lauantai 19. joulukuuta 2015

Paniikkilintu

Tämä "gif" kuvaa   TÄYDELLISESTI, paitsi suurimman osan teistä tyhmät idiootit, niin ne joita voisi luonnehtia ns "Suvaitsevaistoksi" ja Moderneiksi Noidanjahtaajiksi ja Rasistin™ jahtaajiksi yms imbesilleiksi." NYT kuule Rasisti !..blblwbllbblblblbllll... kuule ny..kääääääääkk!! Poliisi poliisi!!.. "Typerä. Hysteerinen. Kauhuissaan, muta ESITTÄÄ pelotonta. Idiootti. Naurettava. Dramaattinen. Uhriutuva. Sekopäinen. Harhainen ja tyhmä.

Siinä muutamia kuvauksia kyseisenlaisista "ihmisistä" tai hiiristä tai mistä lie.

Ne hyökkivät PANIIKISSA (!!! joka johtuu erilaisista asioista !!) sekalaisten ympäristössäänesiintyvien kuvajaisten (mm ns "Rasistin™") kimppuun ja sitten kuitenkin säikähtäin pakenevat takaisin sinne vitun varjoihin mihin kuuluvat, jos ja kun uhri vähänkin OIKEASTI iskee takaisin. Kuten kaikki pelkurit ja kiusaajat ja öykkärimulkut. JOPA itse Siat !!! Kunhan vihollinen on tarpeeksi suuri lukumäärältään ja aseistukseltaan tosissaanotettava ja asenteeltaan yhtä piinkovan pinttynyt ja uhmakkaan itsevarma kuin Sika.

Tuo giffin olio, joka saattaa olla jopa itse Maantiekiitäjä ! muistuttaa todella todella PALJON, sellaista joka EI TIEDÄ, mutta LUULEE tietävänsä, ja sellaista (eli lähes JOKAISTA valkoista, päällä maan) joka LUULEE kaikkien maailman asioiden KUULUVAN hänelle ja jotenkin hänen "määräysvaltansa" alle.
Vaikkei juuri MIKÄÄN oikeasti kuulu !! Mutta koska valkoiset ovat idiootteja, ja päättäneet joskus ....joskus, kasvattaa lapsensakkin idiooteiksi ja harhaisiksi ylimielisiksi pelkureiksi eli Kommunisteiksi, he kasvavat LUULLEN, että maailma on heidän, ja se ei pysy edes "Järjestyksessä" ilman heitä ja heidän "moraaliaan" !!
HAHaha...vittu mitä huuhaita, idiootteja !

Tuo muistuttaa myös erästä toista eläin, joka on tyhmä ja alituiseen paniikissa, hyvin hyvin paljon ! .....Osaatteko arvata MIKÄ, eläin, on kyseessä !?!?

Miettikää miettikää !!.... .................
................ ..
*hissimusiikki  soi*
           ............................................ . . . ..         .
... .. .               .. .. .................                                       . .             ... .. .         ..         ............................. .
. . .
.

..                   ................. . .

Nainen tietysti.

Linnun tai kanan tai strutsin tai whot´eva, aivoinen typerys joka sinkoilee ympäriinsä tehden kaikkien elämän vaikeaksi tai jopa mahdottomaksi, vouhkaamisellaan ja hysteriallaan ja kommunistisella panikoinnillaan. Vähän (tai PALJON) kuten Sons Of Anarchyn se "Gemma" eli Pulmusten Peggy, se sen hahmo. Voihan nimittäin Jeesus Vittu mikä kävelevä vitun katasroofi SE on !!
SE on oikea tuhojyrä ! Ongelmien pyörremyrsky. Kaaoksen airut ja kaaoksen impi.
Ilman SITÄ ämmää, silläkin "klubilla" olisi melko leppoisat oltavat.

Mutta ...nainen tuhoaa aina kaiken. Kuten neekerikin. Se on vaan niiden idioottien luonne. Siksi älykkäät miehet lähinnä karttaa niitä ja tyhmät syöksyvät "suoraan sisään". Ja täten; tyhmyys sekä ylläpysyy, että LEVIÄÄ !! (kuin kyseisen ämmän perse ennenpitkää !)


Minun piti kirjoittaa tuosta tyhmästä säntäilevästä paniikkilinnusta, ja päädyinkin puhumaan naisesta !?!?... .. ...kiehtovaa....eikö totta ?

Ja TUO (!!!) on SE mikä toimii polttoaineena ns "Rasistijahdille™" ja muulle typerälle kissanpaskalle, nykymaailmassa. Ja toimi varmastikkin ennen sekä noitien, että nerojen, polttamisen taustavoimana. Sekalaisten vitun sekopäisten typerysten lisäksi.

Katsokaa tuota lintua ! Katsokaa hyvin............sillä SE johtaa maatanne !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti