lauantai 19. joulukuuta 2015

Paskapää Postilaatikolla

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015121820854687_uu.shtml

Ja sitten on taas jonkun vitun kusipään käpyaivon, mahdollisesti narkkarin, kädenjälkiä nähtävillä.

Ei vittu mikä läjä paskaa sinä oletkaan "ystäväni" - joka tuonkin teit !
Sula saatanan mönjä pelkäksi läjäksi sitä skeidaa mitä OLET ja toivotaan, että iiiiiiiso iiiiiiso rekka tulee ja liiskaa sinut TÄYSIN olemattomiin.

Kuinka TYHMÄ ja ALHAINEN ja itsekäs, täytyy olla ...edes saadakseen tuollaisen vitun IDEAN !!! Että ryöstetään tuollainen vitun POSTILAATIKKO !!?
E.i....hahahahaa....v...aijaijaijaiai ...ei vittu mikä imbesilli !! Tsiisus vitun Khraist !

Rikolliset.... (tai pahat) ...niiden alhaisuutta ei voi..tai ainakaan PIDÄ, aliarvioida !

Tässä muuten olisi 1 syy lisää siihen, että huumeet ja niiden käyttö tulisi HETI niinsanotusti "Laillistaa" (koska te näyttä mittaavan Reiluutta, Rehellisyyttä, HYVYYTTÄ[!!!!] ja Pahuutta, sitä mikä on OIKEIN jne, "Lailla" vitun kusiaiset) ja niille tulisi perustaa niitä vitun "jakelukeskuksia" missä nämä zombit voi käydä ihan lääkrin tjns pakeilla, ottamassa sitä sontaa suoniinsa, puhtain neuloin ja valvovan silmän alla, joten niiden ei ainakaan TARVITSISI  enää ryöstellä kenenkään auton stereoita ja toisten joulukortteja, saadakseen itsensä vielä väääähän alemmas elämässä.

Vitun aivottomat typerät perkeleet paskakasat imbesillit.


Mutta tämä siis vain maailmassa, jossa jäykkäniskaiset ja USKOMATTOMAN TYPERÄT, härkäpäiset ja vinoonkasvatetut TAIKAUSKOISET ali-imbesillit EI, pidä valtaa !!
HUOM !!!!


Sillävälin TÄSSÄ TODELLISUUDESSA, missä joudun teitä älylliset kääpiöni, sietämään, te todennäköisesti "laaditte" vain LISÄÄ (!!!) "Lakeja" !! HAhaha....ei vit...aijaijai ....huuuooooh.... siinä USKOSSA ja sitten MAAILMANKUVASSA; että SE (!!!!) jotenkin ESTÄÄÄÄÄÄÄÄ niitä asioita OLEMASTA OLEMASSA(!!!!) ja TAPAHTUMASTA, mitkä "Laki" "kieltää" !?....

Kammottavaa.

Eläisin miltei mieluummin "hippojen" seassa kuin teidän. Niitä tarvii pelätäkkin paaaaljon vähemmän.
Ja ne ON, sentään LUONNOLLISIA olentoja tai ns "luojan luomia" - toisin kuin te koeputkesta putkahtaneet vitun Luciferin kahelit." No...hei !?...älä ny noin sano ! "


Samalla, jos siis "laillistaisitte" huumeet, voisitte TUHOTA KERRAN ja KUNNOLLA "huumediilerien" KOKO vitun ELÄMÄN ja alhaisen alhaisen "ammatin" ja täten viedä heidän "käsh-flounsa" eli fürkat !


Mutta ilmeisesti heidät kuitenkin halutaan mieluummin pitää maisemissa ja "osana kuviooita" ...koska... ........ .....

..... no ....

Joka tapauksessa.

Posti ...ja sen laatikko.
....Mitä tällekkin asialle VOISI tehdä... ?... Olen itsekkin menettänyt jonkun verran RAHAA, siksi että joku VITUN kusiainen kuulapää Postilla, luultavasti Helsingin jakelukeskuksessa joku VITUN saatanan perkeleen helvetin ituhippi vasurinpaskanaama luupää kusiainen, on napannut ne rahat sieltä kuoresta. Ja siis pistänyt "parempaan talteen" eli omaan taskuunsa. Sinne johonkin vihreiden "maiharien" / reisitaskuhousujensa taskuun, muun sekalaisen roskan sekaan.
Jolla muuten luultavasti on hankkinut hamppua, sitten vähän myöhemmin. Kun on päässyt töistään, seisomasta vetelänä myttynä tuotantolinjan vieressä tai ollessaan melko kiireinen, selaillessaan toisten ihmisten postia ja sen mahdollista sisältöä.

Hei hölmö! anna kun valistan; se ei KUULU sinulle hevosen paskankaan vertaa, mitä niissä kirjeissä on !
SE - ei ole sinun !!

Sinähän olet jumalauta kuin mikäkin vitun NEEKERI !!! Joka luulee, että kaikki mitä ON, on HÄNEN. Koska sellaisia APINAT ON !!! Niillä ei ole käsitystäkään käsitteistä "sinun" ja "minun" ja "EI-sinun" ja "Ei-minun" jne.

No.... ainakin valvontakamerat Postin OMIIN keskuksiin, sillä niissä on "töissä" myös vähän....hämärämpiä, hemmoja. Joihin ei voi eikä TULE, luottaa.
Jaaaa.....en tiä.....ehkä niihin laatikoihinkin on sitten asennettava kamerta kaiken varalta ? Ja ehkä jokin etänälaukaistava sähkölamautin. Josta mikä vain vitun rupikonnannäköinen paskamönjä saa "zäpin" jos edes KATSAHTAA siihen loodaan päin !! Saati sitten "tekee liikkeen" ...eli esim LIIKKUU selkeästi sen ylimalkaiseen suuntaan.

*

Toivotaan, että tuokin vitun kusipää-ääliö jää kiinni, ja että sitä vihdoin joku RANKAISEE ihan OIKEASTI !! Ja "oikein isän kädestä". Se voitais vaikka porukalla RUOSKIA ?! ja näyttää sitten illalla TV:ssä osana sitä muuta "tuubaa". Niin olisi ihmisillä(!) jotain katseltavaakin joskus.

Sekin on todella lupaava turvajärjestelmä, apinoiden varalta, mikä oli siinä yhdessä ysäri Bondissa, missä sillä oli mm Nokian kännykällä ohjattava Bemari. SE  Bemarin turvajärjestelmä !
Eli se missä varas käristettiin liekinheittimellä jos koski auton ovenkahvaan. Se. Se olisi aika hyvä niihin postin laatikoihin.

Suurin osa olennoista kuitenkin pelkää tulta, tai joutuu ainakin sitä väistämään. Jopa ne Rikolliset mutantit.
( Tosin sanottakoon, että [iroonista kyllä] koska rikollinen ihan oikeasti ON, mutantti, edes TULI ei välttämättä TEHOA niihin !! Ihan jo  siis fyysisesti.)

Keksisin kyllä paljon muutakin, mutta en ny viitti sitä sanoa ilmasex, kun siitä voisi jo tehdä ammatin. Eli siitä, että jaan näitä ideoitani ihan julkisesti. Ehkä esim "lavalta" kuin koomikko.MINULTA, ei IDEAT lopu !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti