maanantai 28. joulukuuta 2015

Galambos, Volitio, Laki, Kyttä, Vapaus, yms - osa.1

Minun jo kaaaauan pitänyt kirjoittaa teille tyhmät ja tyhmemmät, jokin VALAISEVA kirjoitus Sioista ja Laista ja miksi ne on absoluuttisen pahaa ja väärin. Mutta en ole tätäkään vähää saanut vielä aikaiseksi, mutta NYT kun muistan ja SAAN edes jotain aikaiseksi, kirjoitan tällaisen lyhyen pienen "trailerin" tai "snippetin" tai makupalan ja synopsiksen lyhennelmän, jostain mahdollisesta, tulevasta kirjoituksesta. Ja joka tapauksessa itse tästä ylimalkaisesta aiheesta.
Ja VAPAUDESTA. Yms.


Löysin taas tällaisen erään tekstin, eli olin siis ennenkin hakenut täsmälleen samoilla hakusanoilla Guuklesta - ja siksi törmäsin samaan tekstiin (jota on jo useinkin pitänyt aiemmin lainata), johon tarjoan linkin ja josta nappaan sitaatin tai ehkä pari.

Eli tässä on itse teksti: http://www.doyletics.com/arj/siaa1rvw.htm

Tuota ^ voisi kai käyttää jonkinlaisena "praimerina" pohjustimena, kaikille tuleville valaisuilleni teitä kohtaan, aiheesta Siat ja Valtio ja Laki. Ja sikäli siis Vapaus. Eli noiden em luontainen (Luontainen !) vihollinen. Numero uno.

Teksti lähinnä käsittelee Andrew Galambosin sanomaa yms. Etsin siis kuumeisesti hänen kirjansa peedeeäffänä, löytämättä sitä kuitenkaan koskaan.

http://www.amazon.com/Sic-Itur-Ad-Astra-Volition/dp/0880780045 )

Tässä on tällainen katkelma tuota tekstiä tuolta sivulta, jossa selitetään jo melko vitun loistavasti se miksi Siat ja Lakinsa yms Luciferin perseestään pusertama sonta, tulee häviämään. Ihan vain jo itsessään, kun tarpeeksi aikaa kuluu ja tarpeeksi USEA teistä vähämielisistä imbesilleista, puoli-idiooteista kommareista siinä kaikkialla ympärilläni, "valaistuu". Ainakin johonkin pienen pieneen ekstenttiin.

Pistän nyt tähän tällaisen sitaatin enkuksi, ensin. (Lihavoinnit, kursivoinnit, värit yms korostukset omiani)

" So freedom is not something to fight for, not a cause, not something that comes after you overthrow a tyrant, rather it is something that one builds. And once built, it will never be destroyed. When I first heard Galambos say these words about freedom being indestructible, I was a little skeptical. Then in 1990 I read The Evolution of Cooperation by Robert Axelrod, and I highly recommend this phenomenal book. In it, he devised a serial "prisoner's dilemma" game in which he sent out invitations to 63 experts to send their strategies for scoring best on the iterated prisoner's dilemma. The prisoner's dilemma is a classical thought exercise from Game Theory: two prisoners interrogated separately: if both cooperate [with each other], neither will tell who did it and both will get small sentences. If one defects by confessing, he goes free and the other gets the large sentence. If both defect, they both get jail sentences. In the Game, these are converted into number values for computation.

The 63 experts were to submit Fortran code and then he would play each entrant against the others. One strategy, submitted by the great general semanticist, Anatol Rappaport, won over all the others. Strange thing was his entry was the shortest and simplest to explain. Some five lines of Fortran code. Then Axelrod sent out the results to all the 63 [including the winning code] and suggested that folks, based on the evidence of the results, submit a new entry. Rappaport sent the same code back in, and it won hands down again.

What was the strategy? It was this: "cooperate on the first move, then do whatever the other does on the next." If the other continues to cooperate so do you. If the other defects once, you defect one time on the next move. Then cooperate until the next defection, etc. This simple strategy won over many much more complex strategies, and even when the entrants knew it had won and tried to devise a better way, they were unable to improve on Rappaport's strategy.

In a followup experiment, Axelrod send out some 255 invitations to lots of experts in many more fields of endeavor and once more the simplest one, by Anatol Rappaport, won. The name of his strategy is called "Tit for Tat". What Axelrod did next is more difficult to explain, but imagine a large matrix of folks playing this game using defect strategies, these are the strategies in which the first move is a defection. Now seed into a few isolated locations some cooperate strategies like "Tit for Tat", what do you suppose happens?

After many moves, the cooperators's neighbors, who have been losing in the long term using their defect strategies, begin to adopt "Tit for Tat". The islands of cooperation grow. Freedom begins to be built. What I mean is that using a cooperative strategy in the prisoner's dilemma game is similar to using morality as defined by Galambos, that is, you use an action that is non-coercive even though you live in a milieu of others who operate using coercion at will.* In such an environment, consider what happens when you locate and identify a person who operates morally, you continue to cooperate, i.e., do business, with them to the preference of the coercive majority. As these tenuous links of cooperation or non-coercion build up, the coercive majority begins to shrink. The build-up is monotonically increasing for the simple reason that a cooperator will avoid a defector, that is, a moral person will avoid a coercer whenever they find one. But's here's the most wonderful part: the process is asymmetrical! When you seed islands of defectors into a matrix of cooperators, the defector islands disappear over time. Non-cooperation damps away. Thus freedom will build up until, as in Axelrod's computer simulation, it will fill the environment, and once built, it can never be destroyed. Thus Axelrod by computer simulation was able to prove the statement that Galambos made on the basis of deductive reasoning from his two basic postulates and associated definitions. "

* Kuten Suomi !

...ahaa. Kappas perkel..... tulikin melko pitkä sitaatti !

No..eniwei...
Hyvin paljon lyhyempi ja omankielinen tiivistelmä olisi: YHTEISTYÖ tuhoaa pakottajat.

Miettikää asiaa hetki, ja palatkaa sitten lautaselle. (Kuin Vasemmisto oksennuksilleen, halki aikain.)

Eli ensinäkin: "Moraali" - mitä se on, siihen Galambos vastasi melko samoin kuin mitä minä ymmärsin asiasta jo VAUVANA !!! (Sanoinhan, että "Sivilisaatio" on rakennuspalikkoineen meissä Oikeissa Valkoisissa sisäänrakennettuna, eikä sitä VOI kukaan / mikään ULKOA minuun pistää tai minusta poistaa, minä OLEN Buddha !) Galambos siis vain yksinkertaisesti totesi, että moraalinen toiminta jne, on toimintaa joka ei sisällä pakkoa.
Enkä ollut muistanut tätä lukeneeni, kun olen tässä blogissanikin sanonut, että "hyvyys ei pakota!" - eikä tuota VOI kiertää, ei sitten millään !

Toki voitte vitun apinat YRITTÄÄ, ja varmasti yritättekin, koska se on teidän umpikierossa veressänne, mutta joudutte lyömään hanskat tiskiin JOSSAIN VAIHEESSA. (Kunnes sitten taas aikanne kierreltyänne ja kaarreltuanne innostutte yrittämään uudestaan).

KAIKKI sellainen toiminta ON "moraalista" mikä ei pakota eikä puutu muihin tai haittaa heitä tai toimi muiden intressejä vastaan. Eli jo pelkästään TUON perusteella voi sanoa täysin aukotta, että Valtio ja Poliisi ja Armeija(tällaisenaan) ja Laki yms on puhtaan Satanistista, Luciferiaanista juutalaisroskaa. Joka ei eroa MITENKÄÄN Perus Kiusaajasta tai raiskaajasta tai mistä lie vitun lapsen-himo-murhaajasta yms.

Kaikki nuo ovat absoluuttisen EPÄmoraalisia "toimijoita" jollei jopa amoraalisia eli täysin moraalista tyhjiä, tai jopa ANTImoraalisia eli moraalin VASTAISIA. On nähkää vaikea olla varas JA moraalinen YHTÄ AIKAA !

Ja Galambosin vastaus siihen maailman yleisimpään ja itsestäänselvimpään, idioottien, tyhmään kysymykseen, joka on vääjäämätön kuin paskahätä, eli "mitäs SITTEN jos ei olisi kyttiä ja lakia!? eikö kaikki Rikolliset hirviöt aiheuttaisi KAAOKSEN?!?" jne.
Tähän Galambos sanoi seuraavaa: "How do we get from freedom to morality? If everyone's free to act, what would keep them from acting in some way counter to someone else's interests? Mustn't we have a state to keep that from happening? The answer to the last question is "No!" An understanding of morality is what keeps them from acting counter to someone else's interests"

Eli:  jos kaikki ovat (Anarkistisen) vapaita toimimaan, MIKÄ ESTÄISI heitä toimimasta toisten intressejä / toisia, vastaan !? Eikö meillä tule olla Valtio estämässä moisen tapahtuminen !?
Vastaus:  Ei ! MORAALIN YMMÄRRYS on se mikä estää heitä toimimasta toisia vastaan.

Eli ehkä vielä lyhyemmin ja suomeksi: heitä estää ymmärrys vastavuoroisuudesta !

Ja toisin kuin ehkä te Tavalliset Typerykset LUULETTE harhoissanne, niinsanotut RikollisetKIN kyllä TAJUAVAT tämän, minimissäänkin johonkin extenttiin, ja ymmärtävät vallan mainiosti, että jos he käyvät jonkun kimppuun, on "tulilinjalla mahdollisesti oleva perse" ihan yhtä hyvin heidän omansa kuin sen potentiaalisen uhrinkin. Ja JUURI SIKSI he VALITSEVAT(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) uhrinsa !!!!!

V A L I T S E V A T !!           HUOM   !!!!


Ja mitä tulee tuohon piiiiitkääääään sitaattiin, niin se tarkoittaa lyhennelmänä ja suomeksi sitä mikä suomalaisilta käy helposti kuin hengitys, eli "ostrakismi" - ulossulkeminen.
Siat ja Rikolliset ja Poliitikot yms HAITALLISET kiusaajan kusiaiset kusipäät, KATOAVAT ennenpitkää sukupuuttoon ihan vain tuonKIN takia, turhuuttaan ja haitallisuuttaan ja koska kukaan ei halua olla heidän kanssaan tekemisissä.

Kun nykyään vanhat sukupolvet kaatuvat vihdoin(!!) hautaan, en usko jäljellä olevan kovinkaan montaa niin tyhmää idioottia kuin he, jotka oikein PEDESTALISOIVAT Poliisia ja Lakia ja Valtiota, eli niitä asioita jotka ESTÄVÄT kynsin hampain sinua saavuttamasta omaa potentiaaliasi ja onnea sinänsä, jotka ovat siis "anti-elämä". Kuten Vasemmistokin. Ja jos minulta kysytään niin naiset ja jutkut !

Se on poliitikot ja siat ihan itse, joiden on sopeuduttava ja etsittävä ihan oikeita töitä (joihin kukaan heistä ei de facto, kelpaa) tai kuoltava. Ja .....no, luontohan on tunnetusti totaalisen armoton, brutaali kusipää.

Ja lukekaa ihmeessä tuo koko juttu, ja eritoten tuo heti seuraava kappale, siteeraamani jälkeen, missä puhutaan tuosta kattotyöntekijä Dickistä. HAHahahaa TUO, suomalaiset, ON BISNESTÄ !
Ja TUO, on SE mitä MINUSSA ELÄÄ ihan luonnostaan, ja JOKAISESSA täyspäisessä IHMISESSÄ. TUO on sitä luontaissyntyistä REILUUTTA mitä ei voi PAKOTTAA eikä ostaa, vaikka imbesillit, pään osalta amputoidut, naiset ja poliitikot ja "lainlaatijat" eli yleiset häiriköt, kivenkovaan yrittävät muuta inttää ja väittää ja saada sinut uskomaan. Ja onhan SE, HEIDÄN intresseissään, kontrolloida sinua ja RAHOJASI ! Sellaisia PAHAT vain on, ei siinä ole mitään vitun "mysteeriä" tai mitään syvyyttä ja omituista. Se on selvää kuin pläkki ja yksinkertaista kuin ...koira.

Siat ovat typeriä ja jäykkäniskaisia imbesillejä jotka tulevat ahdistelemaan saatana SINUA !! täysin ventovierasta ihmisolentoa, ja inttävät ASEELLA TÄHDÄTEN, että sinäKIN TARVITSET heidän "palveluksiaan", että sinäkin TARVITSET, varmasti(!!), sitä jalkasilsavoidetta ja PALJON !!
Koska he eivät kykene erottamaan OMIA TARPEITAAN muiden tarpeista, koska yksikään viallinen / psykopaattinen ei kykene siihen. Se on biologinen virhe / mutaatio. HAITALLINEN mutaatio.


Eivätkä Siat luultavasti edes USKO hyvyyteen yms. Kuten Lombroso totesi Rikollisista jo 1800-luvulla "rikollinen ei usko hyveen mahdollisuuteen". Rikolliset LUULEVAT (he ELÄVÄT siis tällaista TODEKSI !!! HUOM HUOM HUOM!!), että KAIKKI muutkin heidän ympärillään elävät siinä samassa, pienessä, ahdistuneessa, paniikin ja pelon -sekaisessa äärinarsistisessa ja tympäännyttävän typerässä ja helposti ennakoitavassa tapa tai tule tapetuksi maailmassa jota he itse asuttavat. He eivät edes USKO, että on edes MAHDOLLISTA olla ylemmällä kognitiivisella tasolla.
Eli asia on sama kuin se, että kissa ilmeisesti pitää sinuakin jonkinlaisena isona ja outona KISSANA, koska se ei KYKENE käsittämään, hahmottamaan, EROTTAMAAN sinua itsestään ERILLISEKSI elämänmuodoksi, joka on vieläpä räikeästi kehittyneempi ja monipuolisempi ja jolla on siksi valtavasti suurempi repertuaari erilaisia vaihtoehtoja, muutakin siis kuin sihistä ja huitoa kynsillä (mikä on paitsi kissojen, myös Vasurien ja muiden sähisevien-sylkevien hullujen AINOA strategia), ja suurempi ymmärrys maailmasta yms.

Kytät on siis yhtä vitun tyhmiä kuin kissat ! HAHAHAhahaaa  ...mutta PAAAALJON vähemmän ihastuttavia ja sööttejä ja viihdyttäviä, ja vähintään yhtä paljon enemmän haitallisia !

Kytät ei myöskään, sen enempää kuin rikolliset ei usko kenenkään olevan itseään ylempitasoinen olento, usko muiden kykyyn pitää ITSE huolta omista asioistaan ja olla VAPAA. Ja kyttä myös LUULEE, että kaikki asiat jostain syystä KUULUU hänelle ja hänen "vaikutuspiiriinsä". Eikä vain kyttä, mutta hänen pomonsa eli "lainlaatija" eli se kaikista suurin kusipää sinänsä, kyttähän on kuitenkin "vain" sen se "oikea käsi" ja "toimeenpaneva elin".
"Vain".

Mitä enemmän sitä AJATTELEE sitä enemmän tämä kaikki "oikeusjärjestelmä" vaikuttaa vain ihan tahalliselta haitan ja kiusan teolta. Joltain mitä tekee joku VITUN ruma ja kusipäinen, ruma sisältä, ruma ulkoa, jolla ei kertakaikkiaan ole MITÄÄN annettavaa elämälle ja muille olennoille. Muuta kuin kiusansa ja haittansa ja ylimääräinen kärsimys ja painolasti, ja unohtamatta pelkoa ja ahdistusta !
Ja aina läsnäolevaa uhkaa.

Kuin apina joka haluaa KOSTAA muille oman paskuutensa. Eli ihan Perus Kiusaaja, luullakseni. Ja ryssä / jutkut.
Kuin simpanssiuros (miksei naaraskin) menneiltä ajoilta, joka ei suostu luopumaan "alfauroksen" vallasta vieläkään, vaikkemme elä enää viidakossa ja kyykistele puussa isoja kissoja karussa. Paitsi siis tietenkin neekerit, ne ELÄÄ kyllä, edelleenkin, anno domini 2015-16, puussa. Ja miksei myös pensaassa ja ihan avomaastossakin. Ja sivukujilla ja kaduilla ja VOKeissa ja toisten nurkissa.


* * * * *


Kun nyt lähdin tätä kirjoittamaan, niin haluan tarjota teille kaikille, für alle da, tällaisen klassisen (luullakseni) "skenaarion" jolla toivottavasti saan haluamani käsityksen iskostettua teihin.

Eli; ajatelkaa joku joka on kärsinyt jonkun muun hänelle tekemästä pahasta, suurimman osan elämäänsä. Jotain joka on vienyt kyseiseltä uhrilta KAIKEN !! Aivan kaiken. Muiden kunnioituksen, itsekunnioituksen, uskon kaikkeen, itseen, jumalaan, oikeudenmukaisuuden olemassaoloon, tulevaisuuteen... ihan KAIKKEEN. Ajatelkaa sitten, että uhri on myös säilynyt vastentahtoisessa selibaatissa koko ikänsä ja on sekä sairastaunut sekalaisiin ...masennuksiin yms, ja oireilee muutoinkin, ja on ehkä itsemurhahakuinenkin silloin-tällöin ja on tottakai myös syrjäytynyt. Jne.
Ajatelkaa ensin hetki tuota, kuvitelkaa tuo tyyppi ja sen elämä, sikäli kuin jaksatte, sikäli kuin osaatte. Kuvitelkaa se niiden kaikkien ongelmien ja tyrmäävän tuskaisten hetkienne (omienne !) kautta, jolloin olisitte jo olleet valmiita luopumaan elämästä itsestään vain saadaksenne lohdun ja tuskanne loppumaan. Muutoin olette väärässä mielentilassa ja liian tyytyväisiä käsittääksenne asiaa SYVÄLLISESTI.

Sitten jonain päivänä tämä Joku, saa tarpeeksi testosteroonia vereensä ja adrenaliinia ja aggressiivisuuta yms ja päättää TEHDÄ sille muinaiselle mulkulle jotakin ! Kostaa, toisinsanoen, ja pistää tilit edes vähän tasan. Se varasti hänen koko elämänsä, joten. .. .. . ..junou? ...miksei varastaa sen kiusaajan / rikollisen koko LOPPUelämää ?! Eli TAPPAA sitä toisinsanoen ?!

(Bonus / välikysymys: KUULUKO tämä asia jotenkin SINULLE sivustakatsoja ?!!?!?!!?!?!?)

Sitten tämä ONNETON ja kurja ja syrjäytynyt hahmo menee ja todella TEKEE sen !! Tappaa tämän paskamulkun....ja siinä se on, kuolleena. Tyhmänä, tyhjänä, loppu. Finito.
Kuvitelkaa sitten kyttä ja laki ja "oikeusjärjestelmä" tapauksen kimpussa kuin kärpäset paskaläjällä.

Kysymykseni teille on: onko se teistä OIKEIN ja MORAALISTA ja OIKEUDENMUKAISTA, että tuo uhri / nyt "tekijä" - TUOMITAAN siitä KOSTOSTA ?!?Vastaan itse lyhyesti, että: ei tietenkään ole, se ei kuulu KENELLEKKÄÄN muulle YHTÄÄN, kuin sille tyypille numero 1 ja tyypille numero 2. Ja "sitä saa mitä tilaa" ja "niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan" ...."herra antaa, herra ottaa" ...."paha saa palkkansa"  jne jne jne jne.

Jos MINÄ saisin päättää, niin sanoisin, että (tapauksesta riippuen) sille entiselle uhrille, nykyiselle "tekijälle" tulisi antaa MITALLI !! Ja yleishyödyllisestä teosta jonkinlainen muukin palkinto. En tiä.... . .ehkä ilmainen terapia vuodeksi tai jotain.
Ja toisekseen, tämä on jotain minkä jokainen sellainen (kuten minä) ymmärtää, jonka ÄO on yli 150 tai vielä eeeeenemmän, eli se ITSE TEKO ON JO samalla se rangaistus, joka ikisessä tapauksessa. Ja SE ITSE jää kyllä sen tekijän sisään, make no mistake about THIS, ja se tekee.... mitä ikinä se kullekkin tekeekin.
Siinä on samalla teko ja sen seuraus, siihen EI pidä apinalauman mennä omien neuroosiensa ja rituaaliensa takia ja pelkonsa ja tyhmyytensä, tähden, sekaan "häröilemään ja säätämään" ja häsläämään ja heilumaan yhtään. Se vain PAHENTAA asioita.
Ja sen NÄKEE naamasta kyllä kilometrien päähän, kuka ON uhri ja kuka synnynnäinen "tekijä". Ja JOS niin ääriharvinainen "keissi" todella tapahtuisi, että se altavastaaja TODELLA löisi (aivan kuolleeksi asti!) sen paholaisensa, kuin Yrjä lohikäärmeen, olisi se .....jotakin.
Minulla oli jokin ajatus mitä piti sanoa, mutta se katosi kirjoitettaessa.... ha...h..... no, mutta se olisi jo tekona niin "yyberi", että silkan kuriositeettiarvonkin takia se tulisi jättää sikseen. "Laissez faire".


Ja mitäs se teidän, aina silloin kun se sopii teille, siteeraama "Raamattu" mm sanoo asiasta. Sehän taisi sanoa, että "älä tuomitse" ! (jottei sinuakin tuomittaisi [VAIN luoja voi ja saa tuomita]).
Ja mitenkäs...se.... oli teillä "Maan Ihmiset" vallan sellainen "ammattikin" kuin "tuomari" !?!?
Ihan nimeään myöden siis rienaava !....Mitenkäs....se sellainen nyt onkin mahdollista ?!?.........ettekö te juuri niin vitun hartaita, niin vitun hartaita "Kristittyjä" olleet ?!?
Kuinka TUO(kin) on taas SELITETTÄVISSÄ.... ?!


No, mutta. Nyt minä jo pelotan teitä. Eikä apinaa pidä pelottaa ! Se soittaa poliisille ja lainlaatijalle ja pyytää LISÄÄ Lakeja (kun ne entisetkin on niin ihania ja toimivia ja hyviä ja hyödyllisiä ja totaalisen MORAALISIA ja oikeamielisiä ja TODELLISUUDESTA [eikä ylimielisistä, harhaisista, Marxistisista päistä kumpuavia] kumpuavia ja avuliaita) ja lisää jonkinlaista kontrollia. Minun lähinnä, ei niinkään itsensä.

"Hei me tonne ja lyä tota. Ja pistä se nippuun" ...jotain tuohon tyyliin. Tuossa "tyylissä" on muuten koko suomen nykyinen "politiikka" ja sen "asiasisältö". Ja KAIKKIEN julkkisnaisten / poliitikkoämmien, KAIKKIEN suun ja puheen vuorojen, KAIKKI sisältö, tiivistettynä.
Siinä.

* * * * *

Ja vaikka minun ei pitänyt tätä tekstiä nyt jäädä tämän pidemmäksi laatimaan niin en malta olla vielä lisäämättä tätä; yksi asia mitä se MYÖS tarkoittaa, jos ja kun, joku idiootti tykkää laeista ja HALUAA niitä ja haluaa niitä ENEMMÄN ja lisää, on se ettei kyseinen hahmo usko ITSE kykenevänsä elämään rehellistä tai kunnollista elämää, ilman että joku aseellinen huohottava vähämielinen hullu PAKOTTAA häntä siihen (ja paljoon muuhun) 24/7/365/koko laiffi.

Ja hän ei siis usko kenenkään muunkaan kykenevän siihen. Eli hän ajattelee näin "sä oot yhtä tyhmä ku mä!"
TUO lienee jotakuinkin suurimman osan teistä, pään sisältö. Siihen tulokseen olen tullut jo kauan sitten. Ja iroonista kyllä, SUURRIMMALTI osin olettekin toki oikeassa ! Muttette JOKA tapauksessa.

Vaikka ei olisi ensimmäistäkään kyttää tai vartijaa tai lakia tai muuta, MINÄ en varastaisi KOSKAAN - MITÄÄN. Mutta se olenkin toki "vain minä". Ja johtuu siitä, että olen kuvottavuuteen asti moraalinen ja HYVÄ ja huomioonottava ja ymmärtävä ja kunnollinen ja tunnollinen yms, mutta EN kommari.
Älkää toki luulko, että olen Tavalinen !! Minä EN ole Tavallinen ! Enkä viihdy niiden seurassa sen enempää kuin viihtyisin rikollisten hullujen täyteisessä kellaribaarissa pe-la yönä aamu kolmelta, kun sinne laukkaa vain lisää tatuoituja mielisairaita kusipäitä joilla on ollut poikkeavan paha päivä ja joilla on hyvin ikävä asenne, ja "kana kynittävänä" ja nyrkkiraudat.

* * * * *

Ja tämä osan lopuksi, sanon vielä jotain mitä olen AINA halunnut teille muille sanoa.
Päädyin nyt tekemään tämän tietyksi, blogini kautta.

Kuten Tao Te Ching sanoo, asiasta Johtaja tai Kuningas ja Fyyrer ja sensellainen, ja samaa sanoo eri sanoi tuon linkkini sivukin: on TODELLINEN JOHTAJA SE "jota ihmiset seuraavat omasta VAPAASTA TAHDOSTAAN".

Eli kyllä: Elvis OLI(!!) Todellinen Kuningas !"Jumalan voima maan päällä" (SIINÄ on teille kusikyrville "poliitikoille" ja muille valitettavan rutikuiville ja tyhmille, esimerkki siitä miten asiat OIKEASTI ovat. Kukaan ei itke teidän kuolinilmoitustanne iltsikassa, mutta kun Elvis kuoli, kuulemani mukaan KAIKKI itki. Kuningas oli kuollut)The End.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti