sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Alastonsuomen Abominaatiot osa.3 (tai ehkä jopa 4)

Ajattelin laatia teille taas uuden "Alastonsuomi Abominaatiot" kokoelman !! Sillä ne on näköjään kasvattaneet suosiotaan räjähdysmäisesti, samoin kuin koko vitun Blogi !! (jostain syystä).

Oletan (en saanut tarkistettua [en jaksanut selata koko vitun Blogi-historiaa läpi] ) etten ole aiemmin vielä käyttänyt juuri näitä kuvia, mutta jos olenkin ; niin kertaus on opintojen äiti. Järkyttykää, pyydän ===>Odota nyt edes vessaan asti saatana !!! Ei edes Amerikan-neekerit pasko parvekkeelle (luulisin ainakin). Sitäpaitsi ; älä käy parvekkeella! sitä ei ole tehty norsun kokoisille, se romahtaa vielä, saat nähdä.


" Dieettejä ja laihdutusvinkkejä.. *klik* "
...ei !

"...Hlööh.. ääh.."
 Tältä ^ näyttää aito "epätoivo".

*Tuuut* "Seinä vastassa, seinä vastassa, väistöliikkeitä ! Siinä on läski puserrettu jostain syystä seinää vasten, julmasti ! Tai ehkä se on vain tippunut jostain korkealta ja jäänyt siihen makaamaan ja tämä kuva on vain nostettu / käännetty pystyasentoon ...sillä se on helpompaa kuin tehdä se tuolle mörölle tuossa fotossa. (Nostaa pystyyn)
Pullataikinasta tehty Vasarapäähai ?! Vai ?

Oi ! Katsokaahan, katsokaahan noita eroottisia jalkoja ! Noita raejuuston sileitä "eksoottisen tanssijan" kinttuja !! Ou jeee, ouu jeee beibi, ou jee.Ahaa!! Heheii!! minäpä tiedän mitä tässä on yritetty tavoitella !! Sitä sellaista ´tyylikäs, glamöroosi leidi, poreammeessa shamppanian(sic!) kanssa, katsoo kameraan viekkaana ja viekoitellen,  Nyy Jook, Jazz-musiikki, yö...ool thät shit´ -mutta tämä ei tietenkään ole mitään sinnepäinkään.
Tässä on : Justiina kylvyssä, luultavasti väljähtäneen Pommacin kanssa, ja silkan epätoivon.


Haista saatana vittu !! Fak juu !

"Caaa aa aarrie,   Caa aa aaarie..."


A a aaa you go gurl !!
Tai you go boy..... eniwei : tuo on ilmeisesti yritys muuntautua Sarah Jessica Parkeriksi, ja pieleen meni ! Vaikka onhan se kyllä myönnettävä, että on siinä jotain samaa, mutta ....ei ! Ja vielä tyylikkäästi paskahuusissa! likaiset pyyhkeet taustalla, ja ellen väärin tulkitse ....istuu tuo vitun homppelifriikki vieläpä kaikenlisäksi pöntöllä!! Waauuu, chic ! aika stylee !
Mikä tämä on ^^ !? Anybody ?! Onko tuo Soinin Timon persläpi ? ...hei!! kamoon ! mikä se nyt on !?!? saatana !
Sanon vain, täysin kuvaan liittymättömänä sivuhuomautuksena, että "muistattehan te, ettei nurkkaan ahdistettua virtahepoa saa lähestyä?!" eikä kai edes kuvata ?! Ne on ihan oikeasti hengenvaarallisia !
Varsinkin jos siristää vähän silmiä, näyttää tuo ^^  isolta, alas-suiselta kullilta ! Muutoin / muussa tapauksessa ; vain isolta, hirvittävältä, rumalta, haisevalta -perseeltä !

Alastonsuomi : blokatkaa nämä vitun viiripäät nyt jo!! pliiiz. Lakatkaa toimintanne ja hävetkää !! Tsiisus vitun kraist !
Jär-kyt-tä-vää.

Jollei ole, niin kyllä perkele äkkiä tulee olemaan -Aseksuaali, näitä katsellessaan. Älkää perkele kuvatko itseänne ja sitten vielä saatana julkaisko niitä !! helvetti sentään. Tai jos kuvaattekin, niin pitäkää edes sitten paperipussia päässänne ja jotain ...vaikka jätesäkkiä tai jotain, käärittynä torsonne ympärille. Herran tähden sentään.Lisäys : tässä vielä linkkejä sarjan aiempiin osiin, kun kerran näitä tykkäätte kytätä, saatanan luihut !http://kapteeninblogi.blogspot.fi/2014/01/asa-alastonsuomen-abominaatiot.html

http://kapteeninblogi.blogspot.fi/2013/10/alastonsuomi-abominaatio.html

http://kapteeninblogi.blogspot.fi/2013/12/alastonsuomi-harharetki-oh-boy.htmlEi kommentteja:

Lähetä kommentti