keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Imperiumi kosiskelee Härmää

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015120820799875_uu.shtml

Aijaijaijai .....nyt pisti AngloJuudet vähän pahan.... tässä nimittäin PERIAATTEESSA ja syvällisehkösti, kysytään, että; haluaako mitätön, piskuinen "Suomi" (eli lähinnä Poliitikot ja heidän liehittelijänsä) mukaan Amerikan "kutsumuskohtaloon" ja Maailmaa Korjaamaan.

Toooiisaalta olisi mielenkiintoista ja edes jotain UUTTA vastata tuohon, että "kyllä!!" ja lähteä paukuttamaan rättipäiden perseitä, mutta Suomlanti on niin vähäpätöinen ja pieni ja väestöltään häviävä, että se voi kostautua melko järkysti.
Mutta voisihan Amerikkaa esim aseistaa tai jotain, en tiedä.

Tai sitten pyrkiä tekemään kuten tähänkin asti, eli pysymään omissa oloissaan.


Eli summa summaarum; asiasta voisi kyllä olla jotain tiettyäkin mieltä, ja sanomattakkin on selvää, että siitä tullaan keskustelemaan ja sitä pyöritellään ja pohdiskellaan, pitkin komiteoita ja työryhmiä ja kanslioita ja arkistoja, ja lupaan myös että asiaa ei käsitellä kevyesti tai edes varsinaisesti, kuten sanotaan; "raskaasti".
Asia otetaan esiin säädetyssä ja merkillepantavassa päiväsjärjestyksessä muun Poliittisen ja kiireisen työn ohessa ja muassa ja ikäänkuin selvitetään sitä, että MITKÄ ovat tässä nyt ne "kantimet" ja miten voi "kestävä kehitys" ja demokratia, kaikkein parhaiten alkaa versoa tuolla Lähi-Idässä ja muualla.
Mutten sano vielä mitään varmaa suuntaan enkä toiseen, ja palannen myöhemmin asiaan sitä tutkittuani ja pohdittuani ja ehkä jos joitain päätöksiä onkin sitten tehty, niin pyrin pureutumaan myös niihin ja niistä tiedottamaan myös Lehdistölle, sovittuna ajankohtana, sovitussa paikassa.
Muistutan myös, että on tämä Ihmisen Tekemä Ilmastonmuutos ja Nälänhätä ja AIDS ja kuivuus ja tulvat ja maanjäristykset ja "Rasismi™" ja Supermallit ja heroiini ja sekalaiset muut ongelmat, joihin tulee kiinnittää SEKÄ(!!) huomiota, ETTÄ (!!) Poliittista Mielenkiintoa.
Ja aion myös esittää ns "välikysymyksen" Hallituksen Puheenjohtalle.... sille ...niin, ja kysyä, että "mitenkäs se on, sen ensivuoden budjetin laita kun te niin lupailitte, niin lupailitte, siihen korotuksia mm työttömille ja eläkeläisille ja vammaisille ja Maahanmuuttajille ja kaikille muillekkin hyödyllisille ja NYT !?!? nyt te olette pettämässä sitäKIN ja antamassa niitä rahoja MAATALOUTEEN ?!!? Siis...herran jestas..TAAS ?!?..."


Tämä vain jatkuu ja jatkuu jajatkuu... kunnes se joko ei jatku tai jatkuu taas.

C´est la vie my young apprentice.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti