sunnuntai 13. joulukuuta 2015

"Leon" Umppari (umpisuoli)

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015121120795349_uu.shtml

Vai sillä tavoin...?!... vittu...

17 TUNTIA  !?!?!?!?!?


Onko teillä vitun kusiaisilla "lääketieteen ammattilaisilla" keskinkertaisuukslla, MITÄÄN, alkeellisintakaan, käsitystä siitä mitä se koko "juttu" on tai TULISI OLLA ja mikä ENSI-APU !?!?! Mikä on KIIREINEN tapaus, mitä sana "nyt!!" ja "äkkiä!!" tarkoittaa !?
Vitun tahmeat ja tyhmät Samojedi muuli-idiootit !Vittu tätä suomen "ensiapu"a !! Tsiisus vittu miten vitun hidasta !! Kuinka voi maassa jossa on 2 asukasta ja pelkkää tilaa, niin fyysisesti ja ajallisestikkin, kestää jokin niin vitun YKSINKERTAINEN kuin se, että lääkäri huutaa nimesi ja kutsuu sinut huoneeseen, KUN olet ensin mennyt "ensiapuun" niin vitun kaaaaaaauuuuuuuuaaaaaannnnnnnnn, että siinä ajassa ehtisi jo etanakin kävellä tai laahautua puoliväliin kuu-matkaa, ja on kuin oltaisiin jossain vitun Saharassa tai Atacaman keskellä, josta on maaaaatkaaaa lähimpää kyläänkin, useampi TUHAT kilometriä !?!?


Siis MIKÄ   VITTU(!!!!!) siinä VOI (millään muotoa) kestää niin saatanallisen, vitun, kertakaikkisen KAAAAUUUUAAAAANNNNNNNNNN !!!!!!!?!??!?!?!!??!?!?!?!?!?!

Mitä vitun HYÖTYÄ tuollaisesta sakista sitten ylipäätään ON ?!

Istutteko te siellä huoneissanne, PAITSI siis tietenkin juoruilemassa ja puhelimessa sämpylä toisessa kourassa jne, ja ehkä pasianssia pelaamassa, niin peukalo / KAIKKI SORMET(!!) PERSEESSÄNNE ja pyöritte niillä tuoleillanne, jotka on yleensä niitä millä ylipäätään VOI, pyöriä !?!?!

Siitäkö on kyse !?? Vai mikä vittu siellä oikein maksaa ?!?!

Sitähän kuolee jo VANHUUTEEN siinä odottaessaan ! .....pääsyä LÄÄKÄRIIN !!
Huomaatteko asiassa TAAS, "ristiriidan" !?!?

(Olen itsekkin kerran tai pari venttaillut siinä ensi-avussa, niiden kiljuvien lasten ja haisevien vanhusten seassa, ja SE ....EI ole kivaa. Vielä jos odotus keeesssstäääää ja keeessstäää ja ohi vilahtelee ja viuhuu ja lehahtelee, lääkäreitä yms "hoitohenkilökuntaa", eikä KENELLÄKÄÄN niistä näytä olevan mikään niin erityinen kiire, päästä esim HOITAMAAN niitä siihen pakkautuneita potilaita, jotta saisi esim...junou? ...siitä sen "suman" purettua ja voisi sitten ihan SYYLLÄKIN vain lorvia pitkin loppupäivän.)P.s SUOMESSA EI  VOI  olla niiiin paljon sekalaisia "tapauksia" per päivä, että niistä aiheutuu tai aiheutuisi jokin loputon ruuhka, jos ja kun niitä alettaisiinkin hoitaa NOPEASTI ja samantien. Ei se VOISI lisätä sitä työn ylimalkaista MÄÄRÄÄ. Päinvastoin; sehän romahduttaisi sen, jos ne "keissit" oikeasti HOIDETTAISIIN samantein ja tehokkaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti