sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Uusi Tähti(neekeri)en Sota

http://www.iltalehti.fi/viihde/2015121320829321_vi.shtml


Zäp´pä däppä ..päppädäppädää..                      "NEEEEKERI !!""Kaikki" ovat taas jostain vitun syystä ihan täysin sulaa vahaa ja "ninq ihan kybällä" sekaisin ja soikeana onnesta ja riemuissaan ja täpinöissään yms, uuden Tähtiensodan takia.
Ja... miksi !?!?

Luultavasti se tulee olemaan melko paska tai jopa hyvin paska. Mutta on myös pieni mahdollisuus aidon khuuliuden pieniin hetkiin siellä täällä.
Mutta ainakin "trailerinsa" (mitä ikinä tuo tarkoittaakin, traileri) perusteella, näyttää tämä uusin "pläjäys" ehkäpä juuri siltä, "pläjäykseltä". Ja tylsältä, se minun PITI ensin sanoa. Tylsältä, se näyttää laimealta. Vaikkakin paremmalta kuin ne jo rikoksiksi ihmiskuntaa vastaan luokitellut "uuden trilogian esiosa jaksot".

Tämä uusin "pläjäys" näyttäisi rakentuvan hyvin paljolti SEN varaan, että siinä on neekeri.

Siinä on oikein PÄÄOSASSA !!! Herran tähden, ihan oikea NEEKERI !! Eikä sitä ...kai? edes ruoskita siinä tai mitään.?!?.....tai käsketä keräämään puuvillaa tai mitään.?!?!  Ja SE !!....SE se on jo melko radikaalia, valkoiset Rasistiset™ mulkkuni !

Vähän inhottaa, että sen NIMI on "Suomalainen" eli "Finn" !!!
En sitten tiedä sitä, onko se jonkinlaista vittuilua, piilo tai muunlaista, meille, mutta kyyllähän...se vähän..ahistaa ns.


Sit siinä on se Käri Fisher jutkutar, joka näyttää jo lähes yhtä hirveältä kuin Kathleen Turner, ja "itse" Han Soolo eli "itse" Harison Foorddi joka on kai jotain 180-vuotias tjns. Ja haettu kuvauksiin luultavasti suoraan sairaalan pediltään. Missä hän toipui mm siitä lento-onnettomuudesta. Tai ...."onnettomuudesta".... kuten raportoin, ME ammuimme hänet alas ! Ilmeisesti ja väitetysti siis ....tarkoitin. Kimiä etsiessämme ja Ferraarin joukkoja.

Jos MINUA jokin KIINNOSTAISI tuossa leffassa, paitsi yllättävän komeat tehosteet yms vastaava, niin ehkä juuri-ja-juuri se, että siinä on myös ite Luuk Skaiwalkker ! Ekaa kertaa sittemmin minkään originaalin.
SE on jo vähän kiinnostavaa, mitä se siinä on ja tekee ja sanoo.
Ja yksi hyvä juttu mitä se VOISI tehdä mielestäni, on; ampua tuo Finn-neekeri muusiksi !

Mutta ylimalkaan en näe MITÄÄN syytä, hyvää enkä huonoa, edes YRITTÄÄ enää mitään tuolla "tuotemerkillä". Mutta senkään ei vain anneta olla. Anglo-Jutku yhteenliittymällä siellä Haliwuudissa on ihan liikaa dollarinkuvia tihruisissa jyrsijänsilmissään jotta he tekisivät jotain sen itse ASIAN ja TAITEEN vuoksi, rahan sijaan.

Ei staarwoorssikaan TARVITSE jumalauta kymmentä elokuvaa ja mitä lie oheistuotteiden oheistuotteita ja animaatio sarjaa ja pelejä ja kaikkea. Se menee överiksi ja on ...jotakin.... tunkkaista voisi kuvata sitä jonkun verran. Ja väsyttävä on toinen hyvä sana.

Mutta ool-in-ool, pahinta tässä on se, että minä pelkään lankeavani jossain vaiheessa KUITENKIN katsomaan tuon, vaikkei se minua ainakaan NYT ja Virallisesti, kiinnosta paskaakaan / pätkääkään.
Mutta tsiigataan nyt....


Tosin luultavammin kuitenkaan EI !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti