lauantai 19. joulukuuta 2015

Mormoonit Polkee

Noita on taas alkanut pyöriä jaloissa tuossa, noita Ameriikan Poikia, noita Mormoojeta tai mitä ne nyt onkin. Tsiisuksen Myöhempien Aikojen Kahelit tai jotkin sellainen se oli.

Ovat pysäyttäneet minutkin perkeleet !! Ja kyselevät mm "miten voivat OPETTAA MINULLE jumalauta!! jotakin...jostakin" ...Jumalasta kai tai jostain.

Anteeksi ny vain ensinnäkin, mutta; mitä jos MINÄ - OPETANKIN, teitä !!?!?!

AAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah !? ät-tät-tät-tät-tät-tät-tää !! Hau abaut thät !?

Mutta kuitnkin, sanon SEN heidtä, että; paitsi että ne on joskus ihan hyvänänäköisiäkin sällejä, eikä sellaisia Morlokkeja mitä "uskovaiset" usein ON, niin ne osaa myös jättää sinut rauhaan !

Ne poistuu jos et halua niiden palveluja, toisin kuin esim...mmm..kytät !
Ne EI poistu, vaika kieltäytyisit NIIDEN "palveluista". Sellaisia mielisairaat ja pakko-oireiset ja päähänpinttymän jostain saaneet, on.
Vaikeita. (Vähintäänkin).

Mutta nämä sällit, ne POISTUU !! Minä ihan katselin niiden poistuvan horisonttiin ! Ja olivat vielä kohteliaita siinäkin vaiheessa kun olivat saaneet jonkin hevonpaska tekosyyn, miksen voi kuunnella heidän jankuttteluaan.
SE !! On suomlannin finuiitit, palveluskulttuurin ja bisneskulttuurin olemus, se !

Ne EI nosta nokkaa JA kytkintä, ne vain POISTUU !! Vähin äänin. Ja puhuu edelleen kohteliasta kirjakieltä, kuin jollekkin vitun Söörille, jossain engelsmannien herraskartanossa, illallisen aikaan.

Fak jeah !! Ai sei.

Kun taas suomalais-idiootti olisi joko soittamassa kytille tai alkaisi ensin tiuskia ja sitten kävisi päälle kirveen kanssa. JA soittaisi kytille, JA vaatisi SINULTA anteeksipyyntöä ja nöyrtymistä ja "Maan Tavan" hyväksymistä ja vitunmoista rahasummaa korvaukseksi.


Nokiaa ei muuten enää ole !! Tiesittekö SEN !....


No mutta niin, takaisin asiaan... niin nin ne käyttäytyy sentään HYVIN. Vaikka ovatkin vähän häiritseviä, kuin hyttyset tjns.
Mutteivät, toisin kuin Vasemmiston "politiikka" jää parveilemaan ja pörisemään tuohon ympärille, vaikka on SELKEÄSTI SANOTTU "EI" !
Ja niillä on AINA takuulla siistit vaatteet, eikä ne haise ..ainakaan PASKALTA. Vaikka sitten haisisivat joltain muulta. En tiedä miltä, muttei ainkaan paskalta. Kuten Muslimin hengitys.

Niin ja Muslimit !! Heheeii ! Unohdin miltei !
Niin; verratkaapa NIIHIN, noita Mormooneja tai mitä vittuja ovatkin ! Tsiisus Fak !
Paitsi tietysti se itsestäänselvin ero, eli se ettei Tsiisuksen Kahelit räjäyttele lapsia ja raiskaileja JA räjäyttele edes narttuja, niinkään, saati mitään muutakaan, ne ei myöskään mulkoile sinua ILMAN MITÄÄN TODELLISTA syytä vihaisesti, ja USKO että sinun kuuluu jotenkin "alistua" ja palvella heitä. Eivätkä Momonit toisin kuin Muslimit, myöskään VAADI sinua, kuoleman uhalla, tulemaan "yhdeksi heistä" tai ainakin heidän eräänlaiseksi lemmikikseen, koirakseen... ORJAKSEEN.

Eikä Mormoonit myöskään löyhkää miltään  vitun partavedeltä toisin kuin Ählämit, eikä kailota isoon ääneen pitkin kauppakeskuksia ja toreja ja jalkakäytäviä. Eikä TAKUULLA(!!) hyökkää päällesi !! Ei TAKUULLA !

Ja mistä tämä kaikki lähinnä JOHTUU ?!?!? Paitsi SIITÄ, että nämä tyypit on VALITTU luultavasti melko huolella, siellä TOISELA PUOLELLA PLANEETTAA, tänne lähetettäväksi ja heitä EDUSTAMAAN, niin lähinnä SIITÄ; että he ovat lähes aina tai IHAN AINA, poikkeuksetta, valkoisia.


+ Nämä tyypit, toisin kuin paskahousu Mussut, USKALTAVAT ihan vain reilusti ängetä seuraasi ja tulla ja puhutella sinua, sensijaan että vain kyttäisivät sinua ikäänkuin SINUN tulisi, vitun muumio, TAJUTA se mitä OLET Muslimille automaattisesti (koska se ON, Muslimi!) VELKAA ja "alistua" hänelle ja olla vielä vitun kiitollinen, että saat moisen KUNNIAN.

Muslimit !! Ne saa neekerinkin VAIKUTTAMAAN miltei-älykkäältä ja Skientoloogit nöyriltä ja älykkäiltä ja sangen sallivilta. Pyhimyksiltä suorastaan.

Myöhempien Aikojen Kahelit.... neKIN on täällä tekemässä ns "lähetystyötä" mutta EIVÄT veitsellä ja kyrvällä kuten hiekkaväki.

(Tai "Laeilla" ja käskyillä ja estoilla ja komennoilla ja haitoilla, kuten Vasurit ja naiset ja kytät[tosin NUO, ei tee "lähetystyötä" vaan ...komentelevat vain, koska ovat kusipäitä. Siinä kaikki !]).P.s Iroonista sinänsä, on tämä kirjoituskin laadittu "myöhäisenä aikana".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti