keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Vastaus Jak-huupille

http://www.iltalehti.fi/jalkapallo/2015120820799983_jp.shtml


"Näitä on sattunut viime aikoina. Yaghoubi ei halua puhua julkisesti pahimmista tapauksista. Ajan henki tuntuu olevan rasistinen.

- Tärkeintä on se, mihin tämä on menossa. Miksi näitä on tullut niin paljon lisää? En törmännyt näihin kertaakaan yhdeksän ja puolen vuoden aikana, Yaghoubi sanoo.

Yaghoubi ei tiedä, miten ihmisten asenteisiin voisi vaikuttaa.

- Pidän itseäni suomalaisena ja edustan Suomea. Olen asunut kymmenen vuotta tällä, viisi vuotta omassa kotimaassa (Afganistanissa) ja kuusi vuotta Iranissa, Yaghoubi kertoo."


Totisesti; zeitgeist, ajanhenki ON "Rasistinen™".

Ja kun siellä ihmetellään, että mistä se johtuu niin minä voin valaista teitä; se johtuu SIITÄ, että suomeen on yht´vitun´äkkiä ALETTU TAHALLAAN ja TIETOISESTI tuomaan sisään ulkopuolisia, ns "Maahanmuuttajia™".
Ja ns Maahanmuutto™ on se meidän aikamme Natsismi. Ja sitä ei saisi edes KRITISOIDA !! TUO jo yksin riittää !! SIITÄ kumpuaa suuri osa ns "Rasismia™". Ja sitten siitä, että (ja tämä on TÄRKEÄ "pointti" !!) : "Suomi" EI OLE AMERIKKA !!! Eikä milläänlailla osa Anglosfääriä vaan suomi = suomi.

"Suomi" on arktinen metsä, täynnä takakireitä juntteja eli ns "suomalaisia". Ja koska suomalaiset elää ja asuu edelleen kuten Amatsoonin viidakkoheimot ja neekerit pitkin maailmaa eli; metsässä, he eivät ymmärrä MIKSI SINÄ(!!!) olet HEIDÄN metsässään.

Thät´s it.
Se ei ole mitään henkilökohtaista. Se on vain, että sinä olet nyt se "joka ei kuulu joukkoon".

Tökimme sinua kepeillä, koska olet metsässämme. Yksinkertaista. Eikö ?

Ja LUULET, elukka parka, kuuluvasi joukkoon ! HAHhaa.... oi voi....

Suomi EI OLE kuten anglojen sfääri, eli kaupankäyntiin yms perustuva rakennelma ja yhteisö jne. Vaan löyhähkösti toisiinsa liittynyt lajitelma tundran metsästäjiä ja arktisia kalamiehiä ja Ruotsalaisia nyrpeitä vittupäitä ja muutamia Saksalaisperäisiä hahmoja ja ehkä Virolainen / pari, ja sekalaisia sekopäitä jotka ovat täälläkin kuten KAIKKIALLA muuallakin; muodostaneet "Hallituksen" häiritsemään näiden em elämää ja kuppaamaan heiltä heidän rahansa omaksi elannokseen. Verenimentää ja loisimista siis tai "varastamista" - sekin on yksi sana sille.
Se maailman yleisin elinkeino.

Myöskin jotain mitä teidän "MaMujen" olisi syytä viipymättä meistä suomalaisista ymmärtää, on se että: me vähän nykyisemmät sukupolvet, TNG, emme ole vieläkään saaneet ITSE omalta "maaltamme" tai vanhemmilta sukupolvilta tai edes omilta vanhemmilta, SITÄ .....mitä ikinä se onkin mitä olemme odottaneet ja etsineet. Ja NYT ?!.... NYT nämä vitun vittupäät kusipäät paskaruutat menevät ja ANTAVAT, meidän nokkamme edestä, ja oikein vittu vittuillen ja nyrpistellen ja YLPEINÄ(!!!) KAAAAAIKEN tuon POIS !!! Ja antavat sen TEILLE !!!
Hymyillen tuonne Suureen Maailmaan ja pyllistellen MINULLE.

MINÄ haluaisin mieluummin sen mielikuvieni suomen, sen mikä on enemmän Gallen-Kallelaa kuin jotain vitun Zambian murhatasankoa ja Islamin maiden loputonta veristä kaaosta, ja ylimielisiä neekereitä VAATIMASSA ja vaatimassa ja "kuulumassa" ja vaatimassa vielä vähän lisää, ennekuin alkavat vaatia vähän ENEMMÄN.

Vittu, että meitä muuten VITUTTAA !!! Ette uskokkaan !Tavallaan; meille LUVATTIIN KAIKKI ja annettiin EI MITÄÄN.
Ja sitten TULITTE te.

Vittu tämän piti olla MINUN !!!!   (Tämä ei jää tähän !)


It ain´t fucking over, ´till it´s over.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti