lauantai 31. lokakuuta 2015

Aamulehti parahtaa ! Kapteeni vastaa !

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1195003975079/artikkeli/pakolaisten+protestista+syntyi+kommenttivyory+tallaistako+sananvapautta+vaalimme+.html

Toimittajat; te olette idiootteja.

Te olette tyhmiä ja järjiltänne.

Mutta toisaalta, älkää säikähtäkö; lähes KAIKKI valkoiset ovat. Ja KUN tämä ihan OIKEASTI tullaan käsittämään ja myöntämään, ensi-sijaisesti itselle, se tulee tekemään teidät pitkäksi aikaa melko hiljaikseksi. Toivottavasti.


" Julkisuudessa on viime aikoina keskusteltu lisääntyneestä vihapuheesta ja asiattomasta nimettömästä nettikeskusteluista. Mediatalot ovat alkaneet sulkea kommenttipalstojaan, koska ne täyttyvät asiallisen keskustelun sijaan törkeyksistä.

Aamulehti haluaa yhä kannustaa ihmisiä älykkääseen keskusteluun. Koostimme keskustelijoiden purkauksia perjantailta – onko tämä sinun mielestäsi kannatettavaa argumentointia? Kommentoi asiallisesti alle keskusteluketjuun! "

Kirjoitusvirhe !
Se on: "asiattomasta nimettömästä nettikeskustelusta".


Mä en Samojedikommarit tiedä enää mistä edes alkaa... ?!

Ensinnäkin; toisten olentojen itseilmaisu ei liity MITENKÄÄN käsitteeseen "kannatettava" tai "ei kannatettava". Ei mitenkään, eikä sitenkään.
Toisekseen; KUKA määrittelee sen mikä on tuota legendaarista ns "asiallista" ?!?! (ounastelisin, että naiset ja ne kenellä valta sattuu olemaan, ja juutalaiset).
Kolmanneksi; ettekö te käsitä niinkään perustavanlaatuisen yksinkertaista asiaa, kuin että: jos SINÄ TEET, siis ihan TEET, jotain mikä ärsyttää muita ja on väärin (vähintäänkin heidän mielestään) niin TOTTA-VITUN-KAI he tulevat suuttumaan siitä, sillä eihän mikään inhimillinen VOI olla heillekkään vierasta(?), ja ilmaisevatkin pirulauta se vielä !!?!

Ja: KUN ihmiset on saaneet sen kunnolla itsestään ulos, tilanne normalisoituu ihan automaattisesti. Siitä ei tarvitse panikoida, mutta koska olette järkyttävän tyhmiä ja pelottavan ylimielisiä, ettekä usko että maailma voisi edes pyöriä ilman teitä, te katsotte kuten Valde ja Siat, asiaksenne PUUTTUA olemassaoloon ja maailmaan, itsessään, sinänsä, per se, an sich.
Ja kaikkiin sen olioihin ja ilmiöihin. Ja minä toivon niiiiiiin sisälläin, että te joudutte siitä vielä ihan oikeasti tilille. Ulottuvuudessa tai toisessa, tavalla tai toisella.

Te opitte tämän kyllä JOSKSUS, mutta se tulee kestämään kaaaaauaan.

*

Jos tekee väärin, saa kuulla tekevänsä väärin. Ainakin melko usein. Ja ainakin LUULISI.

*

Suomalaiset eivät myöskään OSAA ilmaista itseään tavalla jota te siellä Helsingin sisäpuolella omassa de facto, kuplassanne, pidätte "asiallisena".

Kuten sanoi, te olette idiootteja.
Ihminen joka EI OLE idiootti, pystyisi käsittämään ja hyväksymään esim sen, että; suomalaiset on NYT sellaisessa samankaltaisessa tilanteessa kuin monet muut Anglosfääriin nähden primitiiviset maat ja kansat on olleet, missä he tajuavat oman jälkeenjääneisyytensä ja jäytää heitä suuresti ja myös HÄVETTÄÄ. Tilanne jolloin he näkevät ja tajuavat kaiken mitä on KOKO TÄMÄN AJAN ollut kyllä muilla, mutta täältä se ihan loistaa poissaolollaan, ja koska KAIKKI suomalaiset ovat tyhmiä suurimmaksi osaksi, paitsi minä, he alkavat syytellä siitä ihan vääriä tahoja ja asioita, VÄLTELLEN sitä YHTÄ ja AINOAA mikä ON(!!!!) se SYYLLINEN: eli Valtio ja Siat ja Lait.
NE on SYYLLISIÄ ihan kaikkeen pahaan Maan päällä, mitä EI TEE jokin yksittäinen "rikollinen". Joiden teot muuten, btw, olisi sangen HELPPO estää jos vain löytyisi munaa, älyä ja TAHTOA.

Oikeampi ihminen tajuaisi, että suomalaiset ilmaisevat itseään ikäänkuin olisivat ainakin johonkin extenttiin autistisia !!!
Kyllä, ihan tasan täsmälleen; autistisia. Ja olenkin huomannut, että ihmiset tuppaa reagoimaan mm autisteihin outoa kyllä hyvin aggressiivisesti, ja kaikkea muuta KUIN ymmärtäväisesti tjns.

*

Mutta eniwei: MIKSI te lehdistön vittupää mulkut ylipäänsä LUULETTE harhaisessa nupissanne, että TEILLÄ on joku vitun pyhä velvollisuus VALVOA vittu TOISIA IHMISIÄ !!!!!?!?!?!?!!?!!?!????? Perkeleen kollektiivin kommunistit ja muulit.
Vittu se teille kuulu pätkääkään.

Jos te luulitte, että työnne olisi ihmisten mielten hallinta ja ohjaus, eikä suinkaan tapahtumista tiedottaminen (tyyliin: tulipalo Tampereella, huomenna on liukasta, Jämsässä paloi neekeri jne) niin pahoittelen, se ei vaan o niin.
Ja mitä vielä; nykymaailmassa on tämä työnne melko yhdentekevä ja turha, ylimääräinen, ylenpalttinen, jopa tuhlausta.

Te ette vain ole kovin tärkeitä. Sen enempää kuin Siat tai mikää Valtion osa-alue. Vaikka, kuten hyvin tiedän, suurin osa apinakuntaa USKOO niin hyvin vahvasti, että ne ON(!!!) tuiki tarpeellisia ja että ilman niitä olisi "kaaos" tjns.
Se johtuu mm siitä, että suurin osa "ihmisistä" on ihan vitun, käsittämättömän, tajunvääristävän, tyhmiä.
Ja lähes pysyvän paniikin tilassa.


Ja mitä tulee suomalaisten rähjäämiseen milloin missäkin, niin: toki on totta, se ON totta, että suomalaiset osaavat olla TODELLA todella moukkamaisia ja töksähtävän törkeitä jne, mutta seKIN johtuu mm siitä, etteivät he vain ns tiedä sen paremmin ja koska he LUULEVAT, että on "maskuliinista" tai "miehekästä" tjns öristä ja kiukutella ja räyhätä ja rähistä ja pullistella vain sen itsensä tähden, ja koska kuten teidän "valaistuneiden" toimitttajien PITÄISI hyvin tietää, ihmisen käytöksen perus kamaa, KUN joku tyhmä tai ainakin "ei-eliittiinkuuluva" hlö jää kiinni MISTÄÄN tyhmästä (esim typerästä sanavalinnasta) se peitetään lähes AINA ylimielisyydellä !
Ja tämä koskee räikeästi enemmän poliitikoita yms Virallista maailmaa kuin kommentoijia.

Ja minä en myöskään usko, että te tiedätte KUINKA vitun paha, ja kamala olo monilla oikeasti ON !
Eikä se mene pois millään vitun taialla tai tyhmänleikkimisellä tai sillä, että käydään jumalauta sen "ongelmallisen tyypin" kimppuun ja/tai rajataan hänen mahdollisuuttaan tuoda itseään julki. Vitun epäinhimilliset perkeleet primitiivi-samojedislaavit !!

Te ette vain kertakaikkiaan OSAA PUHUA tai KESKUSTELLA !!!!! SE on TEILLÄ KAIKILLA suomalaisilla veressä.
Thät´s zast th wei id iis.


Ja JOKA TAPAUKSESSA, summa summaarum, TOTUUS vain yksinkertaisesti ON se, että he ovat oikeassa (Tavalinen Kansa) ja TE Viralliset Mulkut, väärässä.
Ja kuten jotkut aina sanovat "totuus ei tarvi puolusteluja" eli totuutta ei tarvitse KENENKÄÄN puolustaa, se seisoo kyllä itse omilla jaloillaan ja muuten aika vitun VAKAANA !!
Mutta valheet sen sijaan tottakai TARVITSEE ja JATKUVAA tukemista, tai ne romahtaa HETI kasaan. Joten TE olette nykyisen Natsi-Saksan tai mitä ikinä pidättekään Pahan Ruumiillistumana tässä ulottuvuudessa, palkkalistoilla ja SE ei näy haittaavan teitä LAIN !!
Eheeiii, mutta jumalauta SE, jos joku "juntti" sanoo neekeriä neekeriksi, niin SE jos mikä, on pyhäinhäväistys ja abominaatio ja Tuomittava jotenkin Virallisesti.

Haistakaa vittu pitkä paska. En tiedä mitä muutakaan teille eksyneille lammasidiooteille sanoa.
Hävetkää. Sen voin sanoa. Muttette te sitä IKINÄ ole ottaneet kuuleviin korviinne. Te ette kuunnelleen edes itse Jeesusta !! AHAHahaha eli tuskin minuakaan kuuntelette.
Sellaisia te vain OLETTE. Ei sille näy kukaan mitään voivan. Te olette kusipäitä ja apinoita kaikki tyynni, ja sitten olemme me - muutamat ainaharvat poikkeukset, onnistuneet Yksilöt.

"90% kaikesta on aina täyttä roskaa"

*

Minä yritän nyt muuttaa TEIDÄN ajatuksenne ja maailmankäsityksenne ihan suoralla, pienellä opetuksella. Valmiit ?
Hi´r wi gou:  en tiedä MIKSI te niin luulette, mutta se EI OLE teidän asianne vaikuttaa muihin ihmisiin ja heidän luuloihinsa ja tietoihinsa maailmasta ja TUOMITA vittu vielä heitä siihen päälle. Eikä SE vaadi juuri minkäänlaista "munaa".
Se minkä PITÄISI olla teidän juttunne edes vähän, eli "journalistin" työnkuva, niin teidän PITÄISI nimenomaan toimia Kansan PUOLLUSTAJANA ja tukena vallassaolevaa instanssia VASTAAN. Eikä missään vitun nimessä toisinpäin !!


Teitä on itseännekin petetty. Sitä maailmaa ei enää OLE mihin te LUULETTE edelleen kuuluvanne, median typerykset.
Ns poliitikot, NE on niitä joita teidän TULISI TUOMITA ja niin maan perkeleesti, yötä päivää, heltymättä. Ja brutaalisti.
Oikeastihan ne pitäisi kuten Siatkin, taluttaa tai retuuttaa niska-perse-otteella joko linnaan tai johonkin kuritukseen ja/tai sitten myös teloitukseen. SITÄ ne oikein KERJÄÄVÄT ja te KAIKKI   TIEDÄTTE  TÄMÄN kyllä, syvällä sisällänne. Totuus ON kyllä teissäkin, mutta te ette ole sen kanssa sinut, tai kuule tai näe sitä kuten me jotkut kykenemme näkemään, syntymästä asti. Eikä MIKÄÄN sitä hämärrä, eikä mikään MÄÄRÄ sitä poista tai tukahduta LOPULLISESTI.
Te vain olette; niitä jotka tyytyy.

Mä en tyydy.
Ansaitsen enemmän. PALJON enemmän.
Minä en syntynyt KENENKÄÄN, enkä minkään "instanssin" - omaisuudeksi !!!!

Lukekaa tuo uudestaan jos tarvii ja pohtikaa sitä aikanne. EHKÄ asiat avautuvat teille tai ehkä eivät. Mutta .....onhan tämä nyt edes JOTAIN.

*

Suomalaiset ovat SYYSTÄKIN suuttuneita, ja heidän oikeutensa on sitä olla ja LUJAA !! Jos siis mielestänne on ylipäänsä OLEMASSA mitään nimeltä "oikeus".
Siinä missä raiskauksen uhrilla on "oikeus" olla inhottunut ja VIHATA tekijää, on suomen Kansalla kaikki maailman SYY ja OIKEUS inhota sydänjuuriaan myöden joka vitun kusimulkku läskipää MaMuttajaa ja Thoorssin vittupää ylimieltä idioottia ruotsalaista omahyväistä vitun nyrpistelevää vanhaa kurttuista akkaa.
Suomalaiset ovat jos mitään; ällistyttävän RAUHALLISIA. Vieläkin, edelleenkin.

Se on TE kun on väärässä, ja se on  TE jotka eivät MYÖNNÄ sitä ja se on TE jotka syyllistävätkin uhrinsa ! Kuten kaikki kiusaajat ja rikolliset saastat tekevät. Myös Kytät !!!
Mutta älkää suotta TUOTA uskoko tms, sehän aiheuttaa teille paniikin ja RAIVON kohtauksen !

"Mmmmtäääääääääääääääähh !?!?! POLIIISIKO  PAHA eikä hyvä !?!?!? Mmmmtäääääääääääääähhhh ?!?!?!?"

*

Asian voisi esittää niin, että....

...on vaikkapa 2 tyyppiä tai jopa neljä, ihan sama, jotka asuu jossain asunnossa.
Oletteko vielä kärryillä tässä vaiheessa ?! .....guud.

Ja he LUOTTAVAT sinisilmäisesti SIIHEN, että TOINEN lössi jotain ihan vento vieraita tyyppejä jossain sadan kilometrin päässä hoitaa jumalauta HEIDÄN as..ahahahahaahaaaaaaaaaaa lol !! asss... heidän asioitaan, HEIDÄN PUOLESTAAN !!! JA ..hahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hhh.. ja EIVÄTKÄ käytä hyväkseen tuota välimatkaa ja sen tuomaa FYYSISTÄ turvaa, mitä tulee kostoon ja rangaistukseen yms.

Ja tuo sekundäärinen jengi päättää, PÄÄTTÄÄ siis, yht´äkkiä, että KAIKKI tähän astinen olikin väärin ja valhetta (mm rotu ja identiteetit ja kaikki, koko "kulttuuri" jne yms) ja että tuon ensimmäisen jengin on nyt otettava vettä asuntoonsa, ihan uskomattoman paljon !
Ja mikä röyhkeintä; siitä tulisi tuon super-ylimielisen paskarottajengin mielestä vittu vielä KIITTÄÄ perkele(!!!) hahahahaaaa, ja olla vain... rentona ja kiitollisena ja nöyränä kun, KUN, he tulevat laskemaan vettä näiden hyväuskoisten kämppään.

Asunnon lainehtiessa de facto VESIVAHINGOSTA / -SSA, tämä porukka joka siellä ASUU, ei T I E T E N K Ä Ä N  TYKKÄÄ siitä,  ei  sitten yhtään !!!
Ja saattavat jopa jumalauta KARJAISTA, että "Mitä VITTUA !!???"

Ja TÄSSÄ vaiheessa, koska ovat kuten kai kaikki kiusaajat yms saastat, HYVIN HYVIN paskahousuisia, pelkureita, lopunkaiken, nämä "päättäjä jengin" jäsenet alkavat "huolestua" tästä kaikesta "vihapuheesta" ja kammottavasta apinan RAIVOSTA jota kämpän asujat osoittavat ... moukkamaisuudessaan kai?
Ja kutsuvat paikalle omat "gorillansa" "rauhoittelemaan" tilanne, eli Kytät.
Ja koska he ovat kaikista planeetan olennoista ehkä tyhmimmät (heillähän ON sellainen maine.... kuten kai olette tietoisia ?) heillä ei ole MIIITÄÄÄÄN ongelmaa, yhtään sen enempää kuin millään muullakaan versiolla Toisiin Ihmisiin Puuttujista eli "rikollisilla" - tehdä jotain, mitä vain, todella pahaakin, näille asukkaille, KUNHAN heidät vain saadaan hiljaiseksi, he TEKEVÄTKIN .... jotain, todella rumaa, saadakseen "tilanteen haltuun". Joka onkin melko REHELLINEN ja HYVIN kuvaava ilmaisu. "Tilanne" "HALLUSSA" !! Ahaaaa, niin, mutta KENEN hallussa se on ?!

Mutta SE ei muuttaisi siltikään SITÄ, KUKA on OIKEASSA ja loukatta ihan OIKEASTI !! Ja kuka on VÄÄRÄSSÄ, dead fucking wrong !


Ja nämä vitun typerät perkeleen pällit, nämä idioottiakin tyhmemmät vitun pallinaamamuulit "päättäjät" ihan OIKEASTI !! Ovat .....lol ! ahahahahahaaa, ai jukolauta....sentään... ei voi ...olla...oih... niin nin eniwei, he ovat ihan OIKEASTI siellä palatsissaan HÄMILLÄÄN TÄSTÄ !! Ja silmät ja huuli hämmennyksestä pyöreinä !

"Mitää? eikö ne HALUNNEETKAAN vettä asuntoonsa ???!! ...eihän niin VOI OLLA ??!!?!?"

Vaikkeivät he edes KYSYNEET asukkailta, että "hei !? halluuttexte vettä tänne...?..niinku pitkin lattiaa ja seiniä ja näin ?! haluuttekste ?"

Kaiken tämän vitun aivovammaisen typeryyden ja ITSEAIHEUTETUN kaaoksen keskellä, Siat, olisivat toden totta; täysin tyytyväisiä !
"Kuin Sika paskassa ! "

Ne eläisi nähkää itse VAHVASTI kiinni siinä KUVITELMASSA, että HE ja heidän pomonsa ovat "oikeassa" ja että heillä mm SIKSI tämä legendaarinen "oikeus" puuttua muihin olentoihin, ja oikein pullistuisivat oikeamielisyydentunteestaan ja säihkyisivät "Pyhyyttä" ympärilleen. Ainakin mielestään.
TODELLISUUDESSA he kuitenkin ovat vain kasa tiukkapipoisia ja TYHMIÄ, ja uskomattoman aggressiivisia, kurjia rottia. Jotka ovat lähes AINA ja KAIKESSA, väärässä. Kuten suurin osa teistä vitun idiooteista AINA ON.
C´est la vie.


( HUOM!!! JOS tämä on jonkinlainen vankila, tämä planeetta, ja meidät on tänne sukeneet ne Muukalaiset, niin se tekee Sioista / Poliisista, niitä vankeja jotka ovat itse ottaneet itse itselleen ja omakseen, asiakseen, sen että he pitävät muita, myös vähäpätöisiä rikkojia, tiukassa kuristusotteessaan ja "herran nuhteessa" ja kurissa. Vaikkei kukaan ole heiltä sitä sen enempää PYYTÄNYT kuin sellaista OIKEUTTA heille OIKEASTI suonut. Esim Jumala tai ne Muukalaiset tai jokin elementaali taikaolento tai mikään / jokin.)


No mutta eniwei, nyt kun asunnon omistajat kahlaavat pyymättä ja yllättäin tuodussa vedessä, he ovat ymmärrettävästi vähän tuohtuneita ja jopa vähän .."raivoissaan". Ja saattavat toden totta, jopa kirjoittaa asiasta jonkin kommentin internettiin.
Ja TE vitun moukat idiootit paskanjauhajat mediatollot KEHTAATTE saatana syyttää HEITÄ ja käydä HEIDÄN päälleen tässä tilanteessa.Sellaisia TE olette.


Miettikää sitä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti