torstai 10. joulukuuta 2015

"Vahvoja Voimia"

Ei jumalauta..... . . .. kattokaa nyt taas.
NUO !!! Saatana.... ajatella.... NUO TUOLLAISET ^^    JOHTAA MAAILMAA (ilmeisesti) !!!

NUO ei ole mitään Vahvaa Voimaa vaan kaksi imbesilliä. Tuokin vitun rutikuiva Amerikan juntti, näyttää niin saatanan TYHMÄLTÄ, ettei luultavasti osaisi edes kävellä avoinaisesta ladon-ovesta sisään kompuroimatta rankasti ja aiheuttamatta ainakin pientä Lähi-Idän konfliktia siinä samalla. JA lisäksi, se näyttää luulevan kameraa aseeksi !! Ei vittu mikä idiootti !

Merkkeli ..?... Merkkeli on NAINEN !!
Vanha ämmä, maho lehmä, keski-ikäinen Saksalainen nainen... nuff said / thät´t it.

Sitä luultavasti kiinnostaa tai kiinnosataISI, enemmän kaikenlaiset hyvät keksit ja vohvelit ja myös reseptit, kakkujen yms, ja täkkien parsiminen, kuin ns "Maailman Politiikka" eli muiden häiritseminen jollain tekosyyllä ja varkaus ja tappaminen ja muu Kommunismi ja uskonnollisen kiimainen typeryys.

NUO ei ole vahvoja voimia, NUO on vähämielisiä idioottimaisia ja ahneita, laiskojakin(!!), HÖYNIÄ ! Sitä ne ON.
Minä olin jo aiemmin tallentanut tuosta Amerikan Törpöstä tällaisen kuvankin, vain siksi että hän näytti niiiiiiiiiiiiiiin vitun totaalisen ja täysin tyhmältä ja dorkalta siinä. KATTOKAA NYT SAATANA !! Katsokaa !!! .....


" zUUUuuuuuuHHhh... "  (vetäen henkeä SISÄÄNPÄIN, EI puhaltaen sitä ulos!)


"Jos ette nyt tee mitä MINÄ haluan, tämä sormi !!...ja se on nähnyt paljon.... käynyt kaikensorttisissa koloissa ja paikoissa. tämä sormi, menee....se menee SUUHUN !! I worn ja ! mä varotan !! "


Tuo tyyppi näyttää joltain klapilla päähänlyödyltä saatanan vitun pöllöltä !! Siis siltä linnulta, ei vain "pöllöltä". Se on kuin jokin dementoitunut vitun huuhkaja, joka ei ehkä enää itsekkään ymmärrä mitä "politiikka" ylipäänsä edes ON ja miksi HÄN siellä seassa häärii. Mutta eihän sitä tiedä kukaan muukaan, joten eihän hän ole "Pekkaa pahempi".

Tuo näyttää MYÖS, vähän Hjyuu Kräntin eli Hugh Grantin, rumemmalta ja paaljon vanhemmalta, veljeltä. Tai ehkä isältä, en tiä.

Heiluisi vain vitun tuuheakulmainen tyhmä höynä, mieluummin jossain Alabaman pelloilla tai Oregonin aitanliepeillä kuin sormineen päivineen, pitkin "Maailman Poliittista Näyttämöä".
Mikä se ehkä ONKIN !! "Näyttämö" !
Jossa erilaiset, toinen toistaan rumemmat (jotkut ihan pökerryttävän, pyörryttävän  groteskeja) ja hyödyttömämmät ja vastenmielisemmät kusipäiset niljakkeet ja mudassaelävät tuntemattomat "elämän" (anti-elämän) muodot lilluvat ja rypevät ja josta käsin ne tuottavat VAAAALTAVAA ja sanoin ym, kuvailemattomat tuhot ja haitat KAIKELLE muulle ELÄMÄLLE ympärillään. Lähinnä...VAIN siksi, että he itse ovat niin paskoja.
Sama kuin Kytät ja Rikolliset ja naisetkin ihan vain "sinänsä" ja itsessään ja an sich ja per se jne jne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti