torstai 17. joulukuuta 2015

Armin Sähöt


TÄSSÄ !!!
Bäng !!

TÄMÄN takia suomesta ei koskaan tule mitään. Eikä voi tulla mitään Amerikan kaltaista, mikä täällä siis lienee se "Yhteinen Tavoite".
Amerikassa tuo ämmä olisi jo saanut "sähöt" takaisin ihan jo siksi, että se oikein ON, mutta vielä varmemmin koska ne MUUT AMERIKKALAISET ei koe sitä miksikään UHAKSI, että sillä ON NE !! Eikä niillä myöskään ole mitään kiukkuuntunutta, takakireää, pikkumaista ja ilkeää suunnitelmaa ja halua, TUHOTA toisen elämä ja sen EDELLYTYKSETkin vielä, ylipäätään.


Mutta suomlannin vitun Finuiitillapa onkin !! Läl läl lää ! Ja LUJASSA !!! SE vittupäävaisto istuu muuten teissä SITKEÄSSÄ !!


Vittu HÄVETKÄÄ!! ny saatana edes vähän, perkele !

Ja kuten AINA kun kyse on pahuudesta tai väärinteosta, uniformuissa tai ilman, ei asiaankuuluva vitun kyy suostu edes tulemaan haastateltavaksi vaan luikertelee jossain vitun paskalietteessä jo tuolla jossakin, karkuun ja kovaa. Kuitenkin vakuuttaen ITSELLEEN JA MUILLE "syyttömyyttään" ja osattomuuttaan yms.

Kuten olen sanonut; teidän ei, maalaiset-suomalaiset pitäisi sittenkää, "järjestyä Valtioksi". Teiltä ei vain tämä juttu kertakaikkiaan perkele suju ! Kyllä se on nyt jo nähty.
Vittuako siinä enää rimpuilette.

Te olette yhtä vitun kaoottisia idiootteja, kyvyttömiä typeryksiä kuin Sons Of Anarchy.
VITTU MITÄ PAVIAANEJA !

* * * * *

MIKSI sähköstä pitäisi ylipäätään edes MAKSAA kysyn minä !?!? Eikö sen PITÄISI(!!) olla jo nykyään, samanlainen "yleishyödyke" kuin juomakelpoisen veden ? Ja kenties seinien tuossa ympärillä ?

Ei kai tässä missään vitun muinaisbabylooniassa asuta ?! ...................vai ?


Teslahan sen MAHDOLLISTI jo vittu 1920kö? luvulla.
Mutta ei kelvannu. Ei. Piti saada vain käärittyä RAHAA, paskoilla tuotteilla, jotka on SUUNNITELTU vanhenemaan.

Jne jne ad nauseam.


Itse asiassa, P.s.
Ehkä tuossa ONKIN(!!) sitä suomessa niin kohkattua ja kuuluisaa "Talvisodan henkeä" !!

"Antaa ämmän jäätyä ! hähähähääää !"
"Tippukoot vaikka hampaat suusta!...nii ! tihihihiiiii!!"
"Ammutaan se!!"


Vitun elukat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti