torstai 10. joulukuuta 2015

Etuilu

Nyt kun muistan, laitan tämän http://www.iltalehti.fi/fiidifi/2015120820799646_fd.shtml inspiroimana tällaisen valituksen tänne.

Olen viimeaikoina huomannut yhä enenevissä määrin erään typerän ja tunkkaisen kuvottavan tavan yleistyneen suomessa ja syyllisenä on USEIMMITEN VANHA ÄMMÄ tai nainen ylipäänsä, iästäkin viis.

Nimittäin: etuilu !

Jonossa ei osata enää olla, vaan venytään ja heittelehditään miten sattuu, sinne-tänne ja ollaan "all over the place" niinkuin jotkin vitun Botswanan tasankoneekerit jotka ei ole kirjaimellisesti IKINÄ ennen edes NÄHNEET jonoa saatikka sitten siinä "jonottaneet".
"Ihmiset" luulee näköjään nykyään, että jonossa SAA etuilla ja kiilata sen kun kehtaa ja kerkee (ja kerkeehän sitä ja kehtaahan ne!) ja että se on ikään kuin jotenkin ihan "ok" tai jotain !

Ei jumalauta ja VITTU !!! Teistä on ihan OIKEASTI ja tosissaan siis TULLUT JO(!!) de facto; neekereitä !

Vittu KUINKA VITUN VAIKEAA SE ON, SEKÄ a) NÄHDÄ, että siinä ON se jono ja b) KUNNIOITTAA jonossa JO OLEVIA ja niiden PAIKKAA siinä !!!?!?!?!?
Häh !?!?

Vitun SAATANAN kusipää APINA !! Vitun, perkeleen A P I N A !!!

APINAA!!!!!

APINA tekisi niin, mutta "ihmiset" ?!?!...... mitä vittua !?


Jotkin näistä vanhoista vitun mulkeroista vielä yrittää sälyttää saatana SYYN omasta alhaisuudestaan ja periaatteettomasta ja luonteettomasta kusipäisyydestään ja alkeellisuudestaan ja ylimielisestä itsekkäästä typeryydestään, vittu MINUN niskaani !! Mm tuijottelemalla joko a) minua tai b) ympärilleen, tähän tapaan......".....mjaauuuu !?..."

 Eli sanoakseen, että "kattokaa ny kuinka vitun tyhmä ja vanha mä oon...!!?...hei.... enx mä okkin ihan vitun höynähtäneen ja suloisen viattoman ja pyyteettömän ja lähes ..oikeastaan Pyhän(!!) näköinen ? ...enx mä ANSAITSEKKIN paikkani jonossa sinun, vitun mulkku joka jo siinä olit ja olet (!!) edessäsi ?! Enx mä ?...heeii ? "

SIINÄ on SUURIMMAN OSAN teistä, vitun muulit ja idiootit, SE AINOA JA OIKEA JA TODELLINEN OLEMUS: A P I N A  !!!


Te. Olette. Apinoita.

(Mikä saa joskus ihmettelemään sitä, että MIHIN te oikein TARVITSETTE sitä kaikkea ostamaanne tavaraa ?! Mihin APINA tarvitsisi tupakkaa ja lottokuponkeja ?! Tai koristetyynyjä ja muovisia paskahuusikalusteita ?! Muuutta...."eihän asia edes minulle kuulu..")


* * *

Lakatkaa sitten se paska !! Se on väärin ja törkeää ja alhaista ja itsekästä ja tyhmää ja TUHOAA SIVILISAATION !! Kuten nainen ja neekeri tekevät siinä missä hengittävät. Se vain käy niin luonnostaan, ettei ne huomaa sitä edes itse.

On todella, TODELLA, vitun töykeää änkeä kenenkään eteen MISSÄÄN TILANTEESSA missä on jono ! Paitsi ehkä jos jonotetaan teloitettavaksi, SITTEN saatte, avec plaísir, mennä eteeni.


Nykyään kaikkialla soi räppi, myös VALKOINEN.... räppi(!!), ja vanhukset käyttäytyy kuin pahaiset teinit ja maa täyttyy MUSLIMI-limanuljaskoista ja lähes KAIKKI työt on joko; ulkoistettu Kiinaan ynnä muualle, tai ne tekee NAINEN, sillä tasolla kun pystyy ja kykenee tai sitten ne on annettu jollekkin neekerille / muulle murjaanille hoidettavaksi, siinä sinisilmäisessä uskossa, että se on a) ihminen, b) järkevää, ja c) homma ei haittaa koko ajan ja kaikkea ja kaikin tavoin ja räjähdä joskus lopulta silmille jotenkin, joka tapauksessa. Ja JOS kyse on ählämistä, se räjähdys voi olla hyvinkin TODELLINEN !

Ja mikä ihan tasan PAHINTA, tässä KAIKESSA; nykyään PÄÄTTÄJINÄ on aivan jumalauta järkyttävä kirjo, naisia !! P Ä Ä T T ÄV I N Ä hahmoina !!?
NAAAAISIAAAAA !?!?!?

Jotka ei osaa saatana PÄÄTTÄ edes sitä, mitkä vitun korkokengät laittaa tänään siihen ja siihen tilaisuuteen. Luultavasti johonkin "kahvittelu"tilaisuuteen tai amatööri-muotinäytökseen tjns.

"Naisvaltikka ON murheen merkki"  ja jo senkin takia, että niillä ON valtikasta niin luja ja kattava ote (...hhmm... kuullosti ehkä joltain muultakin kuin mitä tarkoitan, ja paljon vihjailevammalta), on naisista tullut SIETÄMÄTTÖMÄN / Suvaitsemattoman, ja oksettavankin, ylimielisiä.


Täytyy kai alkaa kantaa mukanaan jotain nahkapiiskaa, vaikka sellaista hevosruoskaa ja alkaa vain läiskiä niitä vitun jonossaetuilevia idiootteja raipalla säärille tai johonkin, josko "pointti" menisi sitten siten perille.


Vitun muulit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti