torstai 17. joulukuuta 2015

Vanhojenlounas

Tervehdys taas !! ei kukaan.

Lähinnä yksinhän minä tässä puhun...tai täällä kailotan, avaruuden tyhjiössä, pitkin ja poikin planeettoja... *huoh*...

Mutta kuitenkin: olin tuossa taas jokin aika sitten "joululounaalla" tutun vanhusjengin kanssa, ja se vain vahvisti (ja raa´asti !!) käsitystäni ja mielipidettäni SIITÄ, että: vanhukset tulisi määritellä eläimiksi.
EI siis ihmisiksi.

Tai niitä voisi kutsua myös ihan rehellisesti siksi, mitä ne ON eli "eläviksi kuolleiksi" tai "käveleviksi kuolleiksi" eli siis....?!!?..... thät´s rait ! "Zombieiksi" !
Jotka nykyään on jo joka tapauksessa muotia.

Ensinnäkin, ne on jo koomisen kamalaa katseltavaa, vanhat ämmätkin on saatana ihan KALJUJA !! ja kävelevät niin kumarassa, että on kuin niiden rintapuolelle olisi paidan alle jemmattu jotain kymmenen kilon painolevyjä, tai vanhoista popkorntöttörötisseistään riippuisi jotain lyijyistä... ehkä lyijyinen penis tai jotain. Ja vanhojen HENKI haisee aivan käsittämättömän kamalalta, jota en tälläkertaa luojan onneksi, "päässyt" kokemaan. Ja haiseehan ne, myönnettäköön, muutoikin ihan... kokonaisvaltaisesti.

Ja ne niiden tavat ! Jumalauta ne on muuuuiiiinaisiaaaa ja kovakouraisen suoraviivaisia, kuin Muslimit !!
Eikä niillä enää järki luista kun aivot jo on sulaa mömmöä / massaa, vanhassa kallossaan.
Sainpahan tosin sellaista "matskua" josta repisi HE-LE-POSTI Ständapkomiikkaa !! AHAAHHaaa aijai ! Jos vain olisinkin sellainen !! Pesisin ihan mennen-tullen KAIKKI, Viralliset, Ständapparit !
Voin ihan oikeasti TAATA sen !!
( Tosin sitä EI VOI päätellä tämän blogin perusteella, sillä kuten olen jankannut ad nauseam; pyrin pitämään kaiken täällä melko suorana ja virtaviivaisena ja "meinstriiminä" ja kankeana ja laimeana ja kaikkea muuta KUIN kekseliäänä, sillä miksi helvetissä antaa pois ilmaiseksi ja anonyyminä mitään oikeasti HYVÄÄ !??! Joku vitun mulkku idiootti VARASTAA sen kumminkin, joka tapauksessa. Ehkä Sami Hedberg tai joku. )


Itse asiassa.... miksi minä edes ylipäänsä KERRON tästä täällä ?! "Teille kaikille"  "für alle da" ?!?!Hus ! Pois siitä !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti