sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Jääkau(tinen)den Juntti

http://www.hs.fi/sunnuntai/a1444360937600?jako=d80bda03c9f5177b2932025190753931&ref=tf_iHSisboksi-etusivu&utm_campaign=tf-hs&utm_source=iltasanomat.fi&utm_medium=tf-desktop&utm_content=frontpage

Nii hei. ....ni !

Eli; tuossa jutussa lähinnä käsketään sinua Tyhmä Juntti, hyväksymään se, että sinua vedetään takapuoleen ja LUJAAAA!!! ja rasvatta, ja koko ajan, koska sinulla on jotain geenejä tuolta ja jotain tuolta. Ja ai niin, sinua myös nöyryytetään ja kyykytetään ja köyhdytetään ja määräillään ja alistetaan koko ajan ja yhä kiihtyvässä määrin, mutta SIITÄ sinun EI TULE OLLA huolissasi tai räjähtää sen takia raivosta !
Eheii, naiivi ystäväni.
Sensijaan sinun tulisi olla siitä vallan KIITOLLINEN, että joku kerkiää perkele sieltäkin, sieltä, hiekalta saatana(!), lähteä tänne asti sinun tueksesi ja sinun junttiköntysgeenejäsi petraamaan.

Olisit saatana KIITOLLINEN, että kohta maassasi asuu lopullisesti(!) sinua halveksivia ja ylimielisesti mulkkaavia vitun ähläminmulkeroita, jotka työllistyvät toinen toisetensa tulkeiksi ja toistensa sekalaisiksi miniyhteiskunnan ylläpitohahmoiksi.
Kunnes SINÄ, LOPULTA, luovutat ja muutat ehkä kapsäkkeinesi Amerikkaan, missä neekerit jo kasvaa, ja tyydyt surkeaan, kurjaan, Luuserin kohtaloosi.

Ja onhan sinulla siihen jopa VELVOLLISUUS !! Koska joskus anglot ja kasaarit otti muutaman nekrun orjaksi, samalla kun islamilainen kuoleman ja tuskan ja kidutavan typeryyden maailma otti niitä ainakin ja tasan (virallisesti) 3 kertaa enemmän. Muistaakseni luku oli noin 11miljoonaa, ja se vain tietyltä ajalta !

Ja toisin kuin valkoiset, jotka lopulta teki nekrusta jopa presidentin !! (lol !!) ja miljardeja tienaavan "näyttelijän" ja koripallonpomputtajan, ählämit vain ....junou?.. kastroi ne ja/tai tappoi.

Kuten sanottua; valkoiset ON melko vitun tyhmiä !

Ja sinulla on tuo velvollisuus myös siksi, että Helsingissä... niin nin siä on sellasii hippei ja muit "khuulei tyyppei" joill on ninq paha olla...ja näi..?.. tiäzä ? (ja juu juu tiedetään! kyllä kyllä ´mutta ne onkin tarkkisluokan de facto kehareita!´ mutta se ei nyt ole merkittävää).
Helsingissä on vasemmistoon kuuluvilla vatipäillä kelmusilmillä vittuperseillä idiooteilla huono olo, koska niille on ensinnäkin sanottu, että huono olo tulee olla (!!) ja koska he ovat pyörryttävän tyhmiä ja siksi myös pahoja, he uskoivat tuon paskan ! Ja koska ne ei ole tottuneet toisin kuin jutkut/kasaarit ja anglot ja saudit, materiaaliseen menestykseen ja hyvinvointiin. Joten ne PELKÄÄ materiaalista vaurautta, ja yrittävät noitua sitä POIS !!

TÄTÄ jopa ÄHLÄMIT pitävät TYPERÄNÄ !! Ja mielisairaana ja uskonnollisen tyhmyyden aiheuttamana haitallisena kiimana.

*

Ja toisin kuin tuolla Helsingin Sanelijan Virallisessa ja Kauniissa artikkelissa, jonka Suuret ja Patrioottiset Rakkaat Johtajat ovat ihan itse(!!) puristaneet urhealla ja patrioottisella anuksellaan, ulos(!huzaa!), tähän maailmaan, sanotaan - tämä ei ole vain YHTÄ paha paikka kuin aina ennenkin vaan PALJON PAHEMPI !!
Helvetin paljon pahempi.
Tämä jos mikä on suomen HISTORIAN PAHIN(!!!) vastaavanlainen katastroofi. Toki nykyään se on myös helpompi torjua kuin IKINÄ ennen. Jos ei muusta syystä niin siitä, että tieto ja kuvat ja videot kulkee sekuneissa ympäri planeetan saati sitten suomen, joten tiedottaminen ja joukkojen johtaminen on ennennäkemättömän helppoa.

Jollette siis vieläkään käsitä, umpimieliset tyhmät typerykset, antakaa kun väännän digitaalista rautalankaa; meitä "kolonisoidaan" par´vitun´aikaa. Vaikka onhan täällä kyllä kieltämättä, siihen jo totuttukkin....eli siinä SIKÄLI mitään... ainakaan mitään UUTTA.... ole.

Olemme täällä nyt, peukalot perseissä, kuten Amerikan Alkuasukkaat silloin kun Angloilla oli vahva kaipuu pois kotoa ja Yrjön Kuningaskunnasta ja kohti ...jotain ! jotakin... ehkä jopa Vapautta tai jotain. (Se ei sitten ikinä oikein toteutunut, mutta olihan se sangen jalo idea kyllä.)

Siellä ne NYT, nytkin, edelleenkin, ovat vain ja tuijottelevat tumput suorana ympärilleen, hämillään ja nöyryytettyinä (ja ihan VITUN kännissä!), entisessä Omassa Maassaan, ne inkkarit.
Hölmistelevät siellä kaikkea nykyaikaista, sähköstä paskahuusiin.
Mahdollisesti, jos ovat niitä oikein onnekkaita, soittelevat nokkahuilua jossain kadunkulmassa tai ovat päässeet Haliwuudiin näyttelemään ...jonkinlaista kaunisteltua versiota itsestään. Entisestä itsestään.

Ei mulla muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti