sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Viesti Vihollisille

Tässä taas 1 viesti kaikille joiden projektina on tuhota "Suomi" ja muuttaa se Afrikan ja Lähi-Idän pohjoiseksi provinssiksi.

Jos nyt otatte ihan maltilla etäisyyttä tilanteeseen, sikäli kun älyllisesti haasteinen kykenee kärsivällisyyteen, ja katsotte mitä on JO NYT tekeillä, niin...... ei teille satu juolahtaan mieleen, että nyt kannattaisi ehkä painaa jarrua !?

Koiria usutetaan niiden kimppuun, VOKkeja yritetään polttaa, Kansa YRITTI äänestämällä vaikuttaa ("muttei saa olla sellaista LUULOA, että sillä voisi vaikuttaa" kuten eräs lautakasailija taisi sanoa) joku heittää papaateilla niitä ja mieltä osoitetaan kohta päivittäin.

Sitä LUULISI, että tämän kaiken takia jo yksinään, niinsanottu "vastapuoli" (kaiketi kokolailla kirjamellisesti puolet kansaa ?!) osaisi ja YMMÄRTÄISI luovuttaa ja myöntää virheensä, mutta ei !
Ja katsokaa; kun ne ei TIEDÄ (vielä ainakaan) olevansa väärässä, ne ei omasta mielestään olekkaan väärässä lain ! vaan oikeassa !
Sikäli kun edes välittävät OIKEASTI suuntaan tai toiseen.

Mutta luulisi, että vähänkään edes puolijauhoinen, tajuaisi aiheuttamansa mielipahan ja yhteiskunnan kaoottiseksi luisumisen ja alati PAHENEVAT moiset. Mutta ei !
Ne vaan jumalauta JATKAA samaa rataa, samaa paskaa. Tuutin täydeltä.

Siinä näyttävät kyllä kusipäisyytensä ja todellisen sisältönsä, oiiikein kimaltelevan hyvin.

Tämän / tuon, takia, tässä maassa on helvetin vaikeaa IKINÄ yrittää kammeta pystyyn mitään mitä voisi kutsua Sivistysmaaksi tai sellaiseksi vähän tasokkaammaksi paikaksi jossa on valkoisia ja vapautta ja kaikkee.

Suomalaiset kun on siihen kuten neekeritkin; liian tyhmiä.

Tehän olette ITSE kuin mitkäkin vitun Shiiat ja Sunnit, fa Christs sakes !

Ehkä "Meidän" tulisikin jakautua juurikin noiden leirien mukaan ! Shiiasuomalaiset ja Sunnisuomalaiset, siitä sitten vaan valitsemaan puolenne.

Vasurit valitsisivat tuossa tapauksessa luultavasti joko a) Tutsiuden tai Hutuuden tai sitten b) Valkoisen ja Sivistyneen Herraskansalaisen roolin. Knalleineen, kävelykeppeineen ja frakkeineen, päivineen.
Luultavasti yhdistäen nuo kaikki !

Eniwei; nähkää nyt jo perkele mihin tämä kaikki johtaa, ja ON JO johtanut. Ja tulee johtamaan !Itsepäisyys ...se on tappanut varmasti miljoonia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti