perjantai 25. joulukuuta 2015

Engelsmanneista ja Kännyköistä

Katsellessani tässä taas noita erilaisia kännykänarvosteluvideoita, muistuu mieleeni yksi pyhä totuus; minä VIHAAN Angloja !!

Ai VITTU, että ne JAAAAAAKSAAAAAAAAA jumalauta jankuttaa !! Kuinka kukaan voi, vittu, puhua niin perkeleen paljon ja päättymättä, tauotta, kuin Anglo-Saksonit !?!?

Olkaa ny vittu jo HILJAA niinkuin me !!

PERKELE !!

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASITTAVAAAAAAAAAAAAA VÄKEÄ Ä Ä Ä Ä Ä ÄÄ !!!

Ja eritoten minä jaksan aina ällistellä, ihmetellä, VIHATA, SITÄ kun ne jää johonkin YHTEEN vitun "pointtiinsa" ja puhuu siitä niin vitun toistuvasti, että on kuin ne ei muistaisi itse sanoneensa jotain juuri 10-20 sekuntia aiemin. Ikään kuin heillä olisi jonkinlainen ja asteinen "dementia".

Menkää nyt jo vittu ETEEEEENPÄIN ja itse ASIAAN !!!

(Tuo on sangen yleinen piirre kyllä ihmis-apinoissa KAIKKIALLA, ja minä VIHAAN sitä !! MINÄ nähkää PYSTYN menemään siihen itse vitun ASIAAN [!!!] HETI !!! Minä en JANKUTA !! Mutta kaippa angloja kiinnostaa AINAKIN yhtä paljon [kuten naisiakin !!!] se itse puhuminen ja jankutus kuin sitten se itse asiakin)


Ja kännyköistä vielä tähän samaan hintaan; M I K S I  herran tähden, suomessa ei ole jumalauta, vittu edes sitäkään saatanan, perkeleen helvetin vähää !!??! Eli: kunnollisia KÄNNYKKÄARVOSTELUJA ?!?!?

(Ja se ON muuten "arvostelu" EI mikään vitun "arvio" !! herran tähden ja vittu sentään; opetelkaa nyt VITTU edes JOTAIN sekä käsittämään, AJATTELEMAAN, että sitten joko puheella tai kirjoituksella esiintuomaan. ARVIO ja ARVOSTELU EIVÄT ole yhteneväisiä, samoja asioita ! )

Miksi ei kukaan suomessa tee Juutuubiin SITÄ !?!?! Sen sijaan, että joku vitun Pietarsaaren ALEPAn kassa puhuu paskaa ja hölisee sianSaksaa, niin ette viittis tehdä jotain oikeasti HYÖDYLLISTÄ(kin) !?!?! Tai jos sais edes YHDEN (!!!) kurjan nettilehden josta voi ihan nääs LUKEA NIITÄ VITUN A R V O S T E L U J A  !!!!

Kun en osta mitään vitun ylihintaista VIROssa printattua lehteä ...mikäsenytoli "mikrobitti" tai "kotimikro" tai jotain. Enkä minä ostaisi sitä muutenkaan, siksi ettei ole mitään ideaa maksaa jumalauta KYMPPIÄ (10e) jonkin yhden jutun takia, ja pyyhkiä lopulla takapuoltaan. (Jota en toki OIKEASTI tee, mutta joku kyllä varmasti TEKEE !)


Helvetin vitun Valtiouskovaiset, VALTIOTAPALVOVAT imbesillit perkele !! Vittu politiikka sitä ja valtio tota ja kansanedustajat tätä ja Laki sitä ja Kytät tätä ja Sosiaalitantat tota..ja AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGRHHHHH !!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....................


....aaaAAAAaaaaaaaha aha... aooii.h...h...

Sensijaan, että vitun kuivat körtit miettisitte aina jotain vitun tuloverovähennyskorkoprosentin pilkunviilausta; mitä jos...junou? LAKKAISITTE olemasta niin VITUN NAURETTAVIA, ja robotteja ja alkaisitte kuten Anglot,  ELÄÄ  !?!?!?!

Oisko teistä SIIHEN !?!?!? Tosin varoitan; JOS haluaa ELÄÄ eikä vain "olla elossa" (hädintuskin), joudutte tavalla tai toisella napit vastakkain tuon rakkaan rakkaan "Valtionne" kanssa, ennenpitkää. Ja siis Kyttien. niiden typerien paholaisten idioottien jotka mahdollistavat kaiken pahan.

Mutta eksyin jo rankasti aiheestani. Eli; inhoan anglojen uskomatonta ja jatkuvaa ekstroverttiyttä (ulospäinsuuntautuneisuutta) ja vuolasta puheen tulvaa, ja haluaisin suomalaisten taas osaavan puhua edes VÄHÄN tai VÄLTTÄVÄN verran.

Siinä kai kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti