lauantai 26. joulukuuta 2015

Erdogaani puhu kännykkään limusiinin takapenkillä !

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015122520876464_ul.shtml

Lol... ...ai vittu, mitä tyhmiä mutiaisia perkele !

Uudelle Atatürkille järkättiin (ilmeestään päätellen yllätyksenä, "pyytämättä ja yllättäin") loistelias PR-tempaus / tilaisuus, kun hän, kun tämä Pyhimys(!!), tämä nero, tämä ihmisystävä par-faking-excellancé(!!!), tämä keksijä ja filantrooppi ja mies joka osaa jopa...avata oven(!!), istui limouziinin takapenkillä ja puhu kännykkään, kun siihen yht´äkkiä pelmahti joku toinen karvainen simpanssi häntä sitten kättelemään.

Eli siis; Türkin pressanpaska "pelasti" miehen itsemurhalta tai jotain.

Taisi vain venata autossa kun ulkopuolella järkättiin tällainen elokuvan kohtausmainen ...kohtaus.


"..Hei?!...hei....hei kuule, dewd, et antais jotain kolikkoo tai jotain ?"   "..ei perkele ?! mikä vitun murjaani sinä olet ?! painus nyt helvettiin siitä.."

Nyt siis tätä, koko eurooppaa naurunalaiseksitekevää ja pilkkaavaa ja kiristävää, kalannäköistä ähläminpökälettä, yritetään paketoida ja myydä meille jonain vitun Pyhimyksenä ja vilpittömänä rakastajana. Mutta KATSOKAA vain kuvaa ja äijän lärvää ja ...siinä kaikki.

Pelkkä turkkilainen koijari ja irstas vanha setä luultavasti, ja ihan perus konna. Ehkä jopa sutenöörikin. Vain sulkahattu ja minkkiturkiskaulus violettiin viittaan ja lasit silmille ja jotain niljakeräppiä soimaan, ja bäm! tuo limousiini onkin jo "pimpmobile".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti