keskiviikko 14. lokakuuta 2015

ApulantaOlen joutunut, kiitti vain vitusti(!!), altistumaan tuollekkin typerälle vitun junttimölyämiselle AINA käydessäni jossain, missä vain, kaupassa.
Ja jotenkin on ollut A-lannallekkin mahdollista, tulla jopa PASKEMMAKSI(!!) kuin aiemmin !!!!!

K Ä S I T T Ä M Ä T Ö N T Ä !!!!

Ne varmaankin alunperin LUULI ja KUVITTELI, että nimeämällä porukkansa jo valmiiksi "paskaksi" he voisivat jotenkin ovelasti VÄLTTÄÄ sen, että heitä todellakin kutsuttaisiin PASKAKSI tai pidettäisiin PASKANA. Mutta... kaikki ei aina mene kuin Strömsössä.

Sillä...suoraan sanottuna; paskaahan se ON. Ei siitä paljoa mihinkään suuntaan pääse. Ja NYT, nykyään, se on kuulemani mukaan ihan pelkkää purkkapoppia, jossa vähän "aggressiiviselta" kuulostava (tai pikemminkin, SIIHEN PYRKIVÄ!) Toni Virtanen, ähisee läskiensä kanssa ...jotain.
Jotain tyhmää paskaa kai.

Muuuttaa..... tällä jutulla ei varsinaisesti ole mitään muuta juonta tai sisältöä kuin mitä nyt olet jo lukenut ja sen toteaminen, että a) lanta on nyt muovista ja pinnallista teinipoppia ja b) Toni on ihan sika läski !!
Vittu SE  ON  LÄSKI !!!

Siitä on tullut kuvottava !! Lähes manaatin tai virtahevon kokoinen läjä valkeaa läskiä !

Minä inhosin sitä jo ennenkin, sen ääntä ja kaikkea, mutta NYT..?!.... NYT se = kauhea.

Abominaatio.

P.s Lopettakaa nyt jo herran tähden, tai teistä tulee samanlainen itsensä parodia kuin Limp Bizkitistä tai Kornista ja Rollareista, tai junttidiskon "kuninkaasta" ...mikäsenytolikin.. Reetu tai jokin. Siitä.
Lopettakaa !

Kuinka helvetin TOTAALISEN loppuun sitä voikaan puristaa jonkin jo valmiiksi melko elottoman ja yhdentekevän ?! Tuosta "jutusta" loppui puhti jo silloin 90-luvulla, ensimmäisten "Jyrkissä" esiintymisten yhteydessä.
NYT...nyt se on kuin kuollutta dinosaurusta piiskattaisiin. Ihan jo Tonin kooonkin takia.

Hei lopettakaa jo !
Pliiis.

P.s 2 Teillä on sikälikin syytä lopetella, ettei "Toni" mahdu enää kohta mihinkään "estraadille" tai voi tulla "lavalle" sillä mikään lava ei kanna häntä enää kohta.
Nyt jo voin kuulla niiden, lavojen, valituksen - kun ne natisevat liitoksissaan, kun tuo vitun, helvetin, perkeleen, valtava muuli hytkyy ja pomppii siinä kuin jokin kehari pomppulinnassa. Ja KOHTA, se on paisunut jo niin suuriin mittasuhteisiin, että se ei voi enää "live-esiintyä" ollenkaan vaan sen täytyy esiintyä kotoaan käsin, sängyllä maaten, Skypen tai jonkin, välityksellä.
Junou? niinkuin ne VAAALTAVAT Amerikkalaiset, massiiviset, läskit, mitkä pitää kirjaimellisesti nostaa nosturilla kotoaan !! Edes vaikkapa.... en tiä.. jääkaapille? tai johonkin.
Siihen, on Toni menossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti