sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Taivahan tuulista vielä...

http://charltonteaching.blogspot.fi/2015/12/what-is-behind-climate-change-global.html

Ite Bruus Tsharlttonikin "otti kiinni" aiheeseen "ilmastonmuutos".

Ja lienee tottakai oikeassa mm siinä, että se on vain yksi uusi osa tähän Modernin Uus-Vasemmiston (ompa hieno ja nätti nimi niille ! "salonkikelpoinen" vallan!) sekopäiden sekalaisiin ja rähjäisiin Marxistisiin epätoivoisiin maailmantuhoamis yrityksiin ja muuhun hermoheikkoon rimpuiluun.
Vitun vesipäät.

Totisesti, ajatella että nämä kahelit ilmeisesti OIKEASTI(?!!?) luulee jo saatana SÄÄTELEVÄNSÄ vittu PLANEETAN ILMASTOAKIN !! Puolen asteen tarkkuudella !

Juuri kun luulisi, ettei ne ainakaan voi enää TUON tyhmemmäksi ja/tai sairaammaksi ja naurettavammaksi muuttua....niin BÄNG !! Sieltä se tulee !! Kellon tarkkuudella, ja joooka kerta. Varmana kuin kuolema.

Kohta sieltä ilmoitetaan luultavasti (Rysselistä tjns), ettei tuuli enää liiku metriäkään ilman HEIDÄN erillistä suostumustaan, eikä maalla ole oikeutta painovoimallaan vetää heidän läskejään (mm persettä) alaspäin ja saada heitä näin näyttämään ns"tyhmältä".


Ja vaikka tiedän TODELLA todella hyvin, kuten olenkin usein sanonut, ettei tyhmille pidä IKINÄ antaa YHTÄKÄÄN ideaa edes vitsinä tai sarkasmina, koska he eivät vain kertakaikkiaan OLE kaimaania kummempia olentoina, ja ovat siis niin vitun kylmiä ja yksinkertaisia ja huumorittomia ja sieluttomia ja kolkkoja ja tympeitä, että ottavat ne vain TOSISSAAN, niin sanon kuitenkin, että: ehkä se seuraava suuri "juttu" voisi olla "tuultenmuutos".

Kun tuuleekin perkele väärästä suunnasta.
Josko EDES nyt tuulta(!!) perkele, voisi käskyttää, jos edes SE toimisi !?!?
Ja sehän olisi mitä istuvinta, sillä lähinnä vain TUULIHAN se siellä puhaltaa ja humisee, heidän tyhmissä ja tyhjissä päissään.

He voisivat tuuliMYLLYJEN sijaan, taistella ihan vain sitä "itseään" vastaan. Eli tuulta.

Oisko mitään ?!?

(Ja p.s: katsotaan kuinka kauan Matruunalla menee varastaa tuo MINUN ideani ja julistaa se omanaan! Kuten se on napannut minulta jutun tai parikin. Ja nyt kun tuli puheeksi, niin itse asiassahan, ja tämä minun on pitänyt jo monta kertaa sanoa, se oikein YLPEILI sillä siellä kommenteissaan tuossa taannoin, kuinka se plagioi ja kopio ja ryöstää ja ryöstöviljelee ja "kopypeistaa" eli kopio-ja-liittää, koska "niinhän KAIKKI tekee" !! Voihan vittu !! Voitteko uskoa mikä vitun totaalinen ja täys, mäntti ! Mikä juutalainen mulkku paska. Varas. Hävytön ämmä, kertakaikkiaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti