perjantai 11. joulukuuta 2015

Kotipizza ja Ravintoloista muutenkin

Kotipizza mihin menet !!?!?

MIKSI luovutat ?! Haistakoon jokainen suomlannin finuiitti VITUN, joka käy mieluummin ählämien islamistien spermoja kittaamassa kuin TUKEE omaa kotimaista ja helvetin paljon LAADUKKAAMPAA ja HYGIEENISEMPÄÄ pitsaa.
Vitun typerät älykääpiöt öykkärit perkele !!

Tässä 1 syy miksi suomesta ei taida koskaan tulla mitään, ei ainakaan milläänlailla mitään "kapitalistista" tai sellaista missä kauppa käy ja kukoistaa ja sen tyyppinen elämä ylläpysyy; koska suomalaiset ei tajua YLLÄPITÄÄ asioita vaan pyrkivät vitun idiootit, sinänsä ihailtavaan, "omavaraisuuteen".

Mutta "kauppiaskulttuuri" vaatisi TUKEMAAN (ihan rahalla!) sitä mitä MUUT TEKEVÄT !!
Eikä aina vittu nyhjäämään kotona ja syömään oma tekemää mömmöä tai sitten jotain vitun "6:n euron pitsaa". Vitun Laihialaiset pihtarit.

Kotipitsa; älä helvetti luovuta ählämien takia !!
Älkääkä te, vitun nerot, menkö ja TUKEKO perkele KILPAILUA ja VIERAITA ja MAAHANMUUTTAJIA eli ählämeitä !! Vitun idiootit, jos haluatte ne pois suomesta yms.

Vittuako käytte niiden räkälöissä !!?!?!

OPETELKAA PERKELEE PerusJuntit TEKEMÄÄN VITTU ITSE(!!) JOTAIN. Esim kebappia niin ei TARVITSE ählämiä siihenKÄÄN.

Kuinka vitun VAIKEAA tämä VOI OLLA ?!?!?

Pitääkö MINUN perkele perustaa jokin Suomi-Kebab "frachise" ravintola ITSE ?!?! Pitäisikö SEKIN saatana tehdä ITSE ?!?!

Ja miten on; tulisitteko te vitun muulinpaskat edes sinne, vai kävisittekö vain nakkelemassa niskojanne siinä edessä, mulkoillen halveksuvasti, ja Vasemmisto ihan vain nakkelemassa kivenmuurikoita fönäristä sisään ?

*

Ja kirjoitan tähän nyt samaan rahaan, toisen asiaa sivuavan jutun.
Eli: kysyisin, että koska te oikein, ravintoloitsijat yms, KÄSITÄTTE, ettei juuri KETÄÄN (oikeasti!) KIINNOSTA mitkään kovin erikoiset ja merkilliset ja yhtä KALLIIT, ruuat !??
Vaan ihan PerusRuoka.

Vittu kun MISTÄÄN ei saa enää esim lounaaksi vaikkapa VAIN NAUDANLIHASTA (ei SIKA-NAUTA!) tehtyä makaroonilaatikkoa tai jauhelihakeittoa tai muusia ja soosia, tai vaikkapa pannukakkua / lättyjä yms totaalisen PERUS kamaa.
Vitun kusipäät hienopierut perkele !!

Menkää vittu vittuun, niiden NAURETTAVIEN kikkailujenne ja hienostelevien "shätöbriään" kalkkunoidenne ja silakan-nahka +helmi, porkkanahöyrypedillä tyylisten hömpötystenne kanssa !!

V I T T U  !!!

Haistakaa saatana vittu !! Ja painukaa sinne !!

Vittu mitä VITUN ääliötä !! Ei perkele.... hahahaha....olololo....oijoijoijoijoi oikeastaan alkaa jo ihan naurattaa nämä nykyhömpöttely ! Vittu miten tyhmää höynää saatana !!
Tsiisus vitun Khraist !!

Ruuat on olevinaan jotain vitun Futuurista Mars-simsalabim-höynää ja neekereitä kohdellaan IHMISINÄ ja jumalauta(!!) jopa ÄHLÄMEITÄ päästetään tuosta vain KYMMENIÄ TUHANSIA lillumaan pitkin maata, ja sitten kädet perseessä hölmistellään ja haukotaan henkeä KUN jotain menee pieleen ja tapahtuu.

Ei tämä "Maa" kuulu nekrulle eikä ählämille eikä tule koskaan, ikinä kuulumaankaan. Ammun teidät KAIKKI vaikka ITSE jos siihen tullaan !! Ja ihan jo periaatteesta.

Vitun kokit; SE on teidän se JUTTUNNE ja työnne, että te teette RUOOOKAAAAA !!!!!
Eikä mitään VITUN kikka-kakkailuja !! Tsiisus vitun saatana !

On eri asia olla KOKKI kuin joku Moderni vitun "Ruokataiteilija" tai muu vastaava vitun hyödytön typerä Vasurispede, partanaama mulkku. (Tuo Moderni Ruokataiteilija tulee lausua sellaisella Ranskalaisella aksentilla btw.)" Aauuts ! Hei toi loukkas ! "Ei "lapiomiehen"kään TYÖ ole pyöritellä sitä vitun LAPIOTA kuin jotain vitun tirehtöörin sauvaa tai amerikkalaisen sotilas...tanssi?..esityksen aikana sitä kivääriä, ja heittelehtiä kuin balettitanssija ja pyörähdellä iloisesti piruetteja ja ripustella itseensä tähtisadetikkuja sihisemään yms paskaa. Vaan ihan vain junou?...LAPIOIDA sekalaista paskaa, paikasta toiseen.

Thät´s it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti