torstai 17. joulukuuta 2015

Kapteeni vs Räppärit

Selailin Youtubea ja silmilleni lävähti tämä....
...se oli siinä uudessa "nousussa" osiossa.

Järkyttävää ensinnäkin, ja järkyttävän tyhmää toisekseen.

Huitojat  "Rasismia™" vastaan ? "Featuring" eli mukana on, joku nimeltään "VA" eli luultavasti "Vitun Apina". Joka sopiikin oikein hyvin kyllä tuohon, varmaankin, en epäile SITÄ.

Ja "biisin" tai lähinnä Kommunistisen Julkisen KÄSKYN, nimi on kai tarkoitettu, ainakin alitajuisesti, heille ihan itselleen "stop Urpoilulle".


Vittu mitä typeriä koviskloppeja, Vasemmistolaisia kovanaamoja Kommunisteja, ajattelukyvyttömiä pentuja.

Ensiksikin: TAJUATTEKO te saatanan Ryssäläiset Skinhedit, että MINUN "mielipiteeni" ja maailmankuvani yms on todellakin, MINUN !!!?!?!!?!?!?!? Ja se ei KUUULU TEILLE hevon vittuakaan !

TE, ette määrää sitä, mitä MINÄ saan tai en saa, tuntea, sanoa, kirjoittaa, nähdä, kokea, kuulla, kertoa muille jne jne jne.

TE olette TOTALITÄRISTEJA, mutta aivan liian typeriä mulkkuja nulkkeja ymmärtääksenne sitä. Juuri tuollaista imbesillilaumaa Kommunismi sekä LUO, että TARVITSEE.

Mutta, lakatkaa puuttumasta MINUN "Neekerinvihaamiseeni™" (TradeMark on nyt MINUN !! mulkut !) ja lakatkaa myös leikkimästä tyhmää, ja että TEKÄÄN itse tykkäisitte nekrusta.

Lapsoseni; edes NEKRUT, ei tykkää nekruista !! Ffs.


*

Ja juuri kun julkaisin Kulttuurin Tila - Puheeni !! Ei jumalauta !! JUURI sen jälkeen tulee TÄMÄ, esille. Ei tätä voisi kyllä enää edes keksiä !
vitun idiootit ! Vitun puupäät taliaivot ääliöt. Tsiisus vittu.
Juuri tätä tarkoitin !! JUURIKIN tätä !! Herran tähden.

Kulttuurin on KYLLÄSTÄNYT nämä vitun äbäläwäbälä-ääliöt nekrukavereineen, nämä luunaamaiset kovikset jotka ennen oli ITSE niitä "skinejä" ja NYT, kun se ei ole enää muotia ja koska ne PELKÄÄ olla sitä NYKYÄÄN, ne on vaihtaneet kamppeitaan / leiriä ja on nyt olevinaan jotain vitun neekerin ylimpiä ystäviä ! HAHahaha !
Vitun muulit, vitun ..hiiret !

Mitä VITTUA, TE LUULETTE tekevänne "tekemässä musiikkia" ?!?! Vitun aivottomat tilhet ?! vitun typerät undulaatit mulkut paskapäät !?!?

Haistakaa saatanan vitun VEEKERIT ja NEEKERIT VITTU !!!

Mutta toisaalta, uskoakseni, juuri tuota ^ te oikeasti haluattekin. Taistelua ja vastakohtaisuuksia ja "jännitystä elämään" ja "vastakkainasettelua" josta voi sitten ehkä selvitä näyttäen itse Pyhimykseltä ja vähemmän naurettavalta pelleltä kuin mitä oikeasti kuitenkin ON. Kunhan peittoaa kammottavan mörön; Perus-Suomalaisen-Rasistin-Ihmisperseen™.

Vitun hölmöt.
Siellä ne nyt sitten huitelee, pitkin ja poikin kiljuen ihan TOSISSAAN !! AHAHAHAaa lol !! neekerien PUOLESTA, koska ne on kasvaneet katsellen elokuvia Amerikasta missä sanotaan, että niin tulee maailma nähdä ja niin tulee käyttäytyä.
Vittu... kengurukin on varmasti fiksumpi tyyppi kuin tuollainen paskasakki.

Menkää helvetin hölmöt helvettiin sieltä Marxismeinenne." TUO, veekerini, on ihan vitun tyhmää PASKAA !!! "

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti