sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Syy "Eliitin" Ärähtelyyn, lyhyesti

Tulin tässä taas ajatelleeksi, ja nyt pistän sen heti tänne kun muistan, että; tajuattekohan lain, että 1 suuri syy miksi sekalaiset "eliitin" ja minkä lie "porvariston" ja "ylimys vasemmiston" ja median ja kulttuuri"eliitin" yms väen jäsenet vetävät aina, AINA, ns herneen nenään jos ja kun joku MUU kuin yksi heistä, SANOOkin vain ...jotain, jotain mikä on ilmiselvää jopa marssilaisille ameeboille ja päivänselvä fakta ja itsestäänselvyys ihan kaikille, niin nin miksi he SUUTTUVAT SIITÄ !??!!?

Ymmärtäkää, että SIIHEN yksi suuri SYY on se, ja tämä VOI OLLA alitajuista ja heille itselleenkin "mysteeri", että: he katsovat kaikkien muiden olevan heteroyhteisön apinaHIERARKIASSA alempana, siis LIIAN ALHAALLA, omatakseen OIKEUTTA edes puhua !
Thät´s it.

Sanoa jotakin.... he kun näkevät maailman niin, kuten elukatkin, että jos ET OLE "ansainnut" VÄKIVALLALLA, pelolla ja uhkailulla ym heille tutuilla keinoilla, paikkaa korkeammalta oksalta, on sinun vain tyydyttävä alhaiseen elämääsi mukisematta kuin orja, ja rakennettava pyramiidia ja palvottava faaraota. Eli he uskovat, että VAIN "mahti oikeuttaa".

SIITÄ johtuu heidän ärähdyksensä ja räjähtelynsä ja parahtelunsa. He eivät saata käsittää eikä tietenkään HYVÄKSYÄ, että joku hoi polloin typerä muuli ja perus pösilö, kehtaakin ja USKALTAA (!!) perkele puhua (suunsa vieläpä puhtaaksi) ja JUMALAUTA JULKISESTI !!

Koska teiltä kaikilta on tainnut mennä yksi tällainen sivuseika sivu suun; Suomi EI OLE Amerikka !!!


AJATELKAA asiaa aikanne, tajuatte sen kyllä.


TE ETTE OLE SOTINEEET ollaksenne VAPAITA, MYÖS Valtion / Hallituksen tyranniasta, ja SAADAKSENNE siksi sanoa "mitä vain".
Suomessa on EDELLEEN Virallisesti se sama "järjestys" eli Virallinen Kaaos, mikä "ihmiskunnan" kohtalona on ikävä kyllä ollut AINA. Tähän asti.

Te siis, lyhyesti sanottuna, käyttäydytte ikäänkuin olisitte JO  siellä, mihin oikeasti vasta KATSOTTE tai mielenne kohdistatte.

Siksi ne idiootit räjähtelee ! Ne edustaa Vanhaa Maailmaa ja SEN ns "valtaa" ja muuta typerää apinanpaskaa.


Ty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti