keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Murjaanikyttiäkö Stadiin "tarvitaan" ?

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015122320871326_uu.shtml

Hyi hevon helvetti !! Inhonväristyksiä, kuvottavaa. Kylmäävää ja verta nenästään kerjäävää, Sioilta.

Stadissa "halutaan" lisää MaMu-Murjaaneja ja nekruja Sioiksi / Kytiksi eli siksi mitä he jo valmiiksi OVAT; yhteisön / yhteiskunnan vihollisia numero 1. Vihatuiksi Paskiaisiksi, täysin turhiksi ihmisten elämienpilaajiksi ja kiusaajiksi ja pelottelijoiksi jne.

Ja te vitun Kytän käpyaivot idiootit psykopaatit LUULETTE, että TÄMÄ ei KOSTAUDU !?!? Koskaan ?! Mitenkään !??! Että TÄMÄ on HYVÄ idea !?!?.....Olette kaikki varmasti kuulleet sanonnan "tyhmä kyttä"... ja nyt tiedätte taas mistä se johtuu.

Koko vitun keskiaikainen "reliikki" eli "poliisi" pitäisi herran tähden sentään LOPETTAA !! Ja kaikkien kyttien joutua loppuiäkseen telkien taa, eikä missään vitun NIMESSÄ!!!! alkaa enää YHTÄÄN mesoamaan asian PUOLESTA ja VAHVISTAMAAN ja SUURENTAMAAN tätä jäykkäpersekusipäiden minimielisten ääliöiden Ammattikiusaajien Armeijaa.

Vittu tämä JO ankea "maa" vaikuttaa muuttuvan yhä vain ankeammaksi.

MIKSI MINÄ joudun elämään tällä VITUN apinoiden planeetalla !?! Missä nämä kusiluuserit luulevat, että MINÄ olen kuin HE, ja että minä TARVITSEN sitä mitä HE tarvitsevat, ja että on täysin MORAALISTA ja OIKEIN, PAKOTTAA(!!!!!) minut elämään omien halujensa ja oma "moraalinsa" ja odotustensa mukaan !?!?!!?!? Miksi !?!?


Hakekaa minut nyt jo helvetti sentään, vittuun täältä !!? Tai pistäkää nämä keinotekoiset apinanne aisoihin. Ne alkaa TAAS käydä hankalax.
Eikä ne muuta osaa eikä tee, eikä ole koskaan tehneet tai tule tekemään. Ja HYMYILEVÄT oikein vielä, perkeleet, tehdessään ...mitä ikinä tekevätkin.

* * * * *

Sanotaan nyt vielä tähän liittyen, että olen joskus aikoinani ajatellut perustaa järjestön nimeltä "anti-police" (nimi joka on tullut vastaan myös "nickname"na eräässä nettipelissä, eli joku muukin on tullut ajatelleeksi asiaa). Järjestö toimisi Tavallisen "Kansalaisen" eli SINUN, suojana Kyttiä ja Valtiota vastaan eli SEN puolesta mitä molemmat vitun psykoottiset ja tyhmät vittupäät (valde ja kyttä) VÄITTÄVÄT edustavansa ja "suojelevansa" (jotakin lähinnä kuvitteellista vastaan) eli siis lähinnä SINUN ja vapauden ja vapautesi ja oikeuden yms.
Mutta ONGELMA asiassa on....SINÄ !!
Se johtuu SIITÄ, että SINÄ - olet tyhmä ! (jollet ole 1 niistä haaaarvoista poikkeuksista)
Ja TYHMÄT on kuin mikä vain karjaeläin; se ei KÄSITÄ; ettei elämän KUULU mennä kuten se sillähetkellä MENEE, ja että sitä HYVÄKSIKÄYTETÄÄN ja että elämä VOISI olla ihan helvetin paljon PAREMAA ja täyttymyksellisempää JOS vain hän USKALTAISI luottaa siihen ja itseensä ja visioonsa ja siihen, että VAPAUS   ON!!! hänenkin oikeutensa.

Mutta koska te olette idiootteja, eikä edes Amerikkalaiset JAKSANEET tai KESTÄNEET IHKA OIKEAA VAPAUTTA kuin noin 11 vuotta, näyttää tämä asia AINA yhtä vitun toivottomalta. Ja samat kovikset "johtavat" maailmaa. Samat saatanan apinat istuvat kivellä tuijottelemassa "beettoja" ja "omegoja" ja ahnehtivat itselleen KAIKEN tämän taivaan alla, oikeuttaen sen milloin milläkin vitun hevonpaskaverukkeella.


Minä kysynkin teiltä KAIKILTA avoimen kysymyksen !!

- MITÄ tarkalleenottaen te LUULETTE (oih ! anteeksi ! söör; TIEDÄTTE!), että tapahtuisi teille, elämälle, "yhteiskunnalle" yms jos kytät ja "Laki" katoaisivat YHDEN YÖN AIKANA ?!?!
(Ja rukoilkaamme, että näin käy ! Mitään SEN parempaa en usko elämän kykenevän tarjoamaan.)

M I T Ä   tapahtuisi !?!?

Kertokaa, ihan avoimesti, ihan omin sanoin.
OMIN minä sanoin. OMIN sanoin !! EI niin, joita päähänne on kaadettu ja syydetty ja juotettu ja pistetty ja PAKOTETTU ja manipuloitu ja ohjelmoitu ja ehdollistettu, KOKO TÄHÄNASTINEN LAIFFINNE. EI NIITÄ !! Vitun typerys !

Kiitos.Aivan kamala uutinen. Vitun siat !

Te olette kaikki, paitsi ihka aitoja psykopaatteja (tai kuten lempiblogaajani kuvasi kyttiä; "ali-ihmis psykopaatteja" - se on oikein oiva kuvaus), niin myös: aidosti ja SYVÄSTI(!!) neuroottisia. JA siis ihan uskomattoman tyhmiä.
Mutta suurin osa kaikista ihmisistä kaikkialla, on. Kytät on vain vielä vääähän pahempi versio siitä. Ja julmempi ja väkivaltaisempi, mutta luojan kiitos hyvin hyvin pelkurimainen, kuten kai KAIKKI versiot rikollisesta kiusaajasta ja muihinpuuttujasta AINA ovat.
"Ei mulla muuta".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti