sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Jäähyväiset Aseille

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015102420553106_uu.shtml

Bäng !!Tulihan se(kin) sieltä !!   Haha hhaahah ahAHAH Ahahahahahahahahahahahahahhaaaaaaaaaaa.
Vitun KOOOMMARIIIIIT.

Saatanan YLI-yli-yli-ylimieliset komentelija paskapäät.

En oikeastaan ole edes yllättynyt, taaskaan, enkä usko juuri kenenkään olevan. Tähän tämä AINA johtaa, historia toistaa itseään kuin yhteen ja samaan raitaan jumiutunut gramofooni.
Kuten siinä Crackedin artikkelissa psyko ja sosio -paateista sanottiin, ne tekee kaikkea tällaista, mitä vain, ja sitten KUN se vääjäämättä johtaa siihen mihin sitten itsestäänselvästi johtaakin, ne vain aloittaa alusta.
Eli suomeksi teille tyhmille; maailmassa vaikuttaa HYVIN vahvana sellainen kaava, että lajin jota kutsutte ylimalkaan "ihmiseksi" parissa on jokseenkin "tervejärkisiä" / "normaaleja" yksilöitä ja massoja, jotka haluaisivat VAIN elää itse oman elämänsä rauhassa, häiriöttä, alusta loppuun ja joilla on KESKITTYMISKYKY (!!!) yksi tärkeimmistä ja harvinaisimmista kaikista kyvyistä / lahjoista. Ja sitten on ryhmä b niinsanotusti, ne on syntyneet geneettisesti mutaatioituneina sekopäisinä friikkeinä joilla EI OLE kykyä keskittyä, varsinkaan "omaan elämäänsä" (jota usein ei edes OLE), ja jotka sen sijaan haluavat EPÄTOIVOISESTI kontrolloida ja hallita KAIKKEA ja KAIKKIA ympärillään, sekalaisista syistä, joista PELKO ei ole pienin.
Ja HE ....heidät on tuomittu olemuksensa ja geeniensä yms takia, kiertämään kovin pientä ja itseääntoistavaa rataa. He eivät vain kertakaikkiaan osaa, pysty, kykene, olemaan puuttumatta muihin !! Ei vaikka mitä tehtäisiin ja miten paljon.
He ovat loputon, ikuinen, kiviriippa ja riesa. Kuten nälkä ja jano.

Ja tämän ns ryhmän-A melko täyspäiset jäsenet on koulittu, koulutettu, ohjelmoitu, ohjattu, "aivopesty", muokattu, manipuloitu, "indoktrinoitu", opetettu, taivuteltu, juoniteltu, PELOTELTU(!!) ja ehdollistettu olemaan IKINÄ ja koskaan, kyseenalaistamatta tuon sekopää ryhmän, ryhmä-B:n, OIKEUTUSTA omistaa maailma ja sen olennot. SINUT mukaanlukien.
Ns "normaalit" ihmiset on saatu jollain käsittämättömällä mustalla magialla vakuutettua siitä, että heillä on jokin vitun luontais-syntyinen VELVOLLISUUS antautua jonkun muun kontrolliin koko elämäkseen, eli Valtion ja Sikojen ja sen abominaation nimeltä "Laki" jota te vitun kusipäiset kusiaivoiset vitun idioottiakin tyhmemmät paskat KUNNIOITATTE ja LUULETTE joksikin H Y V Ä K S I   ?!!?!?!?!!?
Joksikin minkä jopa "Jumala" hyväksyisi !!? ...aha.ha.ha HA HAHahaa vaikka taisi nimenomaan ANKARASTI  KIELTÄÄ SEN. Muttei apinat ole KOSKAAN antaneet sellaisten pikkuasioiden kuin mahdollisen JUMALAN TAHDON ja käskyjen yms, tulla oman pätevyytensä ja tasavertaisuutensa ja ylivertaisuutensa ja jumaluutensa tielle.

Kyllä apina tietää siinä missä mikään "jumala" !


No jokatapauksessa. Tuo psykoottisten sekopäiden ryhmä menee ja tkee ja sopii ja kieltää kaikenlaista, yleensä ja ennenpitkää; KAIKEN. Ja sen normaalien junttien ryhmän jäsenet vain tuijottaa tuota sekopäisen kusipäistä ja megaitsekästä autistista ja exklusiivista hullua näytelmää siinä sivussa, peukalo perseessä, maksaen sen kuitenkin kiltisti jostain syystä (?) ja sitten IHMETTELEVÄT KUN TAAS käy niinkuin AINA on käynyt ja käy ja tulee käymään.

I mean.... mitä te oikein aina LUULETTE ja ODOTATTE käyvän !?

Tiedätte itsekkin, että tyhmyyden ja hulluuden yksi MÄÄRITELMÄ on nimenomaan; toistaa jotain yhtä ja samaa, ad vitun nauseum ja absurdum, ja kuitenkin odottaa ihan ERI tulosta joka vitun kerta.

Jos "ihmiset" LUOTTAISIVAT toisiinsa kuten kai yleensä pienenpienissä yhteisöissä luotetaan, tälle ONGELMALLE, EI "piirteelle", olisi jo TEHTY JOTAKIN. Mutta NYT.... ihmiset sensijaan vaan kyttää ja vakoilee ja varoo toisiaan, idiootteja kun ovat ja siksi myös ääääärimmäisen vainoharhaisia, lähes Khasaarien tasoa !

*

Eli ihan sama tylsä ympyrässä kaahottaminen jatkuu, tällä vitun kädellisten pilaamalla planeetalla.
Mielisairaimmat, ilkeimmät ja julmimmat ja alhaisimmat vitun räänsyöjät "johtaa" ja MUUT vaan sietää ja Suvaitsee™ asiain tilaa, eikä mikään koskaan muutu miksikään.

Ja luulisin, että tämä toivottavasti YRITYKSEKSI JÄÄVÄ ...pyrkimys, kieltää Toisilta Ihmisiltä MYÖS aseet, kaiken muun ohella, saattaa hyvinkin olla niiden vitun demonijyrsijöiden oman syyllisyydentajun tuotosta. Ne TIETÄÄ ITSEKKIN vallan mainiosti olevansa kasa kommunistista, totalitäristista ja pilaantunutta paskaa, joka kuuluu joko hautausmaalle tai johonkin vastaavaan, ja nyt he on päättäneet, TAAS, toimia niinsanotusti "ennaltaehkäisevästi" ja aseistariisua "alamaisensa". ENNEN kuin jollakin niistä on riittävästi "munaa" tehdä se mikä jonkun AINA on TEHTÄVÄ !!
Se KUKA se on, vaihtelee ajasta aikaan, mutta kuten Thomas Jeffersson hienosti ja hyvinkin realistisesti kuvaillen sanoi; on vapauden puuta aina silloin tällöin kasteltava / ravittava, patrioottien ja tyrannien verellä.

Näin se on AINA ollut, niin kauan kuin näiden vitun sekopääapinoiden historiaa tunnetaan, ja näin se ON ja näin se tulee olemaan.

Eikä KUKAAN teistä voi sille MITÄÄN.
Kytät ja Laki kaikkein vähiten. Nehän sen AIHEUTTAA herran tähden !! Jos NE vitun beelzebuubin PERSEESTÄ siinneet vitun kusipää-kiusaaja idiootit ymmärtäisi vain kerrrassaan KADOTA ! puff ! katoaisi melko varmasti myös TUOKIN jatkumo.
Mutta.... tyhmä kun on...

Eli: sosio ja ehkä enemmänkin PSYKO -paattien olo siellä "huipulla" on käymässä asiallisen ja ANSAITUN tukalaksi ja siihen reagoidaan nyt mm tällaisella hätäpaskalla, joka tulee vain ampumaan itseänsä silmille. "Pun intended". (Sanaleikki tahallinen)

Se mistä siis on TODELLA LYHYESTI sanottuna OIKEASTI kyse, on; se että kiusaajat on kiusanneet uhriaan RIITTÄVÄSTI jotta uhri on valmis tai valmistautumassa, vastaiskuun, ja itsekkäänä paskahousuna, kiusaaja valmistautuu jo vastaiskun vastaiskuun etukäteen, koska TIETÄÄ mitä tuleman pitää, kuten "rikollisetkin" suurimmaksi osaksi, eikä siltikään MUUTA itse itseään, koska SE ei ole MAHDOLLISTA, ja jatkaa kaikesta huolimatta omia pahoja tekojaan ja syventää ongelmaa kunnes hyvillä ja täyspäisillä lajin jäsenillä EI vain OLE enää muuta RATKAISUA kuin bäng! off with the head.
Ampua pää irti niiltä vitun kusipäiltä.

*

Tämä taas vain yksi, loputtomassa sarjassa, kusipäinen ja alentava, alistava, orjuuttava, kyykyttävä, ja ehkä ennenkaikkea NÖYRYYTTÄVÄ(!!) isku vasten oikeampien IHMISTEN ällistyttävän, oikeastaan ÄRSYTTÄVYYTEEN ASTI ällistyttävän, kärsivällisiä kasvoja.

Eikö se joku kommariryssä sanonutkin, että neukkulan propaganda oli nimenomaan SUUNNITELTU ja TARKOITETTU; nöryyttämään. Ihan ENSI-SIJASSA, ei niinkään vakuuttamaan ketään mistään. Totuudesta kaikki vähiten.
SITÄ on tämä tässä. SITÄ.

*

Ongelma pahuuden ja näiden mielenvikaisten "yksilöiden" (joita on PA-LA-JON!!) kanssa on se, että NE ei osaa olla mitään muuta eikä siksi häiritsemättä ja tuottamatta tappioita terveille, ja myös aiheuttamatta KUOLEMAA yms ja terveet yksilöt taas VÄLTTÄVÄT VIIMEISEEN ASTI jostain syystä, kuolemantuottamista sekopäisille "yksilöille". Kas SIINÄ pulma.

"Mikäpä PAHAN tappaisi?!??"

Ns Tavalliset Ihmiset eivät katsele maailmaa, ainakaan nykyään, REALISTISESTI vaan taikauskoisesti, lapsenomaisten lasien läpi, ja SITÄ ....voi pyhä isä...SITÄ pahuus voi käyttää ja KÄYTTÄÄ!!! Surutta, hyväkseen !! Ja ihan tasan täysillä.


Mutta eniwei, loppukaneetiksi sanon jotain mikä ei tietenkään, kuitenkaan, mene teidän aivoliattuun tyhmään päähänne PERILLE eikä missään vitun nimessä TARTTUISI siellä enää tietyn iän jälkeen mihinkään, mutta sanon nyt kuitenkin: tajuattehan te, että tässä on TODELLISUUDESSA kyse sellaisesta, että muutama munaton ja mielisairas ja vanhahtava setä ja paskapäinen täti, on tuolla EUROOPASSA, tuhansien kilometrien päässä, menneet johonkin TALOON, sisään siis vallan, ja siellä PÄÄTTÄNEET (keskenään), että tämä ja tämä tulisi tapahtumaan KAAAAIKKIALLA heidän ympärillään, pitkin maantieteellistä Euraasiaa, ja M I K S I ?!?!?!?!!? Siksi, että; he päättivät ja sanoivat niin.

SIINÄ - KAIKKI.

Jumala  ei ilmestynyt taivaasta ja leijunut pilvien seassa ja KÄSKENYT "ihmiskuntaa" tekemään sitä tai tätä, tai kieltänyt mitään, ainoa mitä TAPAHTUI on se, että muutamat rutikuivat vitun byrokraattiset ammattikiusaajat ja muiden elämän ammattipilaajat meni johonkin rakennukseen ja puhui ja julkisti sitten sen mitä ovat keskenään puhuneet ja nyt OLETTAVAT ja ODOTTAVAT; että TE -vitun ärsyttävät ja typerät käpyaivot, perkeleee!!- menette ja vitun idiootit TOTEUTATTE; HEIDÄN TAHTONSA !!!!

Ja TE saatana yleensä menette ja TEETTE NIIN ! ! !!?!?!?!?!?!? WHAT THE ACTUAL FUCK !?!!?!?

Miiiikä VITTU teitä oikein vittu vaivaaa ?!?!??! Hääääh ?! MIKÄ teihin on (noin ninq omasta mielestä?) mennyt ?!?!
Onko se jokin VIRUS ?!? Vai onko teissä jo jokin implantti vai mikä tällainen on ?!?!

Asia todella ON ihan TÄSMÄLLEEN kuten Texas Arcane on kirjoittanut siitä MITEN Amud-Thaali contra Sapiens-Simpanssi REAGOI käskyihin ja siihen, että joku ylimielinen kusipää ja itseään täynnä oleva kusiluihu, nousee yhteisön leirissäolevan kiven päälle ja alkaa saatana SANELLA(!!!) hahahahaa, ei vittu sentään, SANELLA omaa tahtoaan niille siinä ympärillä.
SAPIENS ja muut vitun IDIOOTIT vailla ITSEä, ne ei OSAA muuta eikä pysty eikä KYKENE muuhun kuin kuuntelemaan, kuten juutalaiset, kommarit ja naiset. Ne ei vain osaa olla kuulematta "muiden tahtoa" - kun taas mahdollinen Super Thaali ei kertakaikkiaan vain ole alunperinkään KIINNOSTUNUT siitä mitä jonkun vitun muulin suusta tulee. Jankuttakoot perkeleen vitun tyhjänpäiväinen vatipää siinä sitten, ihan itse, itselleen, vaikka koko päivän, minulla on muutakin tekemistä.
Kuten vaikka hakea vettä ja hakata puita tai kalastaa tai tehdä hieno patsas tjns.

Minä kävelisin vain OHI sellaisesta "saarnamiehestä" kuten kadulla kerjäävistä vitun romanialaisista kerjäläisistä, joista on toki aivan SUUNNATTOMAN ja valtavan ja räikeän, paljon vähemmän haittaa kuin yhdestäkin "poliitikosta" - minä en vain pysähtyisi kuuntelemaan HETKEKSIKÄÄN sitä kun joku minulle tuiki tuntematon mielipuoli soittaa poskeaan siitä mitä MINUN tulisi tehdä tai olla tekemättä. Miten minun tulisi jumalauta, vittu saatana sentään; ELÄÄ !!!!
Miten minun tulisi HÄNEN käskyjensä mukaan; olla olemassa.

Miten mielisairas ja itsekäs ja solipsistinen ja TYHMÄ täytyy olla elääkseen TUOLLAISESSA harhassa ?!?! Sellainen on itsekästä kuin pieni lapsi.
Joka tönää toisen kumoon silmänräpäyksessä vaikkapa jonkin leikkiauton ratista, päästäkseen ITSE ajamaan sitä.
Ei sillä käy mielessäkään, sen enempää kuin "poliisilla" tai "rikollisella" tai millään versiolla mielipuolista, sen toisen olemus ja tunteet ja se ettei se toinen ole ainakaan häntä VÄHEMPI. Ja tämä eritoten silloin kun kyse on asetelmasta: mielisairas itsekäs paska vs täyspäinen IHMINEN.

Eli toisinsanoen; te voisitte vain yksinkertaisesti ...junou? olla tekemättä kuten joku mulkku jossain vitun Brysselissä, joka on käsittääkseni Belgiassa (!!), käskee.


Kävisikö SE, teidän järkeenne ?!Rysseli täällä, Suomi hoooi !?

Suomi kuulee ! mitä asiaa ?

Niin, että: luovuttakaa mulle aseet !

Painu vittuun !

Kiitti !


Tuohon tapaan.

NOIN toimii IHMINEN tai ainakin ilmeisesti super neanderthaali, muttei moderni "ihminen". Noin sanoisi täyspäinen ja älykäs ja ajatteleva ja verevä ja korrekti ja viisas ja katuviisas ja realistinen ja totuudentunteva ja ymmärtävä olio, eikä mikään  vitun typerä tunkkainen kommarimuuli joka ei osaa muuta kuin alistua ja alistaa. Ihan jo siksi, ettei ole koskaan mitään muuta tuntenut. Kuten ne viidakossa yhä kyykistelevät ja kärvistelevät typerät primitiivineekerit ja muut vitun nuolinenässä-murjaanihullut; ne ei vain tiedä sen paremmin.
Ne ei ole ikinä nähneet muuta KUIN metsää.

* * * * * * * * * *

TE ETTE OLE HEILLE   MIIIITÄÄÄÄÄN VELKAA. HE OVAT TEILLE !!! aivan KAIKEN, velkaa. Eli: ottakaa omanne pois, älkääkä helvetin idiootit ANTAKO enää kenellekkään niistä MITÄÄN !!!! MUUTA KUIN TURPAAN niin, että tärisee ja VITUN LUJAA." Pois pois pois POIS, pois POIS!!! tuollainen!! "


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti