tiistai 1. joulukuuta 2015

Uutisten Puintia 01.12.2015



HAHAhahahaaa H Y V Ä !!!!


* * * * *





JUMALAUTA !!!

Saatanan kusiaiset. Maahan on "varaa" ottaa miljoona MaMua eli suomennettuna; neekereitä ja somaleita ja muita ähläm aliameeboja, ja SIKSI täällä KAIKKI MUU KALLISTUU, joskaan sitä ei SANOTA SUORAAN.

Olisiko "hallitus" voinut edes yrittämällä, olla enää yhtään katastrofaalisempi ja huonompi ja epäsuositumpi ja kammottavampi kasa paskaa kuin se nyt ON ?!?!

TämäKIN asia on vieläpä junailtu SALAA !!! Kuten "Demokratiaan" kuuluu............ ja Avoimeen Yhteiskuntaan yms paskaan.
Missä "Me Kaikki" olemme Yhtä ja Samaa ja Tasa-Arvoista (mössöä) mm juutalaisen "Lain" edessä yms.

Vittu tää on kurja "Maa" !!!!
Vaikka olen lukenut TuplaJiin rimpuilut "taistelumoraalista" ja muusta, enkä yleensä ole "defeatisti" niin sanon taaskin, että olen melko vitun valmis luovuttamaan tämän koko paskan suhteen.
Näetkö Tuplis: MINÄ toisin kuin juuri kukaan muu tällä planeetalla, NÄEN(!!) aikojen alkuun ja loppuun ja KAIKEN tälläkin välillä, ja minä NÄEN, ettei tästä tule IKINÄ, MITÄÄN.
Mikään ei tule koskaan muuttumaan, sen enempää kuin kissa. Se on oleva AINA.... kissa !!

Joten kyse ei ole luovuttamisesta vaan siitä, että ns "vastapuoli" on LOPUTON !! Ja niitä on ENEMMÄN !!
Ja maailmaa ei totisesti kiinnosta vittuakaan mikää moraali tai ylemmyys ja alemmuus ja kehittyneisyys ja älykkyys ja viisaus ja hyve ja muu, sitä kiinnostaa VAIN se; kuka tai mikä PYSTYY - TEKEMÄÄN, jotakin.
Ja yleensä se pystyminen on luonteeltaan väkivaltaista. Maailma on alhainen.
Joten.... miksei "luovuttaa" ja antaa idioottien ja asioiden olla ?!
En minä voi muuttaa kissaa Pyhimykseksi, se on parhaimmassakin tapauksessa VÄLIAIKAISTA. "Kannettu vesi ei kaivossa pysy".

Tässä taistellaan lopunkaiken muurahaisten loputonta armeijaa vastaan. SE on asiain luonne.
Keskinkertaisista ja sitä ALEMMISTA, maailma koostuu.

Ja kaikesta edes MAHDOLLISESTA taistelusta ja rimpuilusta tekee TÄYSIN TURHAA se, että te vitun idiootit, imbesillit, että käsitä irrottautua "Laista" !! Ja polkea SITÄ jalkoihinne, koska te jostain käsittämättömästä ja tyhmille yleisestä, syystä, luulette sen olevan Jumalasta sen sijaan, että tajuaisitte sen olevan Saatanasta. Ja minimissäänkin; Juutalaisista !!!

Taas kerran; en voi kuin ällistellä juutalaisten kerrassaan käsittämätöntä VALTAA teidän tajuntanne YLI !!!!! MITEN....herran tähden, MITEN, se VOI OLLA MAHDOLLISTA ?!?!?!?!?!

Mutta joudun kieltämättä oikein korostamaan, että: se ei ole JUUTALAISTEN SYY. Se on TEIDÄN OMA SYYNNE !!!
"Tyhmä ei ole se joka pyytää, vaan SE joka MAKSAA!!!"

Kukaanhan EI OLE TIETÄÄKSENI (HUOM!! tietääkseni) KÄSKENYT teitä, ainakaan enää vuosikymmeniin, elämään juutalaisilta ..."lainatulla" tavalla, ja "järjestäytymään sen mukaiseksi Yhteiskunnaksi" jne jne. Te vain OLETATTE niin, kaiken muun OLETTELUN lisäksi, koska olette tyhmiä.
Asiassa ei ole mitään MYSTEERISTÄ.
Tyhmyys ei ole mysteeri, se on vain tyhmyyttä.


Ja vielä tuosta itse uutisesta: millä helvetin "oikeudella" TE olette byrokraatit TAAS PÄÄTTÄNEET siellä jossain vitun varjoissa kuin jokin vitun rotta, muiden elämää koskevista tosielämäänliittyvistä asioista ?!?!


HÄVETKÄÄ !!

*

http://www.iltalehti.fi/pakolaiskriisi/2015120120757360_cm.shtml

Peukalo on pyllyssä ! ....hei !!?.... mullon peukalo takapualessa ....!...... käkäkäkääääk !! mtäh nyt !?

Eeehkää.... voisit hommata sielun ja oman sisällön olemassaoloosi yms ? ja lakata hyysäämästä, vitun 60-luku kommari, toisen maan asukkaita omassasi !? Ehkä jos vain junou? ...LAKKAISIT PALVELEMASTA Muslimia kuin hyvä Valkoinen ORJA ?!?!
Ehkä jos tekisit NIIN ?!?!?

How about THAT !!?!?

Tänne ei kuulu eikä tarvi YHDENKÄÄN vitun mutakuonon, murjaanin paskakasan tuoda YHTÄKÄÄN vitun muulia, mutanttia, primitiivisukulaistaan, sen enempää kuin delffiinien paikka EI OLE delffinaario tai leijonien, leijonanhäkki Korkeasaaressa.

Oppikaa nyt jo perkele sentään edes TÄMÄ asia !

MIKSI te olette valmiita ottamaan maahan YHTÄ AINOAA, ensimmäistäkään "Pakolaista" ?!?! Sanokaa ensin SE. Ja vieläpä KYSYMÄTTÄ siihen LUPAA niiltä joiden PALVELEMINEN, vitun älykääpiö apina, on teidän de facto työnne !
En tiedä olenko MINÄ ymmärtänyt jotain VÄÄRIN, mutta.... eikö "palvelija" eli "ministeri" ole ...junou..sellainen joka PALVELEE kun käsketään ja pyydetään ja annetaan ymmärtää jne, EIKÄ missään nimessä mikään SANELIJA, saneleva diktaattori vapaamuurari kommarimulkku ?


Etääntykää hieman TÄSTÄ PÄIVÄSTÄ ja ajatelkaa miten uppo-outoa olisi tämä tilanne Viikinkiaikaan ! Kun suomessakin oli jotain ....samojedi...jääkausi... tyyppisiä mulkkuja. Ajatelkaa asiaa visuaalisesti sellaisen maailman kautta, ja aatelkaa miten omituinen tilanne olisi jos ja kun tälle alueelle jonka ME olemme tavallaan "varanneet" omaan olemassaoloomme, alkaisi saapua pyytämättä ja yllättäin ja meiltä lupaakaan kysymättä, tukuittain Mohammettilaisia hulluja. Typerine ja alkeellisine, primitiivisine, vesikauhuisine tapoineen ja apinaakin alempine käytäntöineen ja valloittajan elkein. Mitä sen ajan suomalaiset olisi TEHNEET ?!

En väitä tietäväni suuntaan tai toiseen, mutta vähintäänkin reaktio olisi ollut a) yllättynyt ja b) NEGATIIVISESTI yllättynyt ja ehkä johonkin mittaan jopa vähän c) sotaisa.

Ja SEN voin miltei taata, että sen ajan lokaalit EI OLISI tehneet kaikkensa, jotta "tulijoille" järjestyisi "edes asianmukaiset, inhimilliset oltavat ja lämpöiset nukkumapaikat" yms. Jos tänne ängit niin sait luultavasti joko pärjätä omillasi tai kuolla.

Ja minä vihaankin tuollaisia tyyppejä, joita on lähinnä valkoisissa roduissa, jotka ei EROTA ITSEÄÄN TOISISTA. Jotka elää kuin jotkin vitun Borgit, yhdessä möykyssä !!

Maailma EI OLE yksi möykky, ja ihmiset vielä vähemmän !!!
Luultavasti tämän tajuaa osa ihmisistä kyllä vanhetessaan, ennenpitkää, mutta siihen tarvii näköjään myös vähän työntöapua jota mm tämä blogi antaa. Muttei liikaa, koska siitä minulle pitäisi melkein jo maksaa !
Liika on liikaa.

Minä IIIIINHOAN niitä jotka ovat, vitun tyhmät muulit, aina valmiita auttamaan ja tekemään perkele mitä vain, jonkun ulkopuolisen tuntemattoman eteen ! VITTU mitä idiootteja !! Ja he tekevät näin myös MINUN varoillani ja sillä "yhteisresurssilla" jonka "kuluttava jäsen" MINÄkin olen !! Eikä ne kysy minulta asiasta mitään, koska luulevat, että he saavat jaella sitä mielin määrin ULKOPUOLISILLE(kin).

Ja he EIVÄT tee niin "hyvää hyvyyttään" vaan sekalaisista syistä mm yksinkertaisesti; iskeäkseen sillätavoin toisia valkoisia vastaan, ja toisekseen; he eivät kai sitten ihan oikeasti ja rehellisesti KÄSITÄ sitä, että kaikki kansat ja rodut EIVÄT OLE SAMANLAISIA ja ns Muhammettilaiset on oikea ja vaarallinen vitun VITSAUS kaikkien muidenkin mielestä ja seassa ja kokemusten mukaan.
Ne EI OLE mitään vitun Tavallisia Ihmisiä sen enempää kuin nekrutkaan, jotka luultavasti eivät edes OLE ihmisiä(!!), vaan Ählämit ovat luontaissyntyisiä SUPREMASISTEJA ja idiootteja jotka ovat niin pyörryttävän PAHOJA ja väkivaltaisia ja typeriä ja tyhjäkalloisia ja vainoharhaisen imbesillejä ja vailla MITÄÄN SISÄLTÖÄ ja itsemurhahakuisia ja kuolemaa palvovia, että pistävät jopa neekerin koetukselle !!
En osaa sanoa, kumpi niistä lopunkaiken on SE primitiivisempi apinanpaskaläjä, mutta melko vitun tasoissa ne 2 rotua kyllä ovat.


Ählämit on muuten, btw, mainittakoon, pitäneet valkoisia orjina !!
Ja pitävät edelleen jos vain pystyvät.
Miettikää SITÄ vitun Vasurinmulkut petturisekopäät.

Joten jos mitään, kuuluu MEILLE ÄHLÄMEILTÄ !! loputtomat ja valtavat KORVAUKSET siitä kaikesta !! Kuten amerikassa valkoiset luulee, että heidän täytyy EDELLEEN maksaa ylimielisille ja niskojaannakkeleville neekereille siitä mitä joku heidän esiesiesivanhemmistaan on juutalaisten manipuoloimana tehnyt, ja antaa presidenttiyskin vielä nekrulle korvaukseksi siitä kaikesta. Siitä, että saivat asua talossa eikä niinkuin Afrikassa, eli kyyhöttää mudassa alasti. Ja siis saivat vieläpä VAATTEET !! Ja kunnollisempaa murkinaakin todennkäköisesti, kuin ikinä aiemmin.

Mutta myönnettäköön silti SE, että kyllä, kyllä; VÄKISIN ja vasten omaa tahtoaanhan ne amerikkaan roudattiin. SITÄ ei kai kukaan kiistä ?
Mutta .....jos MINÄ olisi neekeri niin tiedättekö mikä olisi VÄLITÖN ratkaisuni tuohon ? ....MaaSTAmuutto ! Olisin Afrikassa viivana ! Lähtisin sinne heti kuin raketti, kun olen täysikäinen ja mitä muuta.

Ja jos valkoiset antaisi kaiken siihenastisen materian ja rahan yms mitä kukin neekeri on itselleen saanut ja kerännyt, puolestani vaikka varkauksilla, saisi mukaansa ....niin SE olisi jo ihan kelpo korvaus. Koska itse alkuperäistä asiaa ei saa TEKEMÄTTÖMÄKSI millään !!
Vaikka miten noituisi ja katuisi ja kiemurtelisi. Tehty mikä tehty.

* * * * *





http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120120757321_uu.shtml

Ja ihan itse YLE !!!! on saanut sanottua TUON !!!..... o_0  !?!?  What the F U C K  !!??


Ja lisää vastaavaa paskaa.....



Ja onhan näitä... ollut jo vaikka mitä, mitä Maahansaapujat on tuoneet tuliaisina.
Vittu, että etoo.

En tiä...... kysyisin "mikä teihin oikein on mennyt" ?!? mutta vastaus lieneekin kai sangen selvä; jokin noista TAUDEISTA !

SE selittää Monikultturismin ja muun aivottoman sonnan tässä ajassa. Plus ihmisten PerusTyperyys.

Ennenvanhaan pidettiin neekeriä ja kaikkea siihen liittyvää KUVOTTAVANA ja luotaantyöntävänä ja juuri sinä mitä se/ne ON eli primitiivisenä ja sekopäisenä kaaoksena ja paskana. Mutta nykyään valkoiset leikkii, ettei ne OIKEASTI VIHAA nekrua ja yrittää sietää jumalauta ahahahahaa, jopa neekerien loputtomia ja kuvottavia alkeellisia vitun TAAUUTEJAAAA !!!

Aahahahaha aijaijaijaijai ei vittu teidän kanssanne saatanan munattomat matelijat !
Hei luupäät: MIKSI te LUULETTE, että teidän TÄYTYY TYKÄTÄ NEEKERISTÄ !?!? Hei ?... M I K S I ?!?!
Lainko takia taas ?!?! SENKÖ PASKAN ?!?!!? Ja sikäli siis KYTTIEN ? Eli noiden aliapinoiden psykopaattien paskahousuisten laumassa (turvassa) liikkuvien ammattikiusaajien, niidenkö takia te olette aina sitä tai tätä mieltä !??!
Eikä teillä siltikään soi hälytyskellot ja herää käsitys, että "hei !...sika onkin...VIHOLLINEN!!!" KAIKKIEN, vihollinen !! Paitsi senhetkisen "Lainsäätäjän". Mutta myös senkin lopunkaiken.

Jos haluatte MELKO hyvän visuaalisen vertauskuvan siitä mikä on "kyttä" niin sanoisin, että Takeshi "beat" Kitanon elokuvassa "Zatoichi" kun on se kohtaus jossa se "naapurin vähämielinen poika" joka haluaa samuraiksi, juoksee ympäri pirttiä ja kiljuu ja huutaa ja "hyökkää"...niin nin SE, se POIKA, se läski typerys, on melko identtinen olento Sian kanssa muutoin, paitsi että oikea Kyttä on PAHA ja sisältään HAPAN ja vaarallisen tyhmä ja ilkeä ja itsekäs ja paljon paaaaaljon laiskempi kuin se melko pulska sälli siinä leffassa, joka siis sentään JUOKSI (!!) ympäri taloa.

"Ihmisen" TÄYTYY olla ihan oikeasti (tämä EI OLE vertauskuvaa eikä mitään lapsellista tai väärässäolevaa tai tyhmää) mielisairas ja tyhmä ja paha ja ilkeä ja brutaali elukka ja kiusaaja ja alistamisesta (luultavasti SEKSUAALISESTI) nauttiva kusipäinen sadisti ja moraaliltaan ameeba, halutakseen tulla Kytäksi.
Ja sikäli siis; päästäkseen, kytäksi.


No, mutta eniwei, eksyinkin näköjään jo melko kauas aiheesta, eli Maahantuoduista Taudeista™.
Yäk.
Paitsi että asia itsessään on kuvottava ja pelkkä suuri ONGELMA, taas yksi lisää siis, niin se on myös siinä mielessä uudenlaisen TASON ongelma, että tämä nykyinen liian lämmin ILMA on absoluuttinen katastroofin katalyytti tällaisessa tapauksessa.
Sielläkin mistä nuo taudit ja niiden apinakantajat on KOTOISIN ja peräisin, ne viihtyy nimenomaan juuri siksi, mm, että siellä on niin lämmin ja hyvät oltavat basilleille ja bakteereille ja mille lie ...vitun ....sienille ja leville ja taudeille ja neekereille ja tyhmyydelle ja ....what not.

Eli siis: MaMujen mukana tulee, paitsi KULTTURELLEJÄ tauteja niin myös ihan tasan TAUTEJA !! Ja ne molemmat, sekä MaMut että taudit, tykkää lämpimästä ja on siihen tottuneet ja se lisää NIIDEN elinvoimaa ja voimaisuutta ja ALENTAA vastaavasti meidän valkeiden ....vastaavaa.

Nyt täällä pääsee oikein MUHIMAAN kaiken maailman (kirjaimellisesti) vitun taudit ja tartunnat yms. Ja vielä sellaiset mihin suomlannin jääFinuiitilla EI OLE mitään erityistä immuniteettia / vastustuskykyä.
Taaskin: olemme Dodon tilanteessa.

Mutta koska kasvoja ei idioottien mielestä saa "menettää" - ei tätäkään asiaa voida a) myöntää ja b) sille ei VOIDA tehdä MITÄÄN.

C´est la Suomi - Finland- Perkele.

* * * * *


http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015120120756634_ul.shtml


Just......    jaha.

O vitun K.

EU on PÄÄTTÄNYT(!!!), ettei Ruotsin tarvitse enää ottaa neekereitä ja muita murjaaneja sisälleen ja vaan se voi laskea ja lasettaa ne vapaasti mihin lystää !!
Kiva !!

Voihan vittu !
Vitun kiva ......arvatkaa muuten MIHIN ne ruottissa ajattelee ne laskevansa .......arvatkaa !?....khkhhkhhh *kohisevaa naurua <==* ...tihihihihihihiii....khkhkhkhkhkeeeekhkhahahahahaa...arvatkaa ?!?....ahahahaaaaaa...


Eli vääntelen tämän yksinkertaiseksi: Kansainväliset Rikolliset Brysselissä ym, joita KUKAAN EI OLE VALINNUT tai HALUNNUT ja joille ei ole kenellekkään KUKAAN sanonut, että "ok, ota SINÄ ohjat minunkin kohtalostani" vaan jotka ovat ITSE ITSENSÄ nimittäneet Jumaliksi, HE ovat TAAS PÄÄTTÄNEET kaikkien muiden planeetalla tällähetkellä elävien (lähinnä valkoisten eurooppalaisten) yli, että nämä muut OTTAVAT (ikäänkuin olisi jokin vitun itsestäänselvyys, että kun niin sanotaan Rysselissä, niin myös TAPAHTUU ja TEHDÄÄN, todellisuudessa !!!) vastaan mukisematta, mahdollisesti jopa MILJOONIA neekereitä ja ähläm-murjaaneita yms demonisia loisia ja haittaavia änkyttäviä ylimielisiä typeriä haisevia primitiivisiä hyödyttömiä kuppaavia apinoita.

Tämä joko ON sotaa tai sitten vain NÄYTTÄÄ ällistyttävästi ja erehdyttävästi siltä.



"Johanssonin mukaan kaikki EU-maat eivät ole ottaneet täyttä vastuuta pakolaiskriisistä."


Anteeksi Herra Kommunistinen Pyhimys ja Ylimys ja viisaudessaan minua merkittävämpi ja paljon suurempi, .....mutta MISTÄ vitun "vastuusta" sinä oikein puhut !? Söör.


Ei ole mitään vastuuta. On vain hyvä / herkkä -uskoisuus ja liiallinen kiltteys ja manipuloitu, vääristynyt kuva maailmasta ja hyväksikäyttävät ählämit ja sekopäiset ja tyhmät juutalaiset ja hysteeriset imbesillit ämmät, ja sekalaista kaaosta, muttei MITÄÄN "vastuuta".
Ählämit on ITSE vastuussa itsestään ja kohtalostaan ja siitä, että ovat alkaneet ängetä väen väkisin ja suurina laumoina Eurooppaan.
Siinä KAIKKI.


Jos johtaisin suomen junttiarmeijaa, minä "antaisin heille luvan" kanssa, mutta minun lupani olisi sellainen, että: teillä on LUPA, mennä rajoille ja kytätä siellä ja ammuskella kohtitulevia kohteita.
Siinä olisi minun lupani.
Mutta se on luultavasti erilainen lupa kuin EU:n "ytimestä" kiljaistu Virallinen lupa, sisältöineen.

*

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015113020755544_ul.shtml


Uskomatonta ja oksettavaa. Ja jopa Italiassa !!?
Mitä vittua ...?! Ja tajuaahan ne, ettei tuota tarvitse NOUDATTAA ja tuohon suostua !? TAJUATTEHAN te tämän asian ?!!? hei ?.... KAIKKI teistä vitun muuleista ympärilläni, tajuattehan te, ettei teidän TARVITSE SUOSTUA MIHINKÄÄÄÄÄN !! Mitä Paholaisen lapset ehdottelevat ja sanovat ja sa-ne-le-vat ja Laiksisäätävät jne. Tajuattehan te ?!?!

*

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201511300170055_uu.shtml


HAHa hahaHAHAHAhah ahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAhhhh....
Mikä ihana otsikko !! "Stubbin kimppuun hyökättiin Tampereella" !!

Oi Tohloppi oi !! Kiitos.

Joku hippi(?) kävi vähän ruiskauttaan limua Stupidon naamalle ja SE on olevinaan joku vitun HYÖKKÄYS ja ISKU !!
Vittu se mitä Arabi-Ählämi-Islamisti-Maahanmuuttajat teki Pariisissa, SE on ISKU ja HYÖKKÄYS ! Tuo ....tuossa Stubb sai vähän limua rinnuksilleen tai johonkin päin paitaansa. Ja sama psykoottinen hullu irvinaama on itse tuhojyrännyt KOKO VITUN MAATA ja kansaa ! Joten tuo on melko vitun mikroskooppisen miniatyyrinen hinta sille !


Stubista puheenollen...

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2015/11/stubb-kun-menin-ulkoministerioon-vuonna.html

Äijä onkin TULEVAISUUDESTA !!!
VITTU !!   ..........................en tiä...se ehkä selittääkin JOTAIN hänessä....en tiedä mitä, mutta jotain !

http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2015/11/alexander-stubbille-hengahdystauko.html

Lukekaa ja ihmetelkää noita Stubb-sitaatteja. Ne on miltei pysäyttävän hämmentäviä ja omituisen sekapäisiä.
Paitsi hyvin SELKEÄÄ näyttää olevan SE, ettei EU:lle vain kertakaikkiaan OLE vaihtoehtoa ja että omat maat, kansallisvaltiot, ällöttää, eikä hänellä muuta.

Ja vielä tällainen outo aikaaliittyvä vääristymä Stubista....





TUO ^^^on EILINEN !!!
HAHAHAAa... eli Iltsikka TIESI jo MAANANTAINA etukäteen, tulevasta TIISTAIN hyökkäyksestä ?!..... vai WTF ?!?

Siis NYT on Tiistai !!
Tänään !!
Tai ainakin täällä minun nurkillani......en muuten kyllä tiedä.... ehkä Stadi käy eri aikaa ?!.....ei se kyllä ihan oikeasti ole pois-suljettava vaihtoehto lainkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti