sunnuntai 27. joulukuuta 2015

1400 Poppamiestä

http://anarkisti.vuodatus.net/lue/2015/12/1400-laakarinvirkaa-menetetty-ulkomaalaisille

Tämä on muuten ihan todella tosissaan, yksi asia johon KANNATTAISI jonkin verran huomiota kiinnittää. Nimittäin MaMut lääkäreinä.

Tuo on ensinnäkin totta, että jos lääkäriksi tjms, pääseekin MaMu, suomalaisen sijaan, ja jos kyseessä on ruskea MaMu, voimme sanoa 100%:n varmuudella, että virka on tullut lähinnä ja vain ja juuri -siksi. Siksi että se on ruskea. Niin siis, jos näin käy, se on heti yksi lääkärinpaikka POIS suomalaisilta.
Ja mikä pahinta: HALUAISITTEKO mennä Muslimin veitsen alle !??!

Ihan tosissaan. Ajatelkaa hetki ennenkuin pillastutte, jos olette jotain nekrun jumaloijia tjms.

Mitä mieltä olisitte, jos olisitte nukutuksessa nukahtamaisillanne ja siinä yllä häslää saatana Ählämi !!
Minä en yksinkertaisesti menisi moiseen lääkäriin, siinä kaikki.


Ja sitten; se on myös TÖRKEÄÄ ja kulttuurimarksistista, änkeä omanmaalaisille / maamiehilleen, tuollainen kohtalo. Eli ettei kerrota lääkärin tulevan jostain vitun Kalkutan slummista, tai Mosulin hiekasta, ja olevan primitiivirotua edustava.

Se on epärehellistä ja alhaista, ja te TIEDÄTTE tämän itsekkin.

Minä mm olen aikanani joutunut, kun en osannut nuorempana sanoa "ei!" - jonkinlaisen Kalkutan viemärirotan operoitavaksi, ja "kiitos" hänen, on minussa nyt luultavati pysyvästi, melko karkea ja alkeellinen, operaation jälki. Onneksi pieni, mutta mieluummin olisin halunnut ihan valkoisen lääkärin, joka jopa tietää jokseenkin mitä tekee.
Enkä mitään vitun luu tukassa ja Allahi mielessä, huitelevaa mutiasen iljetystä.

Haistakaa siis vittu !

Sitäpaitsi; eikö Muslimeilla ole KÄSKY siltä vitun tappaja-pedofiili-aasinnussija-varas-murhaaja "jumalaltaan"  tehdä AINA KUN VOIVAT, jotain väkivaltaa meitä "kääfireitä" kohtaan !? Ja missä onkaan oivempi tilaisuus kuin leikkaussalissa !?!?


Ja sanottakoon vielä, että: toki. Tottahan toki, minä TIEDÄN, että tällaisessa kohkaamisessa on AINA kyse myös siitä, että se tekee vaikutuksen jos joku kusipäinen ja tyhmä neekeri tai jokin murjaani on KYENNYT ylipäätään pääsemään jonkinlaiseksi vitun "lääkäriksi" tai poppamieheksi. Onhan se toki heille suuri suuri saavutus jo sinänsä. Mutten MINÄ HALUA joutua sellaisen pätevyyden mittariksi.


Vittu, että teille on Kulttuuri-Marxistit, meinaan kusta päässä ja LUJAA !  Oikein TODELLA paljon, todella todella paljon. Vitun lapselliset vajaaälyiset ääliökakarat kusipäät idiootit ilkiöt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti