maanantai 28. joulukuuta 2015

"I´v seen things, you ppl wouldn´t believe.."

Samalla kun nyt muistan erilaisia asioita mitä on pitänyt blogissani teille, hyvä Tähtilaivasto, vuodattaa, kirjoitan nyt tästäkin.

Eli.

Joka ikinen kerta, kun tulen Helsingistä takaisin tänne junttilaan missä oleilen, minua kohtaa aina sama kokemus. Nimittäin; on kuin olisi laskeutuut jostain suht. sivistyneestä ja kauniita / tyylikkäitä ihmisiä(ihmisiä!!) sisältävästä milieusta, johonkin Morlokkien ja mutanttien sameaan viemäriin.

Vittu !!

Täällä "örveltää" toinen toistaan groteskimmat rumilukset ja hirviöt.
Joiden muassa ne joilla on niitä 1980-luvulla hommattuja Teboil / Kesoil / Karjala tai jonkun olutmerkin, lippiksiä, ja kauhtuneita nahkatakkeja ja nappiverkkarit ja jotkin näennäiset lenkkarin jämät, NÄMÄ tyypit on niitä HYVÄN ja TYYLIKKÄÄN näköisiä !!

On vääräleukaista ja luppasilmäistä ja korvaista ja silmäTÖNTÄ tyyppiä, on niitä vitun roskistenkaivelijoita ja vammaisia ja niin outoja epämuodostuneita möykkyjä, ettei niitä voisi ikipäivänä päätellä tai uskoa (ainakin jokseenkin) tietoisiksi olennoiksi, jollei niiden NÄKISI ihan itse, omin silmin, liikkuvan.

Ja sitten on vielä miltei näistä kaikista ERILLISENÄ kategoriana ne meidän kaikkien "taajamissa" asuvien tai ..."ei-Stadissa", asuvien, tuntemat hahmot jotka on niitä paikallisia kuuluisuuksia. Niitä sellaisia hyypiöitä mitä on JOKA pitäjässä ja kylässä, mitkä tuossa juoksee ja löntystää ja pomppii ja raahustaa ja jotkut jopa kävelee, ympäriinsä. Suu auki, silmät kiinni, pukeutuneena banaaniksi, junou, niitä tyyppejä." ...hei kundi..."


Sitten on vielä kaiken tämän ihanuuden päälle, kirsikaksi kakkuun, ne enemmän tai vähemmän rikolliset sekopäät ja muut "puolirikolliset" hampuusit ja luunaamaiset vasurit. Siltain ja alikulkusiltain alla ja pitkin seiniä ja jalkakäytäviä ja kauppojen auloja.

Suunkauttahengittäviä, öriseviä zombeja, jotka usein yrittävät pummata joko tupakkaa tai tulta tai molempia, tai saada jonkun hakemaan itselleen sen kaljan mitä niille ei Alkosta myydä itselleen.

Joiden ulkonäkö ja ulkoinen olemus ja raikkaus, on jotain melko hirvittävää. Jopa pahempi kuin yllämainittujen mörköjen.
Sanotaan nyt vaikka niin, että sitä mieluummin kävisi haukkaamassa vähän happea kaatopaikan liepeillä kuin veljeilisi näiden hummailijoiden seassa. Ja heidän ulkonäkönsä voi olla myös ÄRSYTTÄVÄ.
Jolloin he todennäköisesti kuuluvat kategoriaan "rikollinen". Joiden pelkkä energiakin kutsuu jo luotia puoleensa. Ja he TIETÄVÄT tämän (yleensä) itsekkin.

*

Ja ulkoisesta olemuksesta käytökseen yms.

Kuten viimeksi tuossa tänään, vielä ei vuorokausi vaihtunut, sain todeta; maalaiset ei LIIKU yleensä lähellekkään niin sulavasti ihmisjoukossa kuin siihen tottuneet Stadilaiset.
Täällä joka vitun suu auki talsiva Forrest Gump on törmätä minuun jostakin suunnasta. Hyvä, ettei päälle käy saatana.
Eikä siitä kauaakaan ole kun yksi nykynuori kloppikin oli tulla saatana suoraan syliin, heittäytyessään(!!) siis HEITTÄYTYESSÄÄN kuin jokin vitun futismolari, ulos jostain kaupasta katsomatta eteensä tai sivulle tai alleen tai mihinkään. En tiä...ehkä se saattoi olla, de facto, silmätön. Mutta.... en tiä, ehkä ei.

Ehkä vain aivoton.


Maalaiset myös tuijottavat ja töllistelevät kuin vierasta sikaa, sekalaisista syistä. Tokihan minä olen heitä räikeästi kauniimpi olento, mutta silti... se on MOUKKAMAISTA !
Stadissa ja muissa pääkaupungeissa taas on totuttu kauniisiin ihmisiin joten niitä ei oikein PYSÄHDYTÄ tuijottamaan ja osoittelemaan sormella ja valokuvaamaan ja päästetä sellaista ääntä kuin lapsi, nähdessään jonkun mielenkiintoisen kohteen, sellaisen "öhöö!??" äännähdyksen. Mitä on vaikea millään tietyillä kirjaimilla kirjoittaa, mutta tietänette sen ..ilmanpurkausmaisen äännähdyksen.

Niin nin SITÄ ei tarvitse useimmiten Stadissa kokea, joskus kyllä, mutta ei usein. Täällä se on ihan päivittäistä.


Täällä on välillä ollut oikea painajainen (yrittää) liikkua. On kuin joka vitun idiootti oikein YRITTÄISI heittäytyä tielleni, poikkiteloin ...jotenkin, kuin jossain vitun pelissä joku zombiehörhö joka yht´äkkiä pöllähtää kuvaruudun reunasta eteesi. Huonoa tässä on SE, että TÄÄLLÄ niitä "ei saa" ampua konarilla / pumpparilla tohjox !

Maalaiset on yhtä taitavia puikkelehtimaan ja sujahtelemaan sulavasti, ihmisten yms seassa, kuin "Frogger" pelin sammakko autojen. Olettaen siis, että kyseinen sammakko on vähän tyhmempi kuin siinä pelissä, ja tehty betonista.

Ja kuten olen sanonut ennenkin, on maalaisjuntit ÄLLISTYTTÄVYYTEEN asti HITAITA !! Siis... fyysisesti. (Ainakin).
Joka saatanan asia tapahtuu kuin aifounilla olisi kuvattu joku "skedepätkä" ja sitä tsiigattaisiin HIDASTETTUNA. Voin ihan kuulla päässäni kaikki vitun ÄÄNETKIN jo nykyjään, sellaisena hidastusfilmin matalana mongerruksena.

Mutta EDES niissä filmeissä ei sentään jäädä jumalauta loikoilemaan pitkin joka saatanan kassaa ja tiskiä, ja vaihtaan kuulumisia.... KUN ON VITTU JONOA !!!!!

Ei MMMITÄÄÄN kiirettä ! Ei mitään kiirettä. Ei pienintäkään. Hyvä, etteivät saatana ota nokosia siinä kassakoneellaan.
Tokihan se ON ihan vitun väsyttävää ja epäeläimellistä hommaa, mutta khamoon !

KAIKKI nämä junttilan myyjät voisi miltei korvata roboteilla niin alkaisi homma sujuun, ja kiireessäkin jäisi ne vitunmoiset sumat ja jonot ja motit syntymättä.
Sitä vielä (omituisen) USEIN pahentaa, ja pa-la-jon, SE että siihen jonoon sattuu tietenkin ja totta-vitun-kai(!!) se joku haiseva juoppo tai joku ählämi joka haisee joko a) jollekkin määrittelemättömälle ja tuntemattomallekkin, paskalle, tai sitten b) liialle parfyymille.

Sen lisäksi siis, ettei niillä vaikuta olevan lainkaan normaalia PUHEÄÄNTÄ, ne ei näytä osaavan annostella oikeaa määrää dödöä.
Vittu, että ne muuten "tuoksuu" ja paljon !

Ja jopa täällä, ne ählämit mitä meilläkin ON, kerääntyy aina joka vitun kauppakeskukseen sellaisiksi hai.."tuoksuviksi", kovaäänisiksi ryppäiksi ja ringeiksi, joista saa vain arvailla kenellä se pommivyö lopunkaiken on. Ja isoin Gurkha.

Ja terävin.


Ja pienin tajunta.Eli voidaan sanoa, että; nyt näiden omien junttien LISÄKSI, on Helsinkiläisten "Monikultturististen" eli munattomien ja harhaisen tyhmien hippiäisten, takia, täällä myös ulkomaailman, jonkun vitun paskakasan Afganistanissa, juntit mukana myös !
Fak !

Ja kaikki nuo, minua silminnähden halveksuvat, Ryssätkin vielä. Jotka mulkoilevat AINA kuin halpaa makkaraa. Jostakin syystä.
Ehkä siksi, että; ne on tyhmiä.


Typerissä KIILTÄVISSÄ toppatakeissaan, ja samanlaisissa kuteissaan. Vitun nuljaskat !Sitten on ainakin yksi myyjätär, joka pitää selkeästi minua joko a) vajaamielisenä tai b) jotenkin "vaikeana asiakkaana". Tai sitten sillä vain on sellainen perusilme. Sellainen halveksiva ja ällistelevä, sellainen "TäH !? o_0 ?!? ooxä OIKEESTI NOIN, vitun tyhmä !?!?!?" tyyppinen ilme. Kai se voi olla ihan perusilmekkin ?!
Miksei.

Sitten on niitä koirienriuhtojia jotka ei selkeästikkään ole vielä älynneet "koirakuiskaajaa", jotka kiskovat ja repivät ja vetelevät niitä rakkejaan kuin jotain painavaa pulkkaa tai juuri murhaamansa vihamiehen kroppaa jätesäkissä.

Mutta näihin kaikkiin tottuu / on tottunut.
Ne pistää silmiin, ja kaikkiin muihinkin aisteihin, vain silloin kun on käynyt siellä "ihmisten ilmoilla" - pois täältä ummehtuneesta pullosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti