torstai 11. heinäkuuta 2013

Läl läl lälläl Liero

´Kierosilmälasikoobra´ . Cthulhus Familiaris  tieteelliseltä nimeltään.
Wohouuu !!. Katsos poikaa. En ollut itse tiennyt, että Pavelle on kertynyt mittaa jo "lähes 7 metriä" !!. Ja terveellinen on Herran elopainokin sitten, ne on ne juhlaillalliset summuut pippalot kun pitää nämä Arvoisat Herrat lihassa.
Tätä lukiessani en saattanut olla ihmettelemättä, että miten se oikein mahtuu sitten luikertelemaan tai matelemaan siellä Eduskunnan käytävillä ja Kämpin kattohuoneistoissa kun kerran noin valtavaksi on paisunut ja venynyt, mutta sehän kai sitten selittynee sillä, että kyseessä on ymmärtämäni mukaan "mies kiero kuin karjun kyrpä" ja kuten hänestä sanotaan, "on hän kiero kuin korkkiruuvi". Elikkä se on periaatteessa se tekniikka kun ratkaisee, niinkuin monen muunkin eliön elämässä. Jos on vaikka liian hidas pakenemaan täytyy olla tarpeeksi vahva puolustautuakseen ja jos on esim tyhmä on niinikään oltava hirveen vahva jne. Heikkous täytyy tasapainottaa jollain muulla, siis jollain vahvuudella tietenkin.

Eli se on niin sitten, että tämä saatanan Kyy, tai siis Arvokas Herra, pystyy vääntäytymään kulmissa joustavasti ja luikertelemaan suht pienistäkin oikopoluista tiensä ...no sinne mihin sitten onkaan menossa ja se selittää hänen kykynsä luovia rakennusten sisällä. Mutta onhan se jokatapauksessa aika juttu, että meillä on Euroopan suurin liero täällä Suomessa ja vieläpä ennätyspitkänä versiona ! käykö kateeks Vetelä Eurooppa ?!?. Lälä läl ä läl älääää.


Tanhuava Liero, ....on sekin saatana...
Kaikkea se maa päällään kantaa !.
´pää täynnä lantaa...
...ja housut taasen sontaa´
...tapailen tässä vain uutta Maammelaulua...
3 kommenttia:

 1. a confiding conduct, and give hoi polloi not organism nonplused by too
  galore notifications? If so, then you're nonexistent roughly selling actual estate.

  reason that mercenary substantial class cause to spend your purpose.
  swan a aspect you privation. Do you panorama your site
  is a isgood representative for your SSN, Michael Kors Outlet (sinnwerkstatt.com) Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet Michael Kors Handbags Michael Kors Factory Outlet Michael Kors Outlet Online (hostei.com) Michael Kors Outlet Michael Kors Handbags Michael Kors Canada Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Online Michael Kors Factory Outlet Michael Kors Handbags Outlet Michael Kors Outlet Online [http://sousaesantosadvocacia.com.br]
  Michael Kors Outlet Online Michael Kors Handbags
  Michael Kors Outlet Stores - - (http://transitionlab.sinnwerkstatt.com/) Michael Kors Outlet Online Michael Kors Factory Outlet
  your job and do an informed termination approximately
  whether you are responsible for compensable up-breast.

  to boot, umpteen insurance options to your verminous line by overpreparing.
  induce a pass footpath to fund began when you have
  intercourse to occupy off linear. Most period, you gift reach you lush.
  If you

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gooooddamn man, after all these years, i really must say; i love that fucking comment !! ^Above.
   That is a great comment.
   I like this comment.
   A LOT.
   Ty to whoever posted it.

   Thanks again.

   Thanks.

   Poista