin pakoon..... toistaiseksi minulla on suht. vähän tietoja, joten voin vain arvailla, mutta olen kuitenkin jo varmuuden vuoksi nuhdellut mm sukkula-laiturin väet ja kaikki aluksen vartijat yms ja käskenyt kaikkia miettimään oikein tarkasti ovatko he tietoisia jostain... mistä ...eivät aiemmin sanoneet olleensa..

/\/\/\/\/\/\

Olen, asiasta toiseen siirtyäkseni, huomannut myös ..selaillessani tuossa tuota "Maan Mediaa", että Kimistä ollaan ainakin vielä tietoisia ja jopa hänen suosionsa kestää ! Sehän on oikein hyvä se. Olen ja olemme, siihen tyytyväisiä. Siellä ei ainakaan olla luovuttu toivosta.




Myös Kimi itse on vastannut Medialle sikäli kun hän on voinut, ollessaan Ferraarin vankina / "heillä töissä".



Ja kuten näette, taas, ei Kimi itse käsitä muutoksensa laajuutta ja kaikenkattavuutta ja merkityksellisyyttä. Hän uskoo edelleen olevansa vain "se sama vanha pa.. Kimi".



Niinsanottu "huhumylly" vain jatkaa samaa vanhaa kierrostaan, kuten ..Kimi ja mekin... hänen perässään.

Tilannet alkaa jo suoraansanottuna ärsyttää ja turhauttaa minua, sillä en haluaisi enää kauaa sitoa resurssejamme ja tuhlata aikaamme, näinkin vähäpätöiseen ja sinänsä naurettavaan seikkailuun kuin tämä on ollut. Mutta teemme vielä ainakin yhden kunnon yrityksen, mutta... jos Kimiä ei sittenkään saada vielä lopullisesti talteen ja tilannetta selvitettyä ja normalisoitua, ehdotan että tapaus unohdetaan tai asetetaan ainakin ns "taka-alalle" - jolloin se VOI joskus ratketa tai sitten jäädä myös ratkeamattomuudenkin tilaan.

Vain aika näyttää.

Olemme NYT kuitenkin jo hyvin lähellä Kimiä ja uskoakseni MYÖS itse pääpahaa eli Arriva Diabloa...ja KUN saan heidät... no, sitten saan heidät.

Arrivan olen valmistautunut yksinkertaisesti vain tuhoamaaan, ja Kimin nappaamme kyllä talteen ! Älkää huoliko, siihen minulla on yksinkertainen ja takuuvarma suunnitelma.

* * * * * * * * * * 

Vaikka Kimi ehti jo paeta, ehti hän myös antaa muutamia haastatteluita ja puhua kanssamme vähän, ja saimme pari tuoretta kuvaakin hänestä. Itse haastatteluja minulla ei nyt ole tarjota, ne ovat kunkin Median omia enkä ole vielä edes pyytänyt kuulla tai nähdä niiden sisältöä, mutta sikäli kun tällä nyt mitään väliä tässä tapauksessa on, niin tässä on nämä vähät kuvat hänestä.




Kimi itse ei onneksemme ole peloissaan vaan sangen itsevarma ja luottavainen tulevaisuuden suhteen. Luottihan hän siihenkin, että a) pääsee sillä sukkulalla karkuun, ja että b) hän osaa ylipäätään kuljettaa / ajaa sitä !






Eli kertaan; tilanne on SE, että SEKÄ Kimi, että Arriva ovat pakosalla. Ja SITÄ miksi Kimi katsoi parhaaksi paeta vaikka kaikki näytti jo olevan ohi ja tohtorimme Murskaaja-Crusher oli ehdottanut jo alustavia hoitojakin hänen Zombiuteensa, en osaa sanoa. Ehkä hän ei kykene tekemään MITÄÄN järkeviä päätöksiä enää, ollessaan raukkaparka näinkin höykytetty ja sekaisin. Kun saamme hänet, aion aloituttaa hoidon HETI !! Kysymättä edes Kimiltä.
Jos hän jostain syystä (mahdollisesti) toivuttuaan, haluaa palata takaisin zombieksi niin ...no, kai se on hänelle sitten ...siinä tapauksessa, sallittava.


Kapteeni kuittaa...toistaiseksi.


Enteprise out.



~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti