sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Samuli Alas !! (altaaseen)
Ja kuten häntä mm ohjannut, intialainen Patun Viska, sanoi "jo oli aikakin!"
Samuli on jo monta kertaa ajateltu "syöstä vallasta" ja "poistaa tähdistöstä", muttei mitään ole vain saatu vielä(!!) aikaiseksi ....ennenkuin nyt !


Vielä ei varsinaisesti (tai "Virallisesti") tiedetä kuka tarkalleenottaen tämän teki, mutta on hyvin mahdollista, että se oli itse Tom Cruise. Joka oli ehkä vieläkin kaunainen siitä, että Samulin hahmo loukkasi hänen hahmonsa tunteita Mission Impossible elokuvassa, ja siitä että Samuli loukkasi myös Scientologian pyhyyttä olemalla paikalla vaatteissa ja seisomalla !! (Scientoloogit vaativat KAIKKIA, ikään, sukupuoleen, rotuun, vakaumukseen tai edes Yhteiskunnalliseen Asemaan, katsomatta - olemaan AINA heidän seurassaan SEKÄ alasti, ETTÄ [!!] myöskin maassa. Joko polvillaan tai mieluiten ihan mahallaan. Maaten.
Mutta Samuli ei edes olisi halutessaan VOINUT toteuttaa SITÄ, sillä hänellä on niin suuri maha, että hän olisi vain pyörinyt siinä kuin selälleenkaatunut kilpikonna.
Mutta Tom ei varmasti osannut ajatella asiaa NÄIN ! ....joten hän ehkä katsoi parhaaksi "upottaa Samuli Moskovalaiseen satama-altaaseen".)


Myöskään SITÄ, ei tiedetä, että onko Samuli a) elossa, vai b) jossain muussa tilassa ? missä ?
Hän SAATTAA(!!) HUOM !! SAATTAA, olla esim ns "Zombie" (tätä ehdotti juurikin itse Patun Viska, intiasta...) tai hän saattaa olla jonkinlainen kala nyt, sitä emme tiedä, mutta hän on joka tapauksessa nyt, vihdoin(!!) ja vielä joulun alla(!! luojan kiitos!!) poissa.
Ainakin siis julkisuudesta, ja ainakin hetken !


Joten ...iloitkaamme !? Jo joulu tullut on !

Ja   EI  (!!!) mitään hevon vitun Uutta KokoelmaLevyä Sampan Parhaita Joulukipaleita !!Thänk faking Gaad !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti