tiistai 20. lokakuuta 2015

Ählämit ärtyyTampereella (nääs!)

No voi nyt sitten JUMALAUTA !!!!

SAAAAAATANA !!1!!!11!!!

Siellä ne on, Ählämit ja NAISET (!!!) ylläripylläri, tuo epäpyhä liitto, osoittaneet mieltään kuten "juttuunsa" kuuluu, Tampereella nääs.

Nuo naiset kuuluu linnaan ja Irakiloiset Irakiin. Vittuun minun maastani.


" Rakennusmies Lasse Longi näkee Suomessa oleva resursseja edelleen auttaa hädässä olevia.

- Tänne tulee paljon hyvin koulutettuja, heille on löydettävä töitä. Suomella menee vielä riittävän hyvin, voimme ottaa vastaan turvapaikanhakijoita. Asia on monipiippuinen, hän pohtii. "

Minä taasen tässä pohdin juuri, että "ompas siinä tyhmä rakennusmies!"

Todellisuudessa; "heille" EI OLE löydettävä töitä, heidät on SAATAVA POIS MAASTA ja äkkiä !!
SE on se mitä ON SAATAVA tapahtumaan, keinoilla millä hyvänsä.

Useassakin mielessä, "suvaitsevaiset" kusipäät; te kaivatte kaikella tällä touhullanne ja myyräntyöllänne omaa hautaanne.
Ja kuoppaa meille kaikille muutenkin.

Nyt on vielä jonkin verran viimeisiä rippeitä jäljellä,  mahdollisuudesta LOPETTAA se ja HETI !!!

Ja EI. Suomella ei todellakaan mene HYVIN helvetin vitun idiootti !!
Ja muutenkin, vitun visioton keskinkertainen typerä Slaavi; mitä sitten vaikka menisikin ?! Vaikka menisi yhtä vitun hyvin kuin Saudi-vitun-Arabialla !?
Sou what ?!

Tarkoittaako se sinun maailmassasi, että "hei! nyt täytyy äkkiä päästä näistä ylimääräisistä resursseista ja tästä kaikesta yltäkylläisyydestä ja hyvinvoinnista ja potentiaalista EROON, mahdollisimman pian! ...nii... tai Kristittyjen Juutalaisjumala ei tykkää ja nin... se rankasee meitä ja näin..."   ?!

Saatko sinä jonkin vitun kohtauksen HETI sillä sekunnilla jos ja kun "Suomi" tai suomalaiset, saavuttaa vähänkään sellaista "potentiaa" jonka voisi yhtä hyvin vaikka varastoida KUIN antaa vain pois, ansaitsemattomille vitun nekruille ja parta-apinoille Arabiasta ?!
Täytyyks meijän siis aina luovuttaa kaikki liikenevä heti POIS kuten kaikissa primitiivikulttuureissa tehdään, mikä siis on Kommunismiä-Leninismiä-Stalinismia-Kollektivismia-Marxismia eli helvetti ja tunkkainen sellainen, päällä Maan. Niin nin tarviix niin aina tehä !?

Te olette kyllä oikeita ilonpilaajia par excellancé !!!

Teidät on hyvin kyllä saatu koulittua Kommunisteiksi, ja kuten yleistä on kommaripaskamaissa; "Kansa" itse ei välttämättä lainkaan TAJUA ja käsitä, että he OVAT toden totta, de facto, KOMMUNISTEJA.


Mä muistuttaisin teitä kaikkia, idiootit, että: meillä on vain tämä yksi elämä. Yksi elämä aikaa. Tämä tässä; SIINÄ ns "juutalainen" eli "Kaukasuksen Valittu" eli Khasaariryssä, ON oikeassa, tämä on TÄSSÄ.
Eikä missään muualla.

Ja te haluatte heittää KAIKEN mahdollisen HETI pois ja yli laidan, koska olette tyhmiä ja PELKÄÄTTE menestystä (kuten suurin osa ihmisapinoista), jottei mitään "khuulia" vain voisi ikinä olla muuta kuin ajatuksissa ja saduissa ja missä lie ?!
SEKÖ on teidän vitun paviaanien "visio" ?!

Haistakaa sitten vittu.

Sitten; minä en ole yksi "meistä" - minun on sitten siirryttävä jonkun muun leiriin tai keksittävä oma.

"Me ei olla enää me".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti