sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Linnanjuhlat 2016

Niin, no... onhan tämä ehkä heiman aikaista, mutta koska olen "aikainen lintu" kaikessa mitä tulee "tajuumiseen" ja "hoksaamiseen" ja usein myös asioiden "ennakoimiseen" yms, niin uskallan esittää jo NYT!!! Tässä vitun vaiheessa, jos ei visioni niin ainakin pahaa-pelkään-ennusteeni ja ennakkoaavistukseni ensivuoden Linnanjuhlien olemuksesta ja ainakin yhdestä puvusta. (Josta eittämättä "kohistaan" ja puhistaan ja sihistään sitten kun sen aika on).

Tässä, pidemmittä puheitta, on ennustukseni ensi vuoden juhlista....

" Ay yo "

Siinä suomen Ensimmäinen ja Rohkea Neekeripresidentti Bamba-Bobomba tai Jani Toivolakin se voi olla, kättele...no "kättelee" ja kättelee, kutsuvierasta mitä rohkeimmassa ja totaalisen Tämänhetkisessä, jopa "trendikkäässäkin", puvussa eli neekerin peruspuvussa, eli nahassa.
Neekerinnahassa.

Ja jollette siis "vaan tajunneet" on vastaanotto t-i-e-t-e-n-k-i-n (!!) jossainpäin Afrikan suunnatonta savannia, ehkä jossain nurkassa tai jossain. En tiedä, äläkä kysele NOIN yksityiskohtaisia tietoja !
Ja kuten näette; ei KENELLÄKÄÄN !! Ei takuulla !! Ole tai tule olemaan, jumalauta, 2000€uron käsintehtyjä "sijoitus tulevaisuuteen" kenkiä.
Ihan jo siksikin, että Neekerien Afrikassa; kengät SYÖDÄÄN !! Kuten suuri osa lihavista kutsuvieraistakin lopulta. Illan päätteeksi. Josta tuleekin myös sopivasti, hyvä uusi "numero" tai "ohjelmanumero" illan muutoin melko pinttyneisiin ja kankeisiin, puiseviin, rituaaleihin.

Mutta toisaalta; ovathan myös illan juhlijat, osanottajat, hyvin hyvin "pinttyneitä ja kankeita ja ehdottoman puiseviakin".
Ei tässä nyt muuta tällä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti